Kvinne varetektsfengslet etter dødsfall i Bergen i forrige uke

Det ble kjent at det var gjort en tredje pågripelse i saken søndag. Ifølge politiet dreier det seg om en kvinne i 20-årene, og hun ble framstilt for varetektsfengsling mandag, skriver Bergensavisen.

Kvinnen er siktet for å ha hensatt 18-åringen i hjelpeløs tilstand og for å ha spredt en krenkende video av ham.

Retten besluttet at hun skal fengsles i fire uker med brev- og besøksforbud, opplyser politiadvokat Celin Hauge Andersen til Bergens Tidende og NRK.

Fra før er en mann i 20-årene og en gutt på 17 år varetektsfengslet, siktet for det samme som kvinnen er siktet for.

Det er ikke mistanke om at den 18 år gamle mannen ble drept.

kvinne varetektsfengslet etter dødsfall i bergen i forrige uke

Dødsfallet skjedde i Bergen sentrum. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

(©NTB)

News Related

OTHER NEWS

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »

6 Sjarmerende Tips for å Dekorere Hjemmet Ditt til Jul, Selv uten Plass til et Tre

Foto: Unsplash Med den forestående festsesongen er det på tide å dykke inn i julestemningen og forvandle hjemmet ditt til en koselig og festlig oase. Men hva om plassen er ... Read more »
Top List in the World