Paul Rudd belønnet seg med kullsyreholdig vann da han trente til Ant-Man 3

paul rudd belønnet seg med kullsyreholdig vann da han trente til ant-man 3

Paul Rudd belønnet seg med kullsyreholdig vann da han trente til Ant-Man 3

Diettene og treningsregimene som skuespillere ofte må følge for å komme i superheltform er vanligvis svært strenge og krevende, og som et bevis på nettopp dette har Paul Rudd gitt podcasten Off Menu et innblikk i regimet han måtte følge for Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Rudd uttalte: “Da jeg måtte trene til Ant-Man-filmen, og jeg gikk på en svært restriktiv diett, var belønningen min kullsyreholdig vann. Så forferdelig var den dietten. Jeg tenkte: ‘Ok, nå skal jeg ha litt kullsyreholdig vann. Det har jeg fortjent’.”

Det er ingen tvil om at det forventes at Rudd holder en lignende diett neste gang han er med i en Marvel Cinematic Universe-film.

News Related

OTHER NEWS

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »

6 Sjarmerende Tips for å Dekorere Hjemmet Ditt til Jul, Selv uten Plass til et Tre

Foto: Unsplash Med den forestående festsesongen er det på tide å dykke inn i julestemningen og forvandle hjemmet ditt til en koselig og festlig oase. Men hva om plassen er ... Read more »
Top List in the World