Destiny 2: The Final Shape is officieel uitgesteld naar juni 2023

destiny 2: the final shape is officieel uitgesteld naar juni 2023

“The Final Shape needs more time to become exactly what we want it to be.”

Nadat er eerder geruchten waren dat de uitbreiding uitgesteld zou zijn, heeft Bungie nu officieel onthuld dat Destiny 2’s volgende uitbreiding, The Final Shape, is verzet naar 4 juni 2024.

Via het blog laat Bungie weten dat de uitbreiding is uitgesteld en zegt: “We hebben meer tijd nodig om precies te maken wat we willen.” De uitbreiding stond eerder gepland om uit te komen op 27 februari 2024.

“The Final Shape is het slotstuk van tien jaar Destiny verhalen en voor Guardians overal in de wereld, betekent dit ontelbare gespeelde uren met elkaar”, schreef Bungie in het blog. “We willen de reis eren, dus we nemen de tijd om een nog grotere visie te realiseren, waar we van hopen dat die nog jaren herinnerd zal worden.”

De aankondiging volgt op een aantal berichten die stelden dat Bungie The Final Shape uit zou stellen nadat vorige maand een aantal werknemers werden ontslagen. Volgens die berichten zou Bungie CEO Pete Parsons tegen werknemers hebben gezegd dat de ontslagen nodig waren vanwege de slechte verkopen van Destiny 2 de afgelopen jaren, naast het feit dat de pre-orders van The Final Shapen tegenvielen.

In The Final Shape reizen spelers naar een nieuw gebied genaamd The Pale Heart. Een van de grootste veranderingen van de uitbreiding is dat deze uitkomt in een episodisch systeem, waar voorheen de game vier seizoenen per jaar kende.

Nick is een van de content leads bij IGN Benelux. Als hij geen TikToks maakt is hij waarschijnlijk World of Warcraft aan het spelen of One Piece aan het kijken. Volg hem hier op Twitter.

News Related

OTHER NEWS

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »

[Video] Justine Henin blikt terug: "Kim en Serena tilden mij naar een hoger niveau"

Justine Henin Justine Henin won Roland Garros maar liefst vier keer in haar rijkgevulde carrière. In een reportage van het grandslamtoernooi zelf, blikt de Belgische terug op haar meest memorabele ... Read more »
Top List in the World