Voetbalsters Oranje vieren geboorte dochter Van de Sanden

voetbalsters oranje vieren geboorte dochter van de sanden

Voetbalsters Oranje vieren geboorte dochter Van de Sanden

De voetbalsters van het Nederlands elftal hebben Shanice van de Sanden uitgebreid gefêteerd. Deels omdat de aanvalster van Liverpool voor het eerst in maanden weer is geselecteerd, maar vooral ook omdat ze vorige week samen met haar vriendin moeder is geworden van dochter Haló. Daar kreeg ze veel felicitaties voor én een kindershirtje van het Nederlands elftal.

“Ook nu mijn dochtertje er is, heb ik nog meer energie en nog meer blijheid op het veld”, zegt Van de Sanden in een interview op het trainingscomplex in Zeist. De vleugelspeelster scoorde afgelopen weekend ook voor Liverpool en droeg dat doelpunt op aan haar pasgeboren dochter.

Onder anderen Jackie Groenen en Sherida Spitse feliciteerden Van de Sanden bij haar aankomst op het trainingscomplex. Met Oranje bereidt Van de Sanden zich voor op de Nations League-duels met Engeland (vrijdag) en België (volgende week dinsdag).

News Related

OTHER NEWS

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »

[Video] Justine Henin blikt terug: "Kim en Serena tilden mij naar een hoger niveau"

Justine Henin Justine Henin won Roland Garros maar liefst vier keer in haar rijkgevulde carrière. In een reportage van het grandslamtoernooi zelf, blikt de Belgische terug op haar meest memorabele ... Read more »
Top List in the World