Ruud uit B&B Vol Liefde zoekt nu naar zijn droomvrouw in Winter Vol Liefde

ruud uit b&b vol liefde zoekt nu naar zijn droomvrouw in winter vol liefde

Ruud uit Winter Vol Liefde

Met Astrid is het niks geworden, zo was te zien in het tweede seizoen van ‘B&B Vol Liefde’. Wel wakkerde zijn deelname aan het programma zijn liefde voor Oostenrijk weer aan. En daarom doet de optimistische en goedlachse Ruud (56) nu mee aan ‘Winter Vol Liefde’.

Ruud werkt in de wintermaanden als skiliftbediende in het winterse Kleinwalsertal. In de overige maanden werkt hij in Nederland in een indoor skihal, waar hij skilessen geeft. Hij koestert de droom om samen met een leuke dame te emigreren naar Oostenrijk en samen dit grote avontuur aan te gaan.

Hij zoekt een vrouw met wie hij kan lachen, die zelfstandig en sportief is en hem kan uitdagen. Ben jij die vrolijke, enthousiaste dame die het ziet zitten om Ruud te leren kennen en de stap te maken om ooit te emigreren naar Oostenrijk? Meld je dan aan!

News Related

OTHER NEWS

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »

[Video] Justine Henin blikt terug: "Kim en Serena tilden mij naar een hoger niveau"

Justine Henin Justine Henin won Roland Garros maar liefst vier keer in haar rijkgevulde carrière. In een reportage van het grandslamtoernooi zelf, blikt de Belgische terug op haar meest memorabele ... Read more »
Top List in the World