Video: Gigantiske bølger ødelegger kysten av Ukraina og Russland

video: gigantiske bølger ødelegger kysten av ukraina og russland

Video: Gigantiske bølger ødelegger kysten av Ukraina og Russland. Foto og video: Reproduksjon Telegram t.me/Disaster_News

Ukraina, sør i Russland og nord i Hellas ble spesielt rammet av stormen Bettina, ansett som århundrets storm i Svartehavet

+ Klikk her for å se videoen

+ Video viser helikopter styrter ned i vannet etter å ha utført farlige manøvrer over Paraná-elven, dreper en mann

+ Video fanger øyeblikket når en UFO dukker opp i TikTok-stjernens opptak

Minst fire dødsfall og over et dusin skadde ble rapportert langs Russlands Svartehavskyst, nær den greske øya Lesbos og i Ukraina, på grunn av en kraftig storm som produserte sterke vinder, kraftige regnbyger, høye bølger og tung snø over hele regionen fra helgen til mandag.

Tre personer døde på mandag – en i Sotsji, Russland, en på Krim-halvøya og en annen om bord på et skip i Kerchstredet – ifølge Reuters. Nyhetsbyrået rapporterte også om evakuering av over 350 personer og nesten 2 millioner mennesker uten strøm i Sør-Russland, på Russland-kontrollerte Krim og i Ukraina.

Da stormen gikk inn i Svartehavet på søndag, falt trykket til 968 millibar – noe som tilsvarer en kategori 2 eller 3 orkan. Trykket falt om lag 20 millibar fra dagen før, nesten oppfyllende meteorologiske kriterier for en “bombe-syklon”, som er et fall på 24 millibar i løpet av 24 timer. Vanligvis, jo lavere trykket er, desto sterkere er stormen.

“Vi har aldri sett så store bølger før,” sa lokale innbyggere til media, og hevdet at de var opptil 12 meter høye.

Ordføreren i Kassandra, Anastasia Halkia, ba om erklæring av unntakstilstand, ettersom dårlig vær forårsaket enorme skader i flere områder langs kystfronten. “Bølgene nådde opp til 20 meter fra kysten”, sa hun. lagt til.

Halkia understreket at det var store skader som måtte repareres umiddelbart, spesielt siden området besøkes av tusenvis av besøkende hvert år. Staten reagerer umiddelbart for å gi nødvendig finansiering for gjenoppretting av skadene, la hun til.

“Det er en situasjon som dessverre gjentar seg, siden det samme skjedde i 2019 og 2021 i lignende ekstreme værhendelser,” sa Halkia til det lokale nettstedet voria.gr

Foto og video: Reproduksjon Telegram t.me/Disaster_News

News Related

OTHER NEWS

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »

6 Sjarmerende Tips for å Dekorere Hjemmet Ditt til Jul, Selv uten Plass til et Tre

Foto: Unsplash Med den forestående festsesongen er det på tide å dykke inn i julestemningen og forvandle hjemmet ditt til en koselig og festlig oase. Men hva om plassen er ... Read more »
Top List in the World