Jytäkesä Go-Go julkisti esiintyjiään: Kingston Wall raikaa, myös Litku Klemetti, Lasten Hautausmaa ja monta muuta mukana

jytäkesä go-go julkisti esiintyjiään: kingston wall raikaa, myös litku klemetti, lasten hautausmaa ja monta muuta mukana

Litku Klemetti.

Rockfestivaali Jytäkesä Go-Go järjestetään kolmannen kerran Helsingin Suvilahdessa 26.–27.7.2024. Tapahtuma julkisti nyt ensimmäiset esiintyjänsä, ja näistä ensimmäinen tulikin julki jo aiemmin tänä aamuna: Jukka Jyllin ja Sami Kuoppamäen tähdittämä JJylli & Kuoppis – Music Of Kingston Wall -kokoonpano tarjoilee yleisölle kelpo kattauksen Kingston Wallin ikivihreitä. Mutta onpa siellä paljon muutakin!

Lavalle nousevat viikonlopun aikana kesän ainoan Helsingin-keikkansa esittävä Litku Klemetti, keikkatauolta palaava Lasten Hautausmaa, uudella trio-kokoonpanolla keikkaileva Jukka Nousiainen sekä punkrock-retkueet Kivesveto Go-Go ja Nyrkkitappelu. Vanhempaa liittoa edustavat Marjo Leinosen johdolla keikkalavoille palaava Balls sekä kotimaisen rockin suurmies Dave Lindholm. Nekromantixista tutun Peter Sandorffin luotsaama flamencore-yhtye Hola Ghost saapuu myös Helsinkiin, ja onhan siellä myös sellaiset kokoonpanot kuin Suad, Hidria Spacefolk, Rokets ja Suistamon Sähkö.

Jytäkesän kahden päivän liput ovat nyt myynnissä. Ennakkomyynti hoidetaan Tiketin myyntikanavissa, lippujen hinnaksi on asetetty 119,50 euroa. Tapahtuma on K-18.

News Related

OTHER NEWS

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta Stephen Colbertilta eivät vitsit loppuneet, vaikka tilanne oli vakava. The Late Show with Stephen Colbertin juontaja Stephen Colbert on kiidätetty ... Read more »

Juuse Saros loistaa NHL:ssä – suomalaismaalivahti valittiin viikon tähdistöön

Juuse Saros on ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on tällä kaudella valittu viikon tähdistökolmikkoon. LEHTIKUVA/AFP Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros valittiin viime viikon kolmostähdeksi jääkiekon NHL:ssä. Saros pelasi kolmessa ottelussa, joista jokainen ... Read more »

Olaf Scholzin hallituksen suunnitelmat menivät täysin uusiksi – 60 miljardin euron aukko

– Oikeuden päätöksellä syntynyt 60 miljardin euron budjettivaje aiheuttaa päänvaivaa Saksan hallitukselle. Se joutuu joko anomaan uutta poikkeuslupaa lisävelanotolle – tai säästämään rankalla kädellä tulevien vuosien lempiprojekteista. Jättääkö Saksa toistaiseksi ... Read more »

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon (Kuva: Unsplash) WhatsApp Web, eli Metan suositun viestisovelluksen työpöytäversio, on päivitetty mahdollistamaan käyttäjille kuvien ja videoiden lähettämisen kertakatselutoiminnolla. Toiminto oli jo käytössä vuodesta ... Read more »

Ilveksen Jani Nyman, 19, loistaa maalipörssin kärjessä – murtautui legendojen listalle

Ilveksessä lainalla kiekkoileva Jani Nyman pelaa upeaa kautta Liigassa. Vasta 19-vuotias hyökkääjä on ollut syyskaudella hurjassa vedossa, kun 23:ssä ottelussa on syntynyt peräti 13 maalia, jolla irtoaa tällä hetkellä maalipörssin ... Read more »

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä Manchester United on kiinnostunut hankkimaan RB Leipzigin hyökkääjän Timo Wernerin, kertoo Saksan Sky. Werner, 27, on Valioliigan seuraajille tuttu pelaaja Chelseasta, jota hän edusti vuosina ... Read more »

Bundesliigassa traaginen viikonloppu katsomoissa - yksi kannattaja hakattiin henkihieveriin ja yli 100 loukkaantui

Bundesliigassa traaginen viikonloppu katsomoissa – yksi kannattaja hakattiin henkihieveriin ja yli 100 loukkaantui Bundesliigan viikonlopun kierroksella nähtiin ikäviä tapahtumia, kun joukkueiden kannattajat ottivat yhteen. Yksi fani loukkaantui vakavasti. Borussia Dortmundin ... Read more »
Top List in the World