Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

zorgelijke situatie schalke maakt stevens boos: 'als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’

Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat er snel iets moet veranderen om te voorkomen dat de gevallen grootmacht uit Gelsenkirchen niet nog een keer degradeert.

Schalke verkeert al het hele seizoen in crisis en staat na het ontslag van trainer Thomas Reis en de aanstelling van Karel Geraerts nog altijd in de gevarenzone van de Tweede Bundesliga. Zaterdag ging het tegen Fortuna Düsseldorf (5-3) opnieuw mis. Linksback Thomas Ouwejan eiste in negatieve zin de aandacht op door na een vroege wissel in de eerste helft zijn coach de hand te weigeren. Het kwam hem op een disciplinaire straf te staan.

De over twee dagen zeventig jaar oude Stevens, die met Schalke de UEFA Cup (1997) en twee Duitse bekers won, hoopt dat de club de gelederen snel weer sluit. ‘Natuurlijk maakt dit me boos’, zegt de Limburger tegen Kicker. ‘Er is een gebrek aan eenheid bij de club. Als je het gevoel krijgt dat spelers niet alles geven voor een club, moet je dingen met een iets hardere hand aanpakken. Spelers moeten in het algemeen meer de grens opzoeken.’

Het lijkt er dus op dat Stevens de maatregel van Geraerts om Ouwejan tijdelijk terug te zetten na het tweede elftal toejuicht. De Belgische coach vroeg zich ook al hardop of de spelers wel beseffen hoe penibel de situatie is. Stevens, zelf een ervaringsdeskundige als het gaat om het ontlopen van degradatie in de Bundesliga, onderschrijft dat. ‘Als er niet snel iets verandert, wordt het ook moeilijk om in de Tweede Bundesliga te blijven.’

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »

[Video] Justine Henin blikt terug: "Kim en Serena tilden mij naar een hoger niveau"

Justine Henin Justine Henin won Roland Garros maar liefst vier keer in haar rijkgevulde carrière. In een reportage van het grandslamtoernooi zelf, blikt de Belgische terug op haar meest memorabele ... Read more »
Top List in the World