Tiësto showt nieuwe bolide met knaloranje interieur

tiësto showt nieuwe bolide met knaloranje interieur

Rolls Royce Cullinan Tiësto

Tiësto is al jaren één van de beste dj’s van de wereld. Tijs Verwest, zoals hij écht heet, is ook trots op zijn vaderland. De geboren Bredanaar liet zijn Rolls Royce Cullinan pimpen door de Duitse tuner Mansory, maar gaf hun wel de opdracht om het interieur te bekleden in een opvallende kleur: knaloranje.

De zwarte grille van de bolide verklapt dat het hier waarschijnlijk gaat om een Rolls Royce Cullinan Black Badge. Dat model heeft namelijk iets meer zwarte accenten, maar nog belangrijker, die uitvoering krijgt een V-12 motorblok wat 600 pk produceert in plaats van de standaard 571 pk.

Mansory pimpt de Rolls Royce Cullinan van Tiësto

Mansory staat bekend om zijn opvallende tunes. Ze pakken vaak uit met een dikke spoilers, zichtbaar carbonfiber en extravagante bewerkingen. Voor Mansory-begrippen valt het dit keer allemaal wel mee. Zo hebben ze dit keer geen dikke Tokyo Drift-spoiler op de bolide gemonteerd. Wel hebben ze koolstofvezel zijskirts, een nieuwe achterbumper en een dakspoiler (ze konden het niet helemaal laten) toegevoegd aan de Rolls Royce Cullinan van Tiësto.

Ook de motorkap en wat andere elementen krijgen een carbon-afwerking. De instaplijst vertelt ons dat het om een one-off gaat voor Verwest. Mansory laat niet weten wat dit grapje heeft gekost en ook is het onduidelijk of de tuner het vermogen van de wagen heeft opgekrikt.

Het is in ieder geval een opvallende nieuwe bolide voor Tiësto, maar in Nederland zul je de wagen helaas niet snel spotten. Het gaat hier namelijk om een Amerikaans model, dat verklapt de oranje sidemarker aan de zijkant van de wagen. Ook woont Verwest al jaren in de stad van Pitbull, Miami. Daar in de Amerikaanse zon zal de auto dan ook zijn kilometers maken. Bekijk de bolide in de fotogalerij hierboven. Wat vinden jullie, hard of niet?

News Related

OTHER NEWS

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »

[Video] Justine Henin blikt terug: "Kim en Serena tilden mij naar een hoger niveau"

Justine Henin Justine Henin won Roland Garros maar liefst vier keer in haar rijkgevulde carrière. In een reportage van het grandslamtoernooi zelf, blikt de Belgische terug op haar meest memorabele ... Read more »
Top List in the World