SAS-strejke midlertidigt afblæst: Forhandlingerne fortsætter

1000 SAS-piloter går ikke i strejke. I hvert fald ikke natten til onsdag, hvor deadlinen for en ny overenskomst mellem dem og flyselskabet skulle være på plads.

Der er i stedet indgået en aftale om, at tidsfristen bliver rykket med 72 timer.

Det oplyser den svenske pressechef i SAS, Karin Nyman, til det svenske nyhedsbureau TT.

Over for den norske avis Dagens Næringsliv forklarer den norske rigsmægler i sagen, Mats Wilhelm Ruland, hvorfor der har været hjemmel til forlængelse.

– Det er, fordi det er komplekse spørgsmål, som der skal findes en løsning på, siger han ifølge det norske nyhedsbureau NTB til avisen.

Med den nye tidsfrist vil der ifølge nyhedsbureauet gå nogle dage, før det står klart om den omfattende pilotstrejke kan undgås.

Set i lyset af at forhandlingerne har varet i to uger, gør det ikke så meget, at man nu må tage et træk på 72 timer yderligere. Det siger formanden for SAS-fraktionen hos det svenske pilotforbund, Martin Lindgren.

– Vi har siddet her i to uger og er i dag blevet bedt af mæglerne om at fortsætte i yderligere 72 timer, og det har vi accepteret. Det kræves nu, at vi begge går tilbage til forhandlingsbordet og virkelig forsøger at blive enige. Vi håber, at det lykkes, siger han til TT.

Afblæsningen af strejken betyder, at de flyafgange, som er planlagt onsdag, afgår efter planen.

Piloterne er utilfredse med, at SAS ansætter nye piloter på billigere overenskomster i de to datterselskaber SAS Link og SAS Connect.

Finder parterne ikke en aftale, kan det komme til at berøre op mod 30.000 SAS-passagerer om dagen. Det oplyste selskabet mandag aften.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Den ældres sidste flytning: Vis forståelse og pak de vigtige ting

Det er som regel forbundet med sorg for den ældre, når vedkommende skal flytte fra eget hjem til plejebolig. Sådan lyder det fra Marie Lilja Jensen, der er chefkonsulent hos ... Read more »

FAKTA: En flytning kan give følelsen af mistet autonomi

* I forbindelse med en flytning fra eget hjem til plejebolig kan den ældre have en følelse af at have mistet en del af sin autonomi. * Generelt præger det ... Read more »

AGF er enig med norske mestre om salg af midtbaneprofil

Albert Grønbæk (i rødt) har spillet 86 førsteholdskampe i AGF. (Arkivfoto). En af AGF’s stærkeste spillere er på vej til norsk fodbold. Fredag oplyser Superliga-klubben, at den er enig med ... Read more »

AGF er enig med norsk klub om salg af midtbaneprofil

En af AGF’s stærkeste spillere er på vej til norsk fodbold. Fredag oplyser Superliga-klubben, at den er enig med den norske klub Bodø/Glimt om en pris på midtbanespilleren Albert Grønbæk. ... Read more »

SEGA tilbyder et nyt kig på Sonic Frontiers ved Gamescom Opening Night Live

SEGA tilbyder et nyt kig på Sonic Frontiers ved Gamescom Opening Night Live Selvom at fans har bedt SEGA om at forsinke Sonic Frontiers, som ville give holdet bag tid ... Read more »

Samsung afslører Galaxy Z Flip 4

Samsung afslører Galaxy Z Flip 4 Vi har allerede skrevet en nyhed om Galaxy Z Fold 4, den nyeste tablet-agtige foldbare telefon, som udkommer d. 26 september. Den kommer dog, ... Read more »

Danske EM-hovedpersoner behøver ingen indkøringsfase

Her ses Mads Pedersen (i front) og Michael Mørkøv (i baggrunden) ved DM i landevejscykling i 2020. Når der søndag køres EM, er positionerne byttet rundt. Danmark skal have sin ... Read more »

Hver anden borger er villig til at ændre adfærd for klimaet

Lidt over halvdelen af borgerne er villige til at ændre adfærd for at mindske klimaforandringerne. Det viser en ny klimarapport fra Instituttet fra Fremtidsforskning og Epinion. Rapporten viser, at 62 ... Read more »

Efter tragisk dødsulykke: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet forældre igen

For et år siden mistede de deres kun 1,5 år gamle datter. Nu deler parret glædelig baby-nyhed. Glæden er stor hos for ‘Landmand søger kærlighed’-parret Nicoline og Thomas Bertram. I ... Read more »

Hoteller og feriecentre ligger over niveauet før corona

Den danske turistbranche ser ud til for alvor at være sluppet ud af coronavirussens kløer – i hvert fald når det gælder efterspørgslen fra gæsterne. Tal fra Danmarks Statistik viser, ... Read more »

Skuespilleren Anne Heche ventes ikke at overleve efter ulykke

Den amerikanske skuespiller Anne Heche ventes ikke at overleve efter en trafikulykke i Los Angeles i sidste uge. Det oplyser hendes familie ifølge det amerikanske medie CNN. – Efter ulykken ... Read more »

Antallet af låneansøgninger til boligkøb er rekordlavt

Efter et par år på fuldt blus er boligmarkedet gået et par gear ned i 2022. Det giver sig blandt andet udslag i, at langt færre beder om lånetilbud hos ... Read more »

Tysk tennisstjerne øjner comeback efter grimt uheld

Alexander Zverev kom til skade i semifinalen mod Rafael Nadal for lidt over to måneder siden. Det er lidt mere end to måneder siden, at tennisspilleren Alexander Zverev lå og ... Read more »

En ud af tre borgere i udsatte boligområder oplever bandeaktivitet

En ud af tre borgere i særligt udsatte boligområder har oplevet rocker- eller bandeaktivitet i deres nabolag. Det viser Justitsministeriets Tryghedsundersøgelse for 2021. Mens 32 procent af borgerne i særligt ... Read more »

Dansk duet med til EM i kunstsvømning for første gang i 27 år

Det er især Rusland, der dominerer internationalt i kunstsvømning. Ved seneste EM blev det til russisk guld i både fri og teknisk duet. Det er i disse to discipliner, Danmark ... Read more »

Grønlands turisme kan drukne i egen succes

Sejlads i midnatssolen i Diskobugten ved Grønlands største turistby, Ilulissat, er en af de unikke naturoplevelser, som Grønland håber vil tiltrække endnu flere turister. Enorme isbjerge, midnatssol, nordlys og nætter ... Read more »

Medie: FBI ledte efter dokumenter om atomvåben hos Trump

FBI-agenter ledte blandt andet efter dokumenter vedrørende atomvåben, da de mandag ransagede den tidligere præsident i USA Donald Trumps hjem i Florida. Det skriver den amerikanske avis The Washington Post. ... Read more »

Strækning på motorvej E45 er genåbnet efter uheld

Et uheld med en autocamper torsdag aften spærrede vognbanerne i både nordlig og sydlig retning på E45 Sønderjyske Motorvej mellem Vojens og Haderslev. Det oplyste Vejdirektoratet i et tweet sent ... Read more »

Clara Tauson er klar til kvartfinale i USA efter ny sejr

Clara Tauson er klar til kvartfinalen i en WTA 125-turnering i Concord i den amerikanske delstat Massachusetts efter sejr i to sæt over Astra Sharma fra Australien. Tauson sikrede sig ... Read more »

Microsoft beskylder Sony for at udbetale "Game Pass Block Fees" til udviklere

Microsoft beskylder Sony for at udbetale “Game Pass Block Fees” til udviklere Naturligvis er det, fra et konkurrencemæssigt synspunkt, problematisk for Sony når store spil lander på Xbox Game Pass, ... Read more »

Del af motorvej E45 er spærret efter uheld med autocamper

Et uheld med en autocamper torsdag aften spærrer vognbanerne i både nordlig og sydlig retning på E45 Sønderjyske Motorvej mellem Vojens og Haderslev. Det oplyser Vejdirektoratet i et tweet. Ifølge ... Read more »

Forskere finder ny dinosaurart i Sydamerika

Palæontologer har arbejdet med at udgrave fossilet af den nye dinosaurart i ti år. (Arkivfoto). Palæontologer har fundet, hvad de mener, er en ny dinosaurart i det sydlige Argentina. Det ... Read more »

Brøndby-målmand: Vi gav alt hvad vi havde

Brøndby er færdig i europæisk fodbold i denne sæson. Brøndby var på nippet til at sende den schweiziske storklub Basel ud af kvalifikationen til Conference League, men endte torsdag selv ... Read more »

NBA tager afdød ikons trøjenummer ud af brug

Bill Russell døde 31. juli i en alder af 88 år. (Arkivfoto) Det bliv fremover ikke muligt at spille i trøjenummer seks i den nordamerikanske basketball-liga NBA. Torsdag har NBA ... Read more »

Justitsminister: Jeg tog beslutningen om at ransage Trumps hjem

USA’s justitsminister, Merrick Garland, bekræfter, at det var ham, der søgte en ransagning af tidligere præsident Donald Trumps hjem. Men han siger ikke hvorfor. USA’s justitsminister, Merrick Garland, bekræfter torsdag, ... Read more »

En person er hårdt kvæstet efter alvorlig ulykke i tysk Legoland

Tre redningshelikoptere er landet nær Legoland i Günzburg i det sydlige Tyskland efter en alvorlig ulykke i en rutsjebane. Langt over 30 meldes kvæstet, og heraf en meget alvorligt. En ... Read more »

Fifa flytter VM-start med en dag og giver Qatar åbningskamp

Al Bayt Stadium lægger græs til åbningskampen ved VM. (Arkivfoto) Der er blevet en dags kortere ventetid til VM i fodbold. Torsdag oplyser Det Internationale Fodboldforbund (Fifa), at verdensmesterskaberne i ... Read more »

Skyderi på gade i København under to gruppers sammenstød

Efter et skyderi i Hørdumsgade ved Enghavevej i København torsdag aften har politiet afspærret gerningsstedet. Ingen er tilsyneladende blevet ramt, oplyser Københavns Politi, som ved 21.30-tiden heller ikke har foretaget ... Read more »

Minister vil holde møde med fodboldaktører efter uro ved derby

Der var uroligheder efter søndagens kamp imellem FC København og Brøndby IF. Det får nu justitsminister Mattias Tesfaye (S) til at indkalde fodboldens aktører til møde. I den seneste tid ... Read more »

Skyderi på gade i København efterforskes af politiet

Efter et skyderi i Hørdumsgade ved Enghavevej i København torsdag aften har politiet afspærret gerningsstedet. Ingen er tilsyneladende blevet ramt, oplyser Københavns Politi, som ved 20-tiden heller ikke har foretaget ... Read more »

Gidseltager overgiver sig: Bank ville ikke udbetale hans penge

Folk er mødt op for at protestere foran en bank i Beirut, hvor en mand indenfor har taget gidsler og truer med at dræbe dem og sig selv. Han kræve ... Read more »

Silkeborg får finsk modstand i Europa League-kvalifikation

HJK har vundet det finske mesterskab de seneste to år og ti gange i alt siden 2009. De finske mestre fra HJK Helsinki skal besejres, hvis Silkeborg skal i gruppespillet ... Read more »

De Radikale opgiver kampen mod Arne-pension

Politisk ordfører og finansordfører Andreas Steenberg (R) siger til Børsen, at partiet ikke længere tror på, at man kan rulle Arne-pensionen tilbage. Det begrunder han med, at Venstre og Danmarksdemokraterne ... Read more »

Kommissionskritiseret embedsmand deltog i møde om minkenes fremtid

Formanden for Danske Minkavlere, Tage Pedersen, mener, at det er principielt forkert, at embedsmænd, der er blevet kritiseret for deres arbejde med et erhverv, kan arbejde videre med det. (Arkivfoto). ... Read more »

Hollandsk cykellegende slår Uttrup Ludwig og laver hattrick

Marianne Vos har vundet de første tre etaper af Tour of Scandinavia. (Arkivfoto) Der er Marianne Vos, og så er der alle de andre. Sådan har det været på de ... Read more »

Udskudte coronavielser giver travlhed på rådhuset

Første halvdel af 2022 har budt på det højeste antal vielser siden 2009. Juli måned har slået alle rekorder på Vielseskontoret i Københavns Kommune. (Arkivfoto). 14.366 par er blevet viet ... Read more »

82-årig mand død i cykelulykke

En 82-årig mandlig cyklist er torsdag eftermiddag død i en ulykke ved Nimtofte, der ligger øst for Randers. Det oplyser Østjyllands Politi. Den 82-årige væltede af endnu ukendte årsager og ... Read more »

Opposition: Manglende hjemsendelse af embedsmænd er uforståeligt

Det er uforståeligt, at statsministeren og de øvrige involverede ministre ikke har hjemsendt de ti kritiserede embedsmænd, mens Medarbejder- og Kompetencestyrelsen arbejder på en vurdering. Det mener Venstres politiske ordfører, ... Read more »

HBO løfter sløret for hvem der skal spille Henry og Sam i The Last of Us-serien

HBO løfter sløret for hvem der skal spille Henry og Sam i The Last of Us-serien Vi ved allerede at selve produktionen af The Last of Us-serien på HBO Max ... Read more »

Dansker tager overlegen VM-guldmedalje i paradressur

Tobias Thorning Jørgensen har nu to guldmedaljer fra para-OL og en VM-guldmedalje på cv’et. (Arkivfoto) Det igangværende VM i dressur i Herning har været en stor dansk succes, og det ... Read more »
New UAE Passport: How to Get Your New Emirati Passport?NATAS 2022 Singapore Travel Fair: What to Expect7 of the best things to do in Phuket on a budget15 Best Things to Do in WalthamU.S. Begins Testing Online Passport Renewals, How You Can ParticipateTop 7 Must-See Attractions At The Newly Renovated Air And Space MuseumFAA Considers Increasing The Size Of Airline Seats, But It Has Nothing To Do With ComfortEat Your McDonald’s Before You Get On The Plane15 Best Things to Do in HaverhillYosemite Reopens Its Beautiful Mariposa Grove To Visitors8 Signs You Need for a Salary Raise & How to Talk to Your Boss About ItMy 7 Favorite Restaurants In Beautiful Dripping Springs, Texas13 Tips For Hiking Jenny Lake In Grand Teton National Park 14 Budget-Friendly Ways To Entertain Your Elementary-Aged Grandkids According To A Retired TeacherTop 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel RequirementsHow to Go to TanayHow to Get to Garin FarmDay 1: Paoay and San Nicolas (Ilocos Norte)Nueva Vizcaya Weekend ItineraryHow to Climb Mount HamiguitanHow to Get to Santa Cruz IslandMount TalamitamHow to Get to Sambawan IslandBacuit Grill12 Places to Satisfy Your Affogato Cravings in the MetroLion’s RockVictoria HarbourCoronPicture Perfect: The White Island of Camiguin | LakwatseroPanglao: Alona’s Allure | LakwatseroSecrets of the Lakeside: The Waterfalls of Laurel & TalisayMiyaru FaruMemorial Temple of Lord BaoHotel Siesta ShibuyaHow to Get to Tinago FallsSimunul Island: The Birthplace of Islam in the Philippines | LakwatseroBalabac: Onuk Island, Pink Beach & Melville LighthouseBike Diary: Bike and Trek to Buscalan (Mount Polis – Bontoc – Buscalan) | LakwatseroTagaytay (Cavite)Yearend Adventure with Pacsafe Venturesafe 25L GII | LakwatseroFavorite Beach: Punta Sebaring of Bugsuk Island, BalabacWelcome to Apo Reef & Pandan Island!The Ruins of A FamosaHow to Get to Canyoneering SitePacsafe Ultimatesafe Z28, My Newest Ultimate Travel Buddy | LakwatseroPulangbato Falls: The Red Waterfalls of ValenciaLocationSpider House: Boracay’s Chill Corner | LakwatseroThe 10,000 Roses Café of Cordova, Cebu’s Newest CrazeHow to Get to Asik-Asik FallsHow to Get to Dao FallsWelcome to Concepcion1. First Single-Aisle Aircraft to Fly Non-Stop from the Philippines to AustraliaHow to Get to Casino PeakMaadhoo Finolhu (Picnic Island)Cagbalete Travel RequirementsNacpan and Calitang BeachesThe RockiesBalabacPagbilao: Iringan, Malicboy, Bahay-Pagi & Katapang FallsPetronas Twin TowerSta. Fe, Bantayan IslandEverest Base Camp Trek Primer: Frequently Asked QuestionsTaraw Cliff: See the Best View of El Nido | LakwatseroHow to Get to Elephant MountainAbout MandalaySpelunking Rate in Capisaan CavesScuba Diving in Romblon: Blue Hole and Gorda WallHow to Get to Imugan FallsHow to Get to Awao Falls?About SipalayComiran Island: The Pink Beach of Balabac, Palawan | LakwatseroBagan! Oh Bagan! | LakwatseroBuntot Palos Falls, Laguna’s Hidden Grandeur | LakwatseroSandugan WallMagtutuka RocksKoh Dac MaiPresenting Calayan IslandAbout Dumaguete CityOffbeat Cebu: Ten Amazing Waterfalls of the SouthHow to Get to Merloquet FallsMount Masaraga ItineraryBudget Stay in Boracay: W Hostel Boracay | LakwatseroRetail Therapy? Here Are 18 Best Places To Go Shopping in Seoul!10 Essential Tips for Exploring Tokyo on a Budget6 Reasons This Quaint Nova Scotia Town Is The Perfect Weekend Getaway From Maine10 Bantayan Island Resorts, Hotels, and Rentals for Your Tropical EscapeThe Incredible European Bike Tour That Takes You Through Three Countries In A Single Morning9 Foods You Must Experience In Alaska And Where To Find Them8 Things You Should Do Every Time You Walk Into A Hotel Room According To A Flight AttendantRetirement Diaries: Jan Suggests Staying Active But Not Too ActiveI’ve Only Paid For One Flight To Europe In 12 Years, Here’s HowI Worked At EPCOT, These Are My 10 Favorite Delicious Treats To Try At The Food And Wine FestivalFor The First Time, It’s A Family Affair In The Cockpit Of This AirlineAfter Nearly 70 Years, This Popular Train Route Returns On The East CoastThis Week’s Full Moon Is The Last Of Its Kind This Year, Here’s WhyWhy A Popular National Park Attraction Is Now Off Limits And Could Cost You ThousandsFarmers’ Almanac Predicts Cold, Snowy Winter For Most Of U.S., Here’s Where It Will Be Mild And DryPort Klang Day Trip: 10 Hours in Port Klang & Kuala Lumpur11 Extreme Things to Do in Queenstown New Zealand — The Adventure Capital of the WorldMuseum Of Ice Cream Singapore – 14 Playful IG-worthy Exhibitions, Unlimited Ice Cream, and the Largest Sprinkle Pool EverBurias Island: Your DIY Island Hopping in MasbateEl Nido Tour A: Breathtaking Lagoons7D Hong Kong Itinerary — Exploring Beyond the Food And Shopping Paradise17 Exciting Things to Do in Perth — Not For the Faint-Hearted19 Unique Travel Experiences You Can Buy That Make You RicherUlleungdo (울릉도): Misadventures at the secret island in KoreaTokyo Famous Food Guide: 7 things you can’t leave Tokyo without trying5D Lake Toba & Medan Itinerary — Caldera views and Gastronomic Adventures10D Germany Itinerary under S$1.1k — Gems in Munich, Düsseldorf, Cologne, Dortmund, Frankfurt9 Exciting Day Trips from San Francisco to Escape The City — From Skydiving to Exploring Coastal TownsKota Bharu Guide: Gateway to the Beautiful Perhentian Islands and a Lesser-known MalaysiaInterview with Alvin Ng on Travel Photography3D2N Koh Samui Itinerary — The Luxurious Adventure Getaway You NeedUltimate Singapore Food Guide — 54 Local-Approved Things to Eat in Singapore30D Backpacking in Japan Itinerary: 12 Cities Under S$3.1k for the Adventurous with the JR Pass — Sapporo, Tokyo, Osaka, Kyoto & KyushuHow I managed to convince myself and everyone else I could travel solo for a yearVisit the New Singapore Garden Oasis Tucked Away in a 51-Storey Skyscraper6 attractions in Busan you shouldn’t missBook a Staycation and Earn 50% AgodaCash Rebate For Your Next Holiday — Agoda 2.2 Flash SaleAll you need to know about WWOOFing in New ZealandOne-Week Bali Itinerary — The Lesser Known Side Most Tourists MissThe Only Guide You’ll Need To Nightlife in Phuket: Top 11 Places to Check Out for an Epic NightPhoto Guide to 15 of the Most Photogenic Places in Europe – France, Italy, Germany, Slovenia, Czech Republic, Hungary Edition7D Budget Tokyo & Mount Fuji Itinerary For S$1.3k Including AccommodationWhy you should skip Boracay and vist Palawan instead10 Taobao Travel Essentials Recommended by Frequent Travellers for Your Next Trip13 Reasons Why a Cruise Getaway is the Best Vacation Anyone can have7 different ways to experience the cultural activities in Yogyakarta10 Best Adventurous Things To Do In Bali Other Than ChillingThe Best Multi-currency Travel Card For Travellers — YouTrip vs Revolut vs InstaReM vs TransferWise ReviewYunnan Nature Bucket List For Outdoor Lovers — Best Spots in Kunming, Lijiang, Dali & Shangri-laWhy This Is My Favorite Hotel Credit Card, And Tips For Scoring The Most BenefitsSurviving the Wilderness at Sub-Zero Temperatures — Travel to Mongolia with TTI ExperiencesHow to Fall in Love In & With Tokyo2D1N Matsumoto Japan Itinerary — The Hidden Gem 3.5 Hours From TokyoSydney Food Trail Guide – 10 Must try things to eat in SydneyAn upgrade on your airline – Emirates Economy Class ReviewWhere to Stay In Taipei — 11 Gorgeous Hostels & Hotels at Prime Locations from S$14/nightA Rockstar Experience — Hard Rock Hotel Pattaya ReviewThe Ultimate Sapporo City Guide: 18 Things To Do-See-Eat In The Gateway To HokkaidoUltimate Bali Accommodation Guide — Value for Money Hostels to Affordably Luxurious VillasGuide to Climbing Mount Fuji — Everything You Need To Know About Climbing Japan’s Highest Mountain9 Ways to Satisfy Your Wandermust Without Breaking Your Wallet11 Instagram-Worthy Places in Singapore That Are FreeHakone Guide — The Day Trip You Need in Your Tokyo ItineraryFirst Timer’s Guide to India — Everything You Need to Travel India Like a ProWhere to Eat in Hanoi — 31 Local-Approved Places to Eat in Vietnam’s Charming Capital21 Most Rewarding Hikes Around the World — From Stunning Glaciers to Active VolcanoesTokyo Capsule Hotels — 11 Surprisingly Luxurious Places to Stay in Tokyo for Under S$707-Day Cambodia Itinerary Under S$600 — An Epic Journey of History, Adventure and TranquilityMorocco Photo Guide: 15 Insta-worthy Locations That’ll Change Your Mind About Africa40 Lesser-Known Things to Do in Australia Highly Recommended by Locals, Travellers and Celebrities3D2N Blue Mountains Itinerary: The Perfect Getaway Just 90-Minutes From SydneyHow to pack light and smart10 Essential Apps for Travelling in ChinaConquering Fears 1,463 Miles Away — TTI Bootcamp in PhilippinesWhere to Stay in Shanghai — Centrally-located Hostels, Hotels and Apartments Under S$53/pax15 Cheap Things to Do in Seoul for Under S$12Standing between India and Pakistan; the Wagah Border Experience10 Cheap and Affordable Hostels in Singapore Under S$30Where to Stay in Seoul — 14 Aesthetic Yet Affordable Accommodations In Rising Hipster Districts5D4N Japan Itinerary — A First Timer’s Experience in Niigata and the Remote Sado IslandWhat to Do in Cebu, Philippines — 10 Epic Experiences That Are Surprisingly AffordableTravellers in Quarantine — 12 Satisfying Things to Do Before Your Next AdventureTop 11 Outdoor Activities in Singapore — Places to Hike, Picnic and Get Closer to Nature13 Tips to Travel in Japan Over Peak Seasons — Cherry Blossoms, Autumn Foliage, Golden Week8-Day Japan Itinerary: 9 Cities in Kansai for Under S$900Swimming With Whale Sharks in Oslob — IG Worthy Photos at What Expense?5 Christmas Gift Ideas for Friends Who Love TravellingThe Complete Phillip Island Guide: The Day Trip From Melbourne You Can’t MissByron Bay Guide: 25 Things to Do in NSW’s Ultimate Hipster Paradise