Oscar Magnussons stora lycka avslöjad – nu bekräftar han glädjebeskedet: ”Vi har...”

oscar magnussons stora lycka avslöjad – nu bekräftar han glädjebeskedet: ”vi har...”

Oscar Magnusson

Oscar Magnusson och Sven-Ingvars är ständigt aktuella.

Nu avslöjas två stora lyckosamma nyheter för Magnusson.

– Största vi har gjort, säger Oscar till NWT.

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Oscar Magnusson har många strängar på sin lyra. Främst är han känd som frontman och sångare i Sven-Ingvars. Men det många inte vet är att Oscar Magnusson även driver och äger konsthallen Sliperiet.

Nu berättar den folkkära sångaren om sin lycka över det stora steget för Sliperiet.

Oscar Magnussons glädje – avslöjar nya satsningen för Sliperiet

2009 köpte Oscar Magnusson Borgviks gamla träsliperi & Massafabrik, året därpå startade han konsthallen Sliperiet. Sliperiet är en viktig del av Värmlands kultur och är också Värmlands största privatägda konsthall.

Artisten avslöjar i en ny intervju med NWT att utställningen The Day May Break av den världskända fotografen Nick Brandt kommer att ställas ut. Temat är miljö.

– Den sätter igång tankarna och drar igång ditt känsloregister, säger Oscar Magnusson.

Magnusson beskrivet det som ”enskilt största vi gjort”.

– För Sliperiet är det det enskilt största vi har gjort. Det här är med känslan att nu satsar vi. Det är inte bara klart, utan klart med ett utropstecken! Det är en sån otroligt skön känsla. Jag nyper mig i armen! Grymt!, säger Oscar Magnusson.

Oscar Magnusson har följt fotografen länge och minns särskilt tillbaka på ett fotografi.

– Jag minns första gången jag stod framför hans fotografi av en elefant, fotad rakt framifrån, och hur man fastnade och blev helt betagen i hans bildspråk och bildvärld. Det är många som nosar på att fota djur, men han hittar djurens själ och väsen, säger han.

Sven Ingvars till Solliden-scenen

En annan lyckosam nyhet för Oscar Magnussons del är att Sven-Ingvars ingår i konsertprogrammet på Sollidens Slott 2023.

Den 27 juli intar nämligen bandet scenen och vem vet kanske kung Carl Gustaf och drottning Silvia sitter i publiken med resterande familjemedlemmar?

FOTO: TT

Rekommenderad läsning

News Related

OTHER NEWS

Uppgifter: Tonårspojke knivmördad på väg till bal

Uppgifter: Tonårspojke knivmördad på väg till bal Mordoffret i Älvsjö var en tonåring på väg till en skolbal, enligt uppgifter till Aftonbladet. Enligt tidningen är annan tonåring gripen misstänkt för ... Read more »

Fler ska få köra lastbil med B-körkort

Regeringen hoppas att beslutet ska leda till en snabbare elektrifieringen av transportsektorn. Arkivbild. Regeringen vill påskynda elektrifieringen av transportsektorn genom att utvidga det vanliga B-körkortet. Transportstyrelsen får i uppdrag att ... Read more »

Påven hämtar sig efter bukoperationen: ”Är pigg”

Påven hämtar sig efter bukoperationen: ”Är pigg” Påve Franciskus har återhämtat sig väl efter ondagens bukoperation, uppger Vatikanen enligt AFP. I ett uttalande heter det att påvens allmäntillstånd är bra, ... Read more »

Pojke i 15-årsåldern sköt med vattenpistol – blev nedbrottad

Envato.com. Bilden är en genrebild. “En man har gripits misstänkt för bland annat misshandel.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Halland rapporterar detta: En pojke i 15-årsåldern ska ha ... Read more »

Trafikverket ändrar sig – husägare får behålla el

Hus nära järnväg riskerade att förlora sin el. Arkivbild. Trafikverket meddelade förra sommaren ett 20-tal ägare av gamla SJ-hus att de skulle få sin el bortkopplad och kapad – direkt ... Read more »

Adin, 12, förlorade sin vän i Märsta: ”Så onödigt”

Adin, 12, förlorade sin vän i Märsta: ”Så onödigt” Varje gång som kompisen skämtade så skrattade alla. Det säger tolvårige Adin till GP om den pojke som kördes ihjäl i ... Read more »

Det här kan du göra med lavendel

Blommande lavendel När lavendeln står i blom gör du klokt att plocka en bukett. Hälsofördelarna med den härligt doftande blomman är flera – allt från att stilla oroliga magar till ... Read more »

Polisen rapporterar om trafikolycka, Hofors

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Singelolycka med fyrhjuling.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Gävleborgs län rapporterar detta: Larm inkommer om att en fyrhjuling kört av vägen söder om ... Read more »

”Natosoldater kan placeras tillfälligt i Sverige”

”Natosoldater kan placeras tillfälligt i Sverige” När Sverige står inför det allvarligaste säkerhetshotet sedan andra världskrigets slut kan regeringen inte bara hoppas på det bästa, skriver statsminister Ulf Kristersson (M) ... Read more »

Hjelmberg uppges bli ny sportchef i Hammarby

Hjelmberg uppges bli ny sportchef i Hammarby Hammarbys chefsscout Mikael Hjelmberg kommer att gå in som tillförordnad sportchef efter Jesper Jansson från och med fredagen, enligt uppgifter till Sportbladet. Jansson ... Read more »

Karl Fredrik Gustafsson har köpt hus med fästmannen – så stort är det: ”En dröm”

Karl Fredrik Gustafsson har köpt hus med fästmannen – så stort är det: ”En dröm” Karl Fredrik Gustafsson är högaktuell i den nya säsongen av tv-programmet Karl Fredrik på Österlen. ... Read more »

”Ett historiskt besked – en fråga som avgör val”

”Ett historiskt besked – en fråga som avgör val” Att EU-länderna kunnat enas om en gemensam migrations- och asylpolitik är historiskt. Det säger SVT:s korrespondent David Boati, sedan beskedet om ... Read more »

Biden och Sunak överens om nytt partnerskap

Storbritanniens premiärminister Rishi Sunak och USA:s president Joe Biden under en pressträff i Vita huset. USA:s president Joe Biden och Storbritanniens premiärminister Rishi Sunak har kommit överens om ett nytt ... Read more »

Unicef: 14 miljoner barn i akut behov av hjälp i Sudan

Unicef: 14 miljoner barn i akut behov av hjälp i Sudan Nära 14 miljoner barn i Sudan är just nu i akut behov av livräddande humanitär hjälp, rapporterar CNN. Enligt ... Read more »

Tareq Taylor och PT-Fia hånas - på grund av detaljen i fina kärleksbilden

Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl publicerade en mysig bild på instagram. Men följarna såg någonting helt annat än en romantisk stund… Det var i september 2021 som Tareq Taylor, ... Read more »

UPPGIFTER: Hjelmberg tar över efter Jansson

Efter Jesper Janssons avgångsbesked – nu kommer uppgifter kring vem som tar över. Det blir Mikael Hjelmberg som tar över sportchefsrollen i Hammarby efter Jesper Jansson, enligt Aftonbladets uppgifter som ... Read more »

Sunak och Biden ska stärka banden med ny ”Atlantpakt”

Sunak och Biden ska stärka banden med ny ”Atlantpakt” USA och Storbritannien ska stärka sitt strategiska och ekonomiska samarbete kring frågor som försvar, energi och artificiell intelligens. Det meddelade premiärminister ... Read more »

Digitala stämmor kan snart bli verklighet

Justitieminister Gunnar Strömmer (M) vill göra det lättare för bolag att hålla stämmor digitalt. Arkivbild. Regeringen vill göra det möjligt för aktiebolag och ekonomiska föreningar, inklusive bostads- och hyresrättsföreningar, att ... Read more »

Över 40 döda i jordskred i Haiti

En översvämmad gata i Port-au-Prince. Bild från i söndags. Minst 42 personer har omkommit och 11 saknas efter jordskred orsakade av skyfall i Haiti. Enligt FN har omkring 13 400 personer ... Read more »

Dyr urinsanering för hyresgäst

En kvinna dömdes till att betala renoveringen av en lägenhet efter det att hon vägrat betala saneringen av katturin. Arkivbild. Falu tingsrätt dömer en kvinna att betala sammanlagt 111 000 kronor ... Read more »

Bred men måttlig nedgång på New York-börsen

Apple backade på Wall Street efter att it-jätten presenterat nya produkter. Arkivbild. Ny statistik visade på måndagen att amerikanska bolag i bygg- och bostadsbranschen går bra. Deras omsättning ökade i ... Read more »

Hugo Larsson: ”Det är klart att det är speciellt”

Hugo Larsson: ”Det är klart att det är speciellt” Ikväll var Hugo Larsson en av målskyttarna när Malmö FF besegrade Degerfors med 5–0. På fredag tar han studenten och därefter ... Read more »

Kampsportsprofil döms – polis hittade vapen

Kampsportsprofil döms – polis hittade vapen En kampsportsprofil har dömts till ett flerårigt fängelsestraff efter att polisen hittat bland annat ett skarpladdat vapen i mannens företagslokal. Det rapporterar Göteborgs-posten. Polisen ... Read more »

Zlatans stora hemlighet för sin egen familj – erkänner nu allt: ”Det var väldigt känslosamt”

En makalös fotbollskarriären har kommit till ända. Nu avslöjar Zlatan Ibrahimovic det stora hemlighetsmakeriet. – Jag berättade inte ens för min familj, säger ”Ibra” på presskonferensen. På söndagskvällen hände det ... Read more »

Datorstrul gav oppositionen fel ledare

Den tidigare försvarsministern Hans Peter Doskozil blev inte ny partiledare i SPÖ trots allt. Arkivbild. Hans Peter Doskozil kunde i lördags fira att han hade valts till ny ledare för ... Read more »

Göteborg påbörjar största spårvägsatsning på decennier

Göteborg påbörjar största spårvägsatsning på decennier På måndagen togs det första spadtaget i vad som är det största spårvägsprojektet i Göteborg på decennier, rapporterar SVT. Den nya sträckan som byggs ... Read more »

Analys: Dröjer innan vi vet om det är en ”ny era”

Analys: Dröjer innan vi vet om det är en ”ny era” Påminner närmast om skidglasögon men med en prislapp på närmare 40 000 kronor. Vision Pro är Apples första nya produkt ... Read more »

Zelenskyj hyllar soldater: ”Nyheten vi väntat på”

Zelenskyj hyllar soldater: ”Nyheten vi väntat på” Volodymyr Zelenskyj hyllar sina soldater efter de obekräftade uppgifterna om att Ukraina tagit tillbaka områden kring den krigshärjade staden Bachmut i öst. – ... Read more »

Malmö: Polisen rapporterar om farligt föremål

Google maps, Malmö “Misstänkt farligt föremål på Drottningtorget.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Skåne rapporterar detta: Polis är på plats och har spärrat en del av Drottningtorget där ... Read more »

Spionen Robert Hanssen hittad död i sin cell

FBI-agenter utanför Robert Hanssens hem i Vienna i den amerikanska delstaten Virginia efter att han gripits 2001. Arkivbild. Den före detta FBI-agenten och dömde spionen Robert Hanssen har hittats död ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự