Video viser tester av Tyrkias mest moderne stridsvogn, Altay

video viser tester av tyrkias mest moderne stridsvogn, altay

Tyrkisk stridsvogn Altay. Reproduksjon Twitter @Defence_IDA

Tyrkisk stridsvogn Altay. Reproduksjon Twitter @Defence_IDA

Den første gruppen med stridsvogner ALTAY, nylig levert til de tyrkiske væpnede styrker, er for øyeblikket i testfasen på det angitte stedet.

+ Video: Verdens første elektriske “flygende” skip vil begynne å seile i 2024 og “vil revolusjonere raske reiser”

Forsvarsdepartementet i Tyrkia delte en video av Altay sammen med stridsvogner som Leopard 2A4 og M60TM.

+ Klikk her for å se videoen

Hovedstridsvognen ALTAY

video viser tester av tyrkias mest moderne stridsvogn, altay

Tyrkisk stridsvogn Altay. Reproduksjon Twitter @Defence_IDA

Utviklingen av Altay-stridsvognen begynte i 2007, og den første prototypen ble presentert fem år senere, i 2012. Siden da har stridsvognen gjennomgått flere moderniseringer og forbedringer, spesielt med hensyn til mobilitet, beskyttelsesmidler og ildkraft.

Produksjonen av Altay-stridsvognene utføres av BMC, en av de største produsentene av pansrede kjøretøy i Tyrkia.

BMC er ansvarlig for å designe, utvikle og produsere stridsvognen, inkludert en ubemannet ildledningsstasjon. Altay-programmet er delt inn i to faser: T1 og T2. T1 dekker de første 250 enhetene, mens T2 innebærer den avanserte versjonen av stridsvognen​​​​​​.

Den nyeste versjonen av Altay-stridsvognen drives av en V-twin 12-sylinders BMC Power BATU V12-motor på 1500 hestekrefter, koblet til en girkasse. Opprinnelig var det en avtale med sørkoreanske selskaper for å jobbe med stridsvognens kraftenhet​​​​.

Bilde og video: Reproduksjon Twitter @Defence_IDA

News Related

OTHER NEWS

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »

6 Sjarmerende Tips for å Dekorere Hjemmet Ditt til Jul, Selv uten Plass til et Tre

Foto: Unsplash Med den forestående festsesongen er det på tide å dykke inn i julestemningen og forvandle hjemmet ditt til en koselig og festlig oase. Men hva om plassen er ... Read more »
Top List in the World