Jennifer Lawrence ontkent geruchten over cosmetische chirurgie

jennifer lawrence ontkent geruchten over cosmetische chirurgie

Jennifer Lawrence ontkent geruchten over cosmetische chirurgie

Jennifer Lawrence (33) verbaast zich over de speculaties dat ze cosmetische chirurgie zou hebben gehad. De actrice vermoedt dat het komt door haar make-up en het feit dat ze ouder is geworden, zegt ze in een gesprek met Kylie Jenner (26) in ‘Interview Magazine’.

“Iedereen dacht dat ik een neuscorrectie had gehad, maar ik heb nog steeds dezelfde neus”

“Het is ongelooflijk wat make-up kan doen”, aldus Jennifer. Ze werkt tegenwoordig met make-upartiest Hung Vannago, die haar onder andere vollere lippen geeft. “Ik noem hem een plastisch chirurg, want de laatste paar maanden sinds ik met hem werk is iedereen ervan overtuigd dat ik een oogoperatie heb gehad.”

Daarnaast ergert de Oscarwinnares zich aan mensen die haar uiterlijk vergelijken met hoe ze er vroeger uit zag. “Ik begon toen ik 19 was, dus ik zie voor- en-na-foto’s van toen ik 19 en toen ik 30 was.” Volgens Jennifer is het echter logisch dat haar gezicht verandert naarmate ze ouder wordt. “Iedereen dacht dat ik een neuscorrectie had gehad, maar ik heb nog steeds dezelfde neus. Mijn wangen zijn smaller geworden.”

News Related

OTHER NEWS

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »

[Video] Justine Henin blikt terug: "Kim en Serena tilden mij naar een hoger niveau"

Justine Henin Justine Henin won Roland Garros maar liefst vier keer in haar rijkgevulde carrière. In een reportage van het grandslamtoernooi zelf, blikt de Belgische terug op haar meest memorabele ... Read more »
Top List in the World