TikTok-maker ByteDance stoot naar verluidt gaming af

tiktok-maker bytedance stoot naar verluidt gaming af

Fine, I’ll do it myself.

Online cardgame Marvel Snap heeft een statement gedeeld om spelers gerust te stellen. Dat was nodig omdat TikTok-maker ByteDance van plan is om het Nuverse gamingmerk af te schalen en zich terug te trekken uit gaming (via Reuters). Daar valt dus ook Second Dinner onder, de ontwikkelaar van Marvel Snap. Nuverse is namelijk de uitgever van Marvel Snap op mobiel en PC.

Volgens Reuters heeft ByteDance vandaag medegedeeld dat werknemers vanaf december niet meer mogen werken aan onuitgebrachte games. Het gaat ook kijken naar manieren om reeds uitgebrachte titels ergens anders onder te brengen. De keuze heeft volgens Reuters invloed om honderden werknemers. Nuverse werd in 2019 opgericht met als doel de gamingmarkt te veroveren voor ByteDance. Reuters zegt dat de resultaten van Nuverse niet goed genoeg waren en dat Marvel Snap “een kleine schare trouwe fans heeft, maar geen commercieel succes is.”

Een tweet van het officiële Marvel Snap-account gaat in op het bericht. “Een aantal spelers heeft zorgen geuit over de veranderen binnen Nuverse. We danken iedereen voor hun zorgen en verzekeren jullie dat Snap door zal blijven gaan.”

Second Dinner is opgericht door voormalig Hearthstone director Ben Brode en Blizzardveteraan Hamilton Chu. Samen met verschillende andere Hearthstone-ontwikkelaars maakten ze Marvel Snap.

Sven is een content lead bij IGN Benelux. Momenteel verslaafd aan Baldur’s Gate 3 en Final Fantasy XIV. Twitter/X is de plek voor een interventie.

News Related

OTHER NEWS

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »

[Video] Justine Henin blikt terug: "Kim en Serena tilden mij naar een hoger niveau"

Justine Henin Justine Henin won Roland Garros maar liefst vier keer in haar rijkgevulde carrière. In een reportage van het grandslamtoernooi zelf, blikt de Belgische terug op haar meest memorabele ... Read more »
Top List in the World