Matthew Perrys familie med uttalelse: – Vi må hedre hans minne

matthew perrys familie med uttalelse: – vi må hedre hans minne

Matthew Perrys familie med uttalelse: – Vi må hedre hans minne

Matthew Perrys familie med uttalelse: − Vi må hedre hans minne

Familien til den avdøde «Friends»-stjernen oppfordrer folk til å hjelpe de rundt seg.

Publisert: 28.11.23 kl. 07:54 Oppdatert: 28.11.23 kl. 08:05

Tidligere denne måneden lanserte familien til Perry, som ble funnet død i sitt hjem i slutten av oktober, har tidligere denne måneden lansert en stiftelse som skal hjelpe folk som sliter med rusavhengighet.

– Det er viktig for oss som familie å hedre Matthews minne, skriver familien i en uttalelse tirsdag som ET Online har sett.

Perry, kjent som «Chandler Bing» i den populære serien «Friends», var selv åpen om sitt misbruk av alkohol og piller. Familien oppfordrer i uttalelsen tirsdag til å støtte og hjelpe andre som sliter.

– Potensialet som «Matthew Perry Foundation» har til å hjelpe de som lider av denne sykdommen er noe vi er stolte av å bringe til verden, skriver de.

Stefaren til Perry, Dateline-verten Keith Morrison, linket til stiftelsen i en melding på X mandag og oppfordret folk til å støtte med donasjoner.

– Dette er noe jeg vanligvis ikke gjør, men i år er det annerledes. Og i morgen er «Giving Tuesday». Gjør det du kan, han ville vært takknemlig, skrev stefaren.

Det skal ha vært stefaren som fant Perry i badekaret i hjemmet sitt i Los Angeles lørdag 28. oktober.

Tidligere er det blitt skrevet at personen som fant ham i boblebadet skal ha forsøkt å holde skuespillerens hode over vann, men livet sto ikke til å redde.

Perry ble stedt til hvile uken etter at han døde, i en diskret og privat seremoni på Forest Lawn Memorial Park i Los Angeles – med sine «Friends»-venner til stede.

Publisert: 28.11.23 kl. 07:54 Oppdatert: 28.11.23 kl. 08:05

News Related

OTHER NEWS

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »

6 Sjarmerende Tips for å Dekorere Hjemmet Ditt til Jul, Selv uten Plass til et Tre

Foto: Unsplash Med den forestående festsesongen er det på tide å dykke inn i julestemningen og forvandle hjemmet ditt til en koselig og festlig oase. Men hva om plassen er ... Read more »
Top List in the World