Qstock julkisti ensi kesän tarjontaansa: Zara Larsson, Amaranthe, Haloo Helsinki, Don Huonot…

qstock julkisti ensi kesän tarjontaansa: zara larsson, amaranthe, haloo helsinki, don huonot…

Zara Larsson.

Kuuma festarikesä 2024 sen kuin kuumenee ja komistuu. Nyt Oulun Qstock julkisti ensi vuoden kattaustaan, ja monipuolisella paletilla ollaan Kuusisaaren ja Raatin alueella jälleen liikkeellä. Qstock juhlitaan 26.–27.7.2024.

Ensimmäisen julkistuspaketin ykkösnyrkki on ruotsalainen Zara Larsson, jonka hitit ovat soineet kiitettävän tiuhaan Suomenkin radioasemilla. Cant’ Tame Her’n ja David Guettan kanssa tehdyn On My Loven kuulemiselta on ollut tässä vuoden aikana aika hankala välttyä. Larssonin neljäs albumi Venus julkaistaan helmikuussa 2024.

Qstockin muita ulkomaisia tähtiä ovat Ruotsin popmetallisuuruus Amaranthe ja Norjan euroviisuedustaja Alessandra. Kotimaisia staroja ovat puolestaan Haloo Helsinki, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Kuumaa, Gettomasa, Blind Channel, Sanni, Abreu, Ibe, Cledos, Sexmane, Mokoma, Arppa, Jami Faltin, Lyyti, Radiopuhelimet, Vesterinen Yhtyeineen ja Don Huonot.

”Kesällä Qstockissa nähdään jälleen noin 70 artistia seitsemällä eri lavalla. Näistä ja muista suunnitelmista kerromme lisää ensi vuoden puolella”, festivaalijohtaja Mikko Forstén kertoo tiedotteessa.

Qstockin lipunmyynti alkaa Ticketmasterin myyntikanavissa 1. joulukuuta. Tässä vaiheessa myyntiin tulevat kahden päivän liput, ja tällaisen voi hankkia 139 eurolla. Hintoihin on luvassa korotuksia vuoden aikana.

News Related

OTHER NEWS

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta Stephen Colbertilta eivät vitsit loppuneet, vaikka tilanne oli vakava. The Late Show with Stephen Colbertin juontaja Stephen Colbert on kiidätetty ... Read more »

Juuse Saros loistaa NHL:ssä – suomalaismaalivahti valittiin viikon tähdistöön

Juuse Saros on ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on tällä kaudella valittu viikon tähdistökolmikkoon. LEHTIKUVA/AFP Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros valittiin viime viikon kolmostähdeksi jääkiekon NHL:ssä. Saros pelasi kolmessa ottelussa, joista jokainen ... Read more »

Olaf Scholzin hallituksen suunnitelmat menivät täysin uusiksi – 60 miljardin euron aukko

– Oikeuden päätöksellä syntynyt 60 miljardin euron budjettivaje aiheuttaa päänvaivaa Saksan hallitukselle. Se joutuu joko anomaan uutta poikkeuslupaa lisävelanotolle – tai säästämään rankalla kädellä tulevien vuosien lempiprojekteista. Jättääkö Saksa toistaiseksi ... Read more »

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon (Kuva: Unsplash) WhatsApp Web, eli Metan suositun viestisovelluksen työpöytäversio, on päivitetty mahdollistamaan käyttäjille kuvien ja videoiden lähettämisen kertakatselutoiminnolla. Toiminto oli jo käytössä vuodesta ... Read more »

Ilveksen Jani Nyman, 19, loistaa maalipörssin kärjessä – murtautui legendojen listalle

Ilveksessä lainalla kiekkoileva Jani Nyman pelaa upeaa kautta Liigassa. Vasta 19-vuotias hyökkääjä on ollut syyskaudella hurjassa vedossa, kun 23:ssä ottelussa on syntynyt peräti 13 maalia, jolla irtoaa tällä hetkellä maalipörssin ... Read more »

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä Manchester United on kiinnostunut hankkimaan RB Leipzigin hyökkääjän Timo Wernerin, kertoo Saksan Sky. Werner, 27, on Valioliigan seuraajille tuttu pelaaja Chelseasta, jota hän edusti vuosina ... Read more »

Bundesliigassa traaginen viikonloppu katsomoissa - yksi kannattaja hakattiin henkihieveriin ja yli 100 loukkaantui

Bundesliigassa traaginen viikonloppu katsomoissa – yksi kannattaja hakattiin henkihieveriin ja yli 100 loukkaantui Bundesliigan viikonlopun kierroksella nähtiin ikäviä tapahtumia, kun joukkueiden kannattajat ottivat yhteen. Yksi fani loukkaantui vakavasti. Borussia Dortmundin ... Read more »
Top List in the World