Mark Van Bommel doodeerlijk: "Kans bestaat dat we 0 op 18 pakken"

Antwerp reisde maandag naar Hamburg om het dinsdag op te nemen tegen Shakhtar Donetsk. Mark Van Bommel was al aanwezig op de persconferentie voor de wedstrijd.

Mark Van Bommel doodeerlijk: “Kans bestaat dat we 0 op 18 pakken”

De sfeer zit goed geeft Van Bommel toe. Toch blijft hij heel voorzichtig met zijn uitspraken. “Altijd voor de wedstrijd, maar dat is natuurlijk geen garantie op een goed resultaat. Of we 0 op 18 pakken? Die kans bestaat, daar moeten we realistisch in zijn”, vertelde hij volgens HLN.

Mislukt noemt hij de groepsfase wel niet. “We hebben getoond dat we dit niveau aankunnen. Alleen moeten we dat negentig minuten doen – we hebben al twee keer in de tweede helft een wedstrijd weggegeven. Alles bij mekaar hebben we het helemaal niet zo slecht gedaan, enkel de resultaten tonen dat niet.”

Het geloof blijft wel leven bij de Antwerp-coach. “Of we een kans hebben om hier een resultaat te pakken? Natuurlijk. Thuis hebben we goed gespeeld tegen Shakhtar, maar gaven we het zelf weg. Ik geloof écht we hier kunnen winnen, zeker als ik ons plan zie.”

News Related

OTHER NEWS

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »

[Video] Justine Henin blikt terug: "Kim en Serena tilden mij naar een hoger niveau"

Justine Henin Justine Henin won Roland Garros maar liefst vier keer in haar rijkgevulde carrière. In een reportage van het grandslamtoernooi zelf, blikt de Belgische terug op haar meest memorabele ... Read more »
Top List in the World