Tänään tv:ssä: Nyt kannattaa varata useampi nenäliina valmiiksi – Tämän elokuvan ääressä kivisydänkin vollottaa

tänään tv:ssä: nyt kannattaa varata useampi nenäliina valmiiksi – tämän elokuvan ääressä kivisydänkin vollottaa

Tänään tv:ssä: Nyt kannattaa varata useampi nenäliina valmiiksi – Tämän elokuvan ääressä kivisydänkin vollottaa

IMDb-arvosana 7,6.

Lou (Emilia Clarke) on kaiketi maailman optimistisin ihminen.

Loun kestohymy ikään kuin alleviivaa sitä, että sitten kun kaikki ei ole hyvin, saa naamankin vääntää väärälleen. Saa jopa itkeä. Saa raivota. Juonesta sen enempää paljastamatta.

Clarke ja yhdessä merkittävässä roolissa nähtävä Charles Dance ovat molemmat Game of Thrones -sarjasta tuttuja kasvoja. Hymy on siinä televisiosarjassa vahvasti piilossa.

Neliraajahalvaukseen sairastunutta miestä kuvattiin humoristisesti vuoden 2011 ranskalaiselokuvassa Koskemattomat.

Vuonna 2016 valmistunut Kerro minulle jotain hyvää tarkastelee aihetta romanttisesta näkökulmasta.

Kerro minulle jotain hyvää on tavallaan tuhkimotarina kuin Pretty Woman, mutta kyynisemmin ajateltuna koko ajan ollaan oikeasti rahan perässä. Läheisyysriippuvaisuus voidaan helposti mieltää rakkaudeksi. Kirjan lukeneet voivat olla eri mieltä. Joka tapauksessa katkeruus ei ole kaunista.

Kannattaa varata nenäliinoja, sillä useampi vähemmän kriittinen katsoja on tätä elokuvaa katsoessa vollottanut.

Kerro minulle jotain hyvää esitetään nyt televisiossa kahteen otteeseen:

  • Ti 28.11.2023 klo 21.00, Liv
  • La 02.12.2023 klo 19.00, Hero

Elokuva löytyy myös suoratoistona Viaplaysta. Katso traileri alta.

Katso myös: Kerro minulle jotain hyvää

Katso myös: Last Christmas

News Related

OTHER NEWS

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta Stephen Colbertilta eivät vitsit loppuneet, vaikka tilanne oli vakava. The Late Show with Stephen Colbertin juontaja Stephen Colbert on kiidätetty ... Read more »

Juuse Saros loistaa NHL:ssä – suomalaismaalivahti valittiin viikon tähdistöön

Juuse Saros on ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on tällä kaudella valittu viikon tähdistökolmikkoon. LEHTIKUVA/AFP Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros valittiin viime viikon kolmostähdeksi jääkiekon NHL:ssä. Saros pelasi kolmessa ottelussa, joista jokainen ... Read more »

Olaf Scholzin hallituksen suunnitelmat menivät täysin uusiksi – 60 miljardin euron aukko

– Oikeuden päätöksellä syntynyt 60 miljardin euron budjettivaje aiheuttaa päänvaivaa Saksan hallitukselle. Se joutuu joko anomaan uutta poikkeuslupaa lisävelanotolle – tai säästämään rankalla kädellä tulevien vuosien lempiprojekteista. Jättääkö Saksa toistaiseksi ... Read more »

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon (Kuva: Unsplash) WhatsApp Web, eli Metan suositun viestisovelluksen työpöytäversio, on päivitetty mahdollistamaan käyttäjille kuvien ja videoiden lähettämisen kertakatselutoiminnolla. Toiminto oli jo käytössä vuodesta ... Read more »

Ilveksen Jani Nyman, 19, loistaa maalipörssin kärjessä – murtautui legendojen listalle

Ilveksessä lainalla kiekkoileva Jani Nyman pelaa upeaa kautta Liigassa. Vasta 19-vuotias hyökkääjä on ollut syyskaudella hurjassa vedossa, kun 23:ssä ottelussa on syntynyt peräti 13 maalia, jolla irtoaa tällä hetkellä maalipörssin ... Read more »

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä Manchester United on kiinnostunut hankkimaan RB Leipzigin hyökkääjän Timo Wernerin, kertoo Saksan Sky. Werner, 27, on Valioliigan seuraajille tuttu pelaaja Chelseasta, jota hän edusti vuosina ... Read more »

Bundesliigassa traaginen viikonloppu katsomoissa - yksi kannattaja hakattiin henkihieveriin ja yli 100 loukkaantui

Bundesliigassa traaginen viikonloppu katsomoissa – yksi kannattaja hakattiin henkihieveriin ja yli 100 loukkaantui Bundesliigan viikonlopun kierroksella nähtiin ikäviä tapahtumia, kun joukkueiden kannattajat ottivat yhteen. Yksi fani loukkaantui vakavasti. Borussia Dortmundin ... Read more »
Top List in the World