Yöllä tv:ssä: Yksi parhaista tarkka-ampujaelokuvista – tähti söi 6000 kilokaloria päivässä valmistautuessaan rooliin

IMDb-arvosana on 7,3.

Yön tv-viihteessä on elokuva American Sniper (2014).

Clint Eastwoodin ohjaama toimintadraama kertoo tositapahtumiin perustuvan tarinan, jossa Chris Kyle (Bradley Cooper) päättää liittyä armeijaan nähtyään televisiosta pommi-iskun. Kyle pääsee arvostettuihin Navy SEAL -joukkoihin, ja hänet koulutetaan tarkka-ampujaksi.

Kyle kohtaa haasteita myös kotirintamalla, on vaikeaa olla hyvä isä ja aviomies kun perhe on maailman toisella laidalla. Palatessaan komennusten välissä vaimonsa ja lastensa luo, Kyle muuttuu sulkeutuneeksi ja huomaa kuinka vaikeaa sota on jättää taakseen.

yöllä tv:ssä: yksi parhaista tarkka-ampujaelokuvista – tähti söi 6000 kilokaloria päivässä valmistautuessaan rooliin

American Sniper (2014).

Episodin arvostelussa elokuva sai viisi tähteä:

”Eastwood on ennenkin tehnyt sotaelokuvia. Vuonna 2006 valmistuneet Isiemme liput ja Kirjeitä Iwo Jimalta käsittelivät samaa sotaa eri puolilta. American Sniper taas on nähty selkeästi amerikkalaisten kautta. Siinä ei kuitenkaan politikoida eikä moralisoida vaan keskitytään kertomaan Kylen elämästä, ja siinä Eastwood onnistuu hyvin. Takauman kautta käynnistyvä Kylen tarina vetää mukaansa. Kyle ei välttämättä ole mikään miellyttävä hahmo, mutta siitä on tehty uskottava ja todentuntuinen.”

Cooper treenasi 18 kiloa massaa elokuvaa varten. Hän rääkkäsi itseään neljä tuntia ja söi 6000 kilokaloria päivässä. Lisäksi hän opetteli kaksi kertaa päivässä puhumaan kuin Kyle. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 28.11.2023 klo 23.45, TV5
  • La 02.12.2023 klo 23.55, Kutonen

Katso myös: American Sniper

Katso myös: 15:17 Pariisiin

News Related

OTHER NEWS

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta Stephen Colbertilta eivät vitsit loppuneet, vaikka tilanne oli vakava. The Late Show with Stephen Colbertin juontaja Stephen Colbert on kiidätetty ... Read more »

Juuse Saros loistaa NHL:ssä – suomalaismaalivahti valittiin viikon tähdistöön

Juuse Saros on ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on tällä kaudella valittu viikon tähdistökolmikkoon. LEHTIKUVA/AFP Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros valittiin viime viikon kolmostähdeksi jääkiekon NHL:ssä. Saros pelasi kolmessa ottelussa, joista jokainen ... Read more »

Olaf Scholzin hallituksen suunnitelmat menivät täysin uusiksi – 60 miljardin euron aukko

– Oikeuden päätöksellä syntynyt 60 miljardin euron budjettivaje aiheuttaa päänvaivaa Saksan hallitukselle. Se joutuu joko anomaan uutta poikkeuslupaa lisävelanotolle – tai säästämään rankalla kädellä tulevien vuosien lempiprojekteista. Jättääkö Saksa toistaiseksi ... Read more »

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon (Kuva: Unsplash) WhatsApp Web, eli Metan suositun viestisovelluksen työpöytäversio, on päivitetty mahdollistamaan käyttäjille kuvien ja videoiden lähettämisen kertakatselutoiminnolla. Toiminto oli jo käytössä vuodesta ... Read more »

Ilveksen Jani Nyman, 19, loistaa maalipörssin kärjessä – murtautui legendojen listalle

Ilveksessä lainalla kiekkoileva Jani Nyman pelaa upeaa kautta Liigassa. Vasta 19-vuotias hyökkääjä on ollut syyskaudella hurjassa vedossa, kun 23:ssä ottelussa on syntynyt peräti 13 maalia, jolla irtoaa tällä hetkellä maalipörssin ... Read more »

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä Manchester United on kiinnostunut hankkimaan RB Leipzigin hyökkääjän Timo Wernerin, kertoo Saksan Sky. Werner, 27, on Valioliigan seuraajille tuttu pelaaja Chelseasta, jota hän edusti vuosina ... Read more »

Bundesliigassa traaginen viikonloppu katsomoissa - yksi kannattaja hakattiin henkihieveriin ja yli 100 loukkaantui

Bundesliigassa traaginen viikonloppu katsomoissa – yksi kannattaja hakattiin henkihieveriin ja yli 100 loukkaantui Bundesliigan viikonlopun kierroksella nähtiin ikäviä tapahtumia, kun joukkueiden kannattajat ottivat yhteen. Yksi fani loukkaantui vakavasti. Borussia Dortmundin ... Read more »
Top List in the World