Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har forhørt seg om mulighet for å hente Timo Werner i januar.

Rett etter nyheten slapp var ikke Manchester United fans sene med å ty til sosiale medier. – Og som vanlig overdriver de litt

  • «Vi er ferdige. Vi kan ikke være seriøse»
  • «Vi har blitt til latter»
  • «Virkelig en av de verste spillerne i Premier Leagues historie»

Chelsea-floppen er tilbake i Tyskland uten at det har gitt positive resultater.

Les: Uroen sprer seg i Manchester – hvorfor skjer det ikke?!

Sky Germany melder at Manchester United som skal forsterke angrepet i januar og har tatt kontakt om Werner. Den tyske landslagsspilleren er misfornøyd med mangelen på spilletid i RB Leipzig, som han returnerte til i 2022.

Etter å ha funnet nettet 16 ganger forrige periode, har Werner bare scoret to ganger denne sesongen på åtte Bundesliga-kamper – og bare spilt 203 minutter.

Det er ikke lagt frem noe offisielt bud, og heller ikke forhandlinger, men Werner er rapportert å være «på listen» for manager Erik ten Hag. Den tidligere Stuttgart-spilleren har vært koblet til Real Madrid, Fulham, Crystal Palace og West Ham tidligere.

Men Werners tid i Premier League var ikke bra, han scoret bare 10 ganger på 56 kamper over to sesonger.

Chelsea gav 47,5 millioner pund for Werner, som var en del av laget som vant Champions League under Thomas Tuchel i 2021. Likevel endte 27-åringen på vei tilbake til Leipzig et år senere for 25,3 millioner pund.

Det har blitt nevnt av BILD at Werner ikke likte tiden i England på grunn av mediehypen og presset om å prestere.

Werner er til og med ute av den tyske landslagstroppen. Hans siste landskamp i juni 2022 i UEFA Nations League før Julian Nagelsmanns utnevnelse som manager.

Spissen er midlertidig tilbake i England for Leipzigs nest siste gruppespill i Champions League med Manchester City på Etihad Stadium.

Les på F7: BioNTech bruker erfaringer fra Covid19 til å lage kreftvaksine

News Related

OTHER NEWS

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget.

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget. Verdens beste hockeyspill gjennom tidene? Vel, NHL 94 er definitivt et av de mest elskede, så mye er klart ... Read more »

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

6 Sjarmerende Tips for å Dekorere Hjemmet Ditt til Jul, Selv uten Plass til et Tre

Foto: Unsplash Med den forestående festsesongen er det på tide å dykke inn i julestemningen og forvandle hjemmet ditt til en koselig og festlig oase. Men hva om plassen er ... Read more »
Top List in the World