Suuria uutisia Kingston Wallin ystäville! Iso juhlakonsertti ja festarikeikkoja tiedossa ensi vuonna

suuria uutisia kingston wallin ystäville! iso juhlakonsertti ja festarikeikkoja tiedossa ensi vuonna

Jukka Jylli ja Sami Kuoppamäki.

Ensi vuoden joulukuussa tulee kuluneeksi tasan kolmekymmentä vuotta siitä, kun Kingston Wall soitti viimeisen julkisen keikkansa. Tämän kunniaksi yhtyeen basisti Jukka Jylli ja rumpali Sami Kuoppamäki tuovat Kingston Wallin musiikin keikkalavoille, ja vuosi huipentuu 5.12.2024 juhlakeikkaan Helsingin Jäähallissa. No sehän sopii kyllä!

JJylli & Kuoppis – Music of Kingston Wall -konsertin kivijalkana toimivat luonnollisesti bändin alkuperäisjäsenet Jylli ja Kuoppamäki. Heidän lisäkseen lavalla nähdään Jesper Anastasiadis (laulu, kitara ja perkussiot), Juhani Grönroos (kitara), Esa Holopainen (kitara) ja Mikko Von Hertzen (laulu, kitara ja perkussiot). Asiansa osaavista muusikoista koostuva kuusikko soittaa omat versionsa Kingston Wallin biiseistä jamihenkeä sekä Kingston Wallin taiteellista perintöä kunnioittaen.

”Kingston Wallin musiikki ja tuo tiivis aikakausi omassa nuoruudessani 1990-luvulla on värittänyt elämääni pysyvästi ja edelleen itseänikin yllättävillä tavoilla. Olen palannut usein vuoden 1994 joulukuisen Lepakon-keikan tunnelmiin omia reaktioitani ihmetellen. Silloisen trion aika oli tulossa tiensä päähän, vaikka polkumme olikin vasta muutamaa vuotta aiemmin alkanut”, Sami Kuoppamäki kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

”Jäljelle jäi kuitenkin taika, mitä vaalimme parhaamme mukaan – sekä silloin että nyt. Kuljetus tuolta Lepakosta tulevalle Jäähallin keikalle on kestänyt tasan 30 vuotta, ja ylpeydellä ja ilolla totean ettei musan ja taiteen arvo ole vuosikymmeninä ainakaan sulanut – päinvastoin se on elänyt vahvana ja omilla ehdoillaan sekä meidän sitä silloin tehneiden, mutta myös kaikkien siitä kiinnostuneiden mielissä.”

Jäähallikkaa ennen Kingston Wallia soitetaan lyhyemmillä keikoilla valikoiduilla kesäfestareilla. Kokoonpano nähdään Turun Kesärauhassa, Joensuun Ilosaarirockissa, Kuopiorockissa sekä Helsingin Jytäkesä Go-Go:ssa.

Jäähallikonsertin lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä tiistaina 5.12.2023, lippujen hinnat ovat alkaen 69,90 euroa. Lipunmyynnin aloituspäivänä voi fiilistellä myös vanhoja aikoja, kun Youtubessa julkaistaan vuonna 1993 Tampereen YO-talolla taltioitu Kingston Wall -keikka kokonaisuudessaan restauroituna.

News Related

OTHER NEWS

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta Stephen Colbertilta eivät vitsit loppuneet, vaikka tilanne oli vakava. The Late Show with Stephen Colbertin juontaja Stephen Colbert on kiidätetty ... Read more »

Juuse Saros loistaa NHL:ssä – suomalaismaalivahti valittiin viikon tähdistöön

Juuse Saros on ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on tällä kaudella valittu viikon tähdistökolmikkoon. LEHTIKUVA/AFP Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros valittiin viime viikon kolmostähdeksi jääkiekon NHL:ssä. Saros pelasi kolmessa ottelussa, joista jokainen ... Read more »

Olaf Scholzin hallituksen suunnitelmat menivät täysin uusiksi – 60 miljardin euron aukko

– Oikeuden päätöksellä syntynyt 60 miljardin euron budjettivaje aiheuttaa päänvaivaa Saksan hallitukselle. Se joutuu joko anomaan uutta poikkeuslupaa lisävelanotolle – tai säästämään rankalla kädellä tulevien vuosien lempiprojekteista. Jättääkö Saksa toistaiseksi ... Read more »

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon (Kuva: Unsplash) WhatsApp Web, eli Metan suositun viestisovelluksen työpöytäversio, on päivitetty mahdollistamaan käyttäjille kuvien ja videoiden lähettämisen kertakatselutoiminnolla. Toiminto oli jo käytössä vuodesta ... Read more »

Ilveksen Jani Nyman, 19, loistaa maalipörssin kärjessä – murtautui legendojen listalle

Ilveksessä lainalla kiekkoileva Jani Nyman pelaa upeaa kautta Liigassa. Vasta 19-vuotias hyökkääjä on ollut syyskaudella hurjassa vedossa, kun 23:ssä ottelussa on syntynyt peräti 13 maalia, jolla irtoaa tällä hetkellä maalipörssin ... Read more »

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä Manchester United on kiinnostunut hankkimaan RB Leipzigin hyökkääjän Timo Wernerin, kertoo Saksan Sky. Werner, 27, on Valioliigan seuraajille tuttu pelaaja Chelseasta, jota hän edusti vuosina ... Read more »

Bundesliigassa traaginen viikonloppu katsomoissa - yksi kannattaja hakattiin henkihieveriin ja yli 100 loukkaantui

Bundesliigassa traaginen viikonloppu katsomoissa – yksi kannattaja hakattiin henkihieveriin ja yli 100 loukkaantui Bundesliigan viikonlopun kierroksella nähtiin ikäviä tapahtumia, kun joukkueiden kannattajat ottivat yhteen. Yksi fani loukkaantui vakavasti. Borussia Dortmundin ... Read more »
Top List in the World