WhatsApp Web krijgt de functie voor eenmalige weergave van foto’s en video’s

android, whatsapp web krijgt de functie voor eenmalige weergave van foto’s en video’s

WhatsApp Web krijgt de functie voor eenmalige weergave van foto’s en video’s (Foto: Unsplash)

De WhatsApp Web-versie van de populaire berichten-app van Meta heeft een update ontvangen waarmee gebruikers foto’s en video’s met eenmalige weergave kunnen versturen.

+Bekijk zeldzame beelden van het prototype van de eerste Apple Watch

+Elon Musk besluit om omstreden wijziging van X (Twitter) ongedaan te maken

De functie bestond al sinds 2021 op mobiele apparaten, Android en iOS. Tijdelijke foto’s en video’s verdwijnen nadat ze zijn bekeken en kunnen niet worden gedownload door de ontvanger. De functie is ontwikkeld om de privacy van gebruikers te verbeteren.

Volgens WABetaInfo is de functie ‘sinds enkele weken’ beschikbaar voor sommige gebruikers en is ongeveer een jaar getest. Meta’s zorg was om de veiligheid en privacy van alle gebruikers te waarborgen, ook in de webversie van WhatsApp.

O post WhatsApp Web krijgt de functie voor eenmalige weergave van foto’s en video’s apareceu primeiro em TechBreak.

News Related

OTHER NEWS

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »

[Video] Justine Henin blikt terug: "Kim en Serena tilden mij naar een hoger niveau"

Justine Henin Justine Henin won Roland Garros maar liefst vier keer in haar rijkgevulde carrière. In een reportage van het grandslamtoernooi zelf, blikt de Belgische terug op haar meest memorabele ... Read more »
Top List in the World