Salah avslører avhengighet. Får svar fra Carlsen

Salah avslører avhengighet. Får svar fra Carlsen

Mohamed Salah omtalte nylig den norske sjakkstjernen Magnus Carlsen ved fornavn i et intervju med Sky Sports.

– Jeg er god. Jeg er ikke Magnus. Men jeg er god. Ingen har en sjanse mot Magnus., men jeg håper vi kan møtes en dag, sa egypteren til kanalen.

Salah sørget i helgen for ett poeng med sin scoring borte mot Manchester City. Vel så mye oppmerksomhet har hans uttalelser om sjakk skapt.

– Jeg spiller sjakk, jeg er avhengig av sjakk. Jeg spiller hver dag, bokstavelig talt hver dag, sier han.

salah avslører avhengighet. får svar fra carlsen

Liverpool’s Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 25, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)

STJERNE: På fotballbanen er Liverpools Mohamed Salah en stor stjerne. Foto: Rui Vieira

Det er uttalelser Carlsen har fått med seg. I en tweet på X anerkjenner nordmannen Liverpool-stjernen med et enkelt vink hvor han samtidig tagger Salahs konto.

I kommentarfeltet trekkes også en tweet fra 2021 fram hvor Carlsen, som er kjent for å være en ivrig Fantasy Premier League-spiller, kommer med en klokkeklar beskjed om nettopp Salah. I korte trekk går den ut på at man «alltid burde velge Salah som kaptein».

salah avslører avhengighet. får svar fra carlsen

(FILES) Norway’s Magnus Carlsen competes during the fifth round of the Tata Steel Masters chess tournament in Amsterdam on January 19, 2023. Norwegian multiple world chess champion Magnus Carlsen and American Hans Niemann, accused of cheating at an event last year, have buried the hatchet and are ready to face off again, online platform Chess.com said on August 28, 2023.

VERDENS BESTE: Magnus Carlsen er rangert som den beste sjakkspilleren i verden. Foto: KOEN VAN WEEL

Til Sky Sports sier Salah at han spiller sjakk på nettet. Der får han ofte spørsmål fra motstandere om det virkelig er han de møter.

– Jeg sier ikke hva jeg heter, men som brukernavn har jeg navnet mitt etterfulgt av noen sifre. De spør meg om jeg er «Mo Salah», jeg svarer «ja». De tror ikke på meg og skriver «du lyver». Da sier jeg, «ja, jeg lyver», sier Salah.

Egypteren forteller at han har en rating på 1400. Carlsen sin er på 2829.

News Related

OTHER NEWS

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »

6 Sjarmerende Tips for å Dekorere Hjemmet Ditt til Jul, Selv uten Plass til et Tre

Foto: Unsplash Med den forestående festsesongen er det på tide å dykke inn i julestemningen og forvandle hjemmet ditt til en koselig og festlig oase. Men hva om plassen er ... Read more »
Top List in the World