Red Dead Redemption 2 bereikt hoogste spelersaantal aller tijden op Steam

red dead redemption 2 bereikt hoogste spelersaantal aller tijden op steam

Tips hat.

Een zeer sterke Steam Sale heeft ervoor gezorgd dat Rockstars Red Dead Redemption 2 een record verbreekt op het platform.

Nu Red Dead Redemption 2 verkrijgbaar is met 67% korting bereikte het gelijktijdige spelersaantal 77,655 spelers afgelopen weekend, vier jaar nadat de game uitkwam via Steam.

De vernieuwde popularitiet is te danken aan nieuwe spelers die gebruik hebben gemaakt van de flinke korting, met daarbij nog de hardcore fans die de game altijd zijn blijven spelen.

Red Dead Redemption 2 lanceerde in 2018 op PlayStation 4 en Xbox One en in 2019 op PC en is volgens sommigen Rockstar zijn beste game tot nu toe. Red Dead Redemption 2 verkocht 57 miljoen kopietjes, wat een enorm succes is. De afgelopen jaren besloot Rockstar zich meer te focussen op de cash cow van GTA 5, GTA Online, tot groot ongenoegen van de Red Dead Redemption fans, die graag nieuwe content voor de game hadden gekregen. Nu we bijna de trailer krijgen van GTA 6, lijkt het erop dat het nog langer zal duren voordat we nieuwe Red Dead-content krijgen.

Nick is een van de content leads bij IGN Benelux. Als hij geen TikToks maakt is hij waarschijnlijk World of Warcraft aan het spelen of One Piece aan het kijken. Volg hem hier op Twitter.

News Related

OTHER NEWS

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »

[Video] Justine Henin blikt terug: "Kim en Serena tilden mij naar een hoger niveau"

Justine Henin Justine Henin won Roland Garros maar liefst vier keer in haar rijkgevulde carrière. In een reportage van het grandslamtoernooi zelf, blikt de Belgische terug op haar meest memorabele ... Read more »
Top List in the World