Wijzigingen in Franklijk fietsland: AG2R Citroën Team omgetoverd tot Decathlon AG2R La Mondiale, Van Rysel fietssponsor

wijzigingen in franklijk fietsland: ag2r citroën team omgetoverd tot decathlon ag2r la mondiale, van rysel fietssponsor

Wijzigingen in Franklijk fietsland: AG2R Citroën Team omgetoverd tot Decathlon AG2R La Mondiale, Van Rysel fietssponsor

Er zijn veel veranderingen waarneembaar bij wielerploeg AG2R La Mondiale, de WorldTour-formatie die van 2021 tot en met 2023 rondreed als AG2R Citroën Team. Decathlon wordt namelijk de nieuwe cosponsor van de Franse koersbrigade, die per 1 januari 2024 door het leven zal gaan als Decathlon AG2R La Mondiale.

De bekendmaking van Decathlon als nieuwe sponsor van de ploeg met onder anderen Ben O’Connor, Oliver Naesen en Dorian Godon in de gelederen vond niet geheel onlogisch plaats in één van de vele vestigingen van de internationale sportketen. BTWIN Village – Decathlon Cycle Lille, een winkel die zich voornamelijk richt op de fietssport, was het decor van de ceremoniële activiteiten, die werden aanschouwd door een flinke schare genodigden.

Van Rysel, een merk dat sinds 2019 een grote rol speelt binnen de Decathlon-groep, gaat vanaf volgend jaar een belangrijke rol spelen in het koersproject van teammanager Vincent Lavenu. De firma die zich hoofdzakelijk richt op prestatiegerichte racefietsen gaat niet enkel de fietsen sponsoren, maar ook de helmen en brillen. Kortom, wijzigingen genoeg!

Foto: AG2R Citroën Team wordt per 2024 Decathlon AG2R La Mondiale

News Related

OTHER NEWS

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »

[Video] Justine Henin blikt terug: "Kim en Serena tilden mij naar een hoger niveau"

Justine Henin Justine Henin won Roland Garros maar liefst vier keer in haar rijkgevulde carrière. In een reportage van het grandslamtoernooi zelf, blikt de Belgische terug op haar meest memorabele ... Read more »
Top List in the World