”Älkää antako hänen trollata” – Corey Taylor kommentoi huhumyllyä Slipknotin uuden rumpalin ympärillä

”älkää antako hänen trollata” – corey taylor kommentoi huhumyllyä slipknotin uuden rumpalin ympärillä

”Älkää antako hänen trollata” – Corey Taylor kommentoi huhumyllyä Slipknotin uuden rumpalin ympärillä

Jeramie Kling heitti lisää vettä myllyyn, mutta laulaja vakuuttaa, ettei se ole hän.

Slipknot antoi bändissä lähes 10 vuotta rumpaloineelle Jay Weinbergille lähtöpassit marraskuun alussa. Ilmoitus tuli yllätyksenä myös Weinbergille itselleen.

Samaan aikaan rumpali Jeramie Kling erosi Venom Inc. -yhtyeestä ja teki sosiaalisessa mediassa mystisiä julkaisuja, joiden perusteella monet epäilivät Klingin olevan Slipknotin uusi rumpali. Kling muun muassa julkaisi Instagramissaan Slipknotin logon (julkaisu poistettiin nopeasti) ja myöhemmin kuvan uudesta snare-rummustaan, jonka saatetekstiin tämä oli lisännyt hashtagin #im666, minkä uskotaan olevan viittaus Slipknotin Heretic Anthem -kappaleen sanoihin ”If you’re 555, then I’m 666”.

Nyt kuitenkin Slipknot-nokkamies Corey Taylor on ampunut X:ssä eli entisessä Twitterissä alas huhut siitä, että Kling olisi yhtyeen uusi rumpali. Taylor ei nimeä Klingiä suoraan, mutta on lisännyt julkaisuunsa hashtagin #hesnot666.

”Tiedoksi kaikille, jotka pohtivat uutta rumpaliamme: se ei ole hän. Älkää antako hänen trollata teitä. Hän ei ole edes listallamme”, Taylor vakuuttaa.

 

News Related

OTHER NEWS

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta Stephen Colbertilta eivät vitsit loppuneet, vaikka tilanne oli vakava. The Late Show with Stephen Colbertin juontaja Stephen Colbert on kiidätetty ... Read more »

Juuse Saros loistaa NHL:ssä – suomalaismaalivahti valittiin viikon tähdistöön

Juuse Saros on ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on tällä kaudella valittu viikon tähdistökolmikkoon. LEHTIKUVA/AFP Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros valittiin viime viikon kolmostähdeksi jääkiekon NHL:ssä. Saros pelasi kolmessa ottelussa, joista jokainen ... Read more »

Olaf Scholzin hallituksen suunnitelmat menivät täysin uusiksi – 60 miljardin euron aukko

– Oikeuden päätöksellä syntynyt 60 miljardin euron budjettivaje aiheuttaa päänvaivaa Saksan hallitukselle. Se joutuu joko anomaan uutta poikkeuslupaa lisävelanotolle – tai säästämään rankalla kädellä tulevien vuosien lempiprojekteista. Jättääkö Saksa toistaiseksi ... Read more »

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon (Kuva: Unsplash) WhatsApp Web, eli Metan suositun viestisovelluksen työpöytäversio, on päivitetty mahdollistamaan käyttäjille kuvien ja videoiden lähettämisen kertakatselutoiminnolla. Toiminto oli jo käytössä vuodesta ... Read more »

Ilveksen Jani Nyman, 19, loistaa maalipörssin kärjessä – murtautui legendojen listalle

Ilveksessä lainalla kiekkoileva Jani Nyman pelaa upeaa kautta Liigassa. Vasta 19-vuotias hyökkääjä on ollut syyskaudella hurjassa vedossa, kun 23:ssä ottelussa on syntynyt peräti 13 maalia, jolla irtoaa tällä hetkellä maalipörssin ... Read more »

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä Manchester United on kiinnostunut hankkimaan RB Leipzigin hyökkääjän Timo Wernerin, kertoo Saksan Sky. Werner, 27, on Valioliigan seuraajille tuttu pelaaja Chelseasta, jota hän edusti vuosina ... Read more »

Bundesliigassa traaginen viikonloppu katsomoissa - yksi kannattaja hakattiin henkihieveriin ja yli 100 loukkaantui

Bundesliigassa traaginen viikonloppu katsomoissa – yksi kannattaja hakattiin henkihieveriin ja yli 100 loukkaantui Bundesliigan viikonlopun kierroksella nähtiin ikäviä tapahtumia, kun joukkueiden kannattajat ottivat yhteen. Yksi fani loukkaantui vakavasti. Borussia Dortmundin ... Read more »
Top List in the World