WhatsApp Web får funktionen för enstaka visning av foton och videor

android, whatsapp web får funktionen för enstaka visning av foton och videor

WhatsApp Web får funktionen för enstaka visning av foton och videor (Foto: Unsplash)

WhatsApp Web, den populära skrivbordsversionen av Meta’s välkända meddelandeapp, har fått en uppdatering som gör det möjligt för användare att skicka foton och videor med enstaka visning.

Funktionen har funnits sedan 2021 på mobila enheter, Android och iOS. Tillfälliga foton och videor försvinner efter att de har visats och kan inte laddas ner av mottagaren. Funktionen skapades för att öka användarnas integritet.

Enligt WABetaInfo har funktionen varit tillgänglig ‘i några veckor’ för vissa användare och har testats i cirka ett år. Metas bekymmer var att säkerställa säkerhet och integritet för alla, även i webbversionen av WhatsApp.

O post WhatsApp Web får funktionen för enstaka visning av foton och videor apareceu primeiro em TechBreak.

News Related

OTHER NEWS

Ny Avatar: Frontiers of Pandora-video visar bonusinnehåll

Ny Avatar: Frontiers of Pandora-video visar bonusinnehåll Vi rekommenderar generellt inte att man förhandsbokar spel eftersom det är att köpa grisen i säcken, men om det är något du ändå ... Read more »

Five Nights at Freddy's är Blumhouse mest inkomstbringande film någonsin

Five Nights at Freddy’s är Blumhouse mest inkomstbringande film någonsin Blumhouse Productions har under många år varit en av branschens mest dominanta krafter inom skräckfilm med flera tungviktare under bältet. ... Read more »

Kontrovers kring nya lönekrav för arbetskraftsinvandrare: Misstänkta fuskkontrakt och utvisningshot

Foto: Shutterstock Från och med november har minimilönen för arbetskraftsinvandrare höjts från 13 000 kronor till 27 360 kronor i månaden. Läs också Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) betonade tidigare ... Read more »

COP28-värden bryter mot egna gasförbudet: ”Oroande”

COP28-värden bryter mot egna gasförbudet: ”Oroande” I gulfstaten Förenade arabemiraten, som står som värd för klimatmötet COP28, används tekniken gasfackling trots att den varit förbjuden i 20 år. BBC skriver ... Read more »

Sergej Lavrov ger löfte till Sverige efter USA:s varningar om Rysslands planer

Foto: Wikipedia Commons Austin varnade för att en rysk seger i Ukraina kan leda till ytterligare aggressiva åtgärder mot andra europeiska länder, inklusive de baltiska staterna och Polen. Läs också ... Read more »

IF Metall: Teslas motstånd hotar den svenska modellen

IF Metall: Teslas motstånd hotar den svenska modellen Teslas motstånd mot kollektivavtal kan inspirera andra bolag att gå samma väg och på sikt hota den svenska modellen. Det säger IF ... Read more »

JUST NU: Första fallet av nytt djurvirus bekräftat hos människa

Foto: Shutterstock I Storbritannien har ett fall av en ny form av svininfluensa bekräftats hos en människa, enligt United Kingdom Health Security Agency (UKHSA). Läs också Incidentchefen Meera Chand meddelade ... Read more »
Top List in the World