Johan Derksen giert om Even Tot Hier-satire: 'Wij zijn koningen van de satire'

johan derksen giert om even tot hier-satire: 'wij zijn koningen van de satire'

Wilfred Genee en Johan Derksen

Johan Derksen (74) vindt het helemaal niet erg dat ‘Vandaag Inside’ zaterdag op de hak werd genomen in de NPO 1-hit ‘Even Tot Hier’. “Ik kan er wel om lachen. Wij zijn toch de koningen van de satire”, stelde de tv-analist maandag nuchter in ‘Vandaag Inside’ op SBS6.

“Mijn kinderen hebben blauw gelegen”

Even Tot Hier toonde onder meer gefotoshopte naaktbeelden van Johan en collega René van der Gijp als een reactie op een internetfilmpje dat vaak in Vandaag Inside wordt getoond. Daarin is een groot geschapen man te zien. Johan en René waren juist minder goed bedeeld in Even Tot Hier.

Johan grapte maandag dat die beelden helemaal niet gefotoshopt waren. “Die foto’s hebben we zelf aangeleverd”, zo stelde hij. Volgens Johan zouden veel andere BN’ers er waarschijnlijk veel meer moeite mee hebben gehad. “Al die engerds in de tv-wereld zouden nu een verhaal houden van: ‘Maar ik heb ook kinderen die naar school gaan en die zien dit ook’. Nou, mijn kinderen hebben blauw gelegen.”

René moest in de uitzending alleen maar erg lachen om de beelden van Even Tot Hier. “Het lijkt toch nergens op”, vond hij.

News Related

OTHER NEWS

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »

[Video] Justine Henin blikt terug: "Kim en Serena tilden mij naar een hoger niveau"

Justine Henin Justine Henin won Roland Garros maar liefst vier keer in haar rijkgevulde carrière. In een reportage van het grandslamtoernooi zelf, blikt de Belgische terug op haar meest memorabele ... Read more »
Top List in the World