Stjärnteckenkombination – Fiskar och Väduren

stjärnteckenkombination – fiskar och väduren

Stjärnteckenkombination – Fiskar och Väduren. Foto: Pixabay

Vädurar är passionerade, impulsiva och utåtriktade individer, medan Fiskarna är extremt känsliga, emotionella och introverta.

Upptäck vilka tecken som passar bäst bland alla stjärntecken: Fiskar och Väduren

+ Hitta ditt lyckonummer enligt ditt stjärnteckene

Två så olika tecken bör inte insistera på något mer allvarligt och djupgående, speciellt inte Fiskarna, då de kan bli sårande.

Väduren är bråkig och tar inte lätt på förolämpningar, förutom att vara aggressiv och auktoritär.

Fiskarna är mycket känsliga och reagerar vanligtvis inte på provokationer eller bråk, vilket kan göra dem alltför passiva, även av rädsla för Vädurens intensivt viscerala reaktioner.

Det kan finnas en attraktion initialt, då mötet mellan Vädurens självsäkerhet och objektivitet med Fiskarnas sötma kan leda till ömsesidig förtrollning. Emellertid kommer de känslor som utvecklas med tiden inte vara de vackraste.

Fiskarnas känslighet kommer att skakas av Vädurens behov av erövring och tävlan, och det är just denna överdrivna känslighet som kommer att utlösa Vädurens ökända och outhärdliga irritation.

Fiskarna är passiva, Väduren är aggressiv och reaktiv. Deras oberoende och äventyrsanda kan initialt charma de beroende och behövande Fiskarna, men med tiden kan dessa egenskaper som från början förtrollade bli huvudorsaken till diskussioner.

Fiskarna gillar inte konflikter, anpassar sig inte väl till konfrontationer och föredrar att hålla sig tysta, även inför en stor förolämpning. Ironi, provokation, frustration och skuldkänslor utlöses och skapar olycka för båda parter.

News Related

OTHER NEWS

Ny Avatar: Frontiers of Pandora-video visar bonusinnehåll

Ny Avatar: Frontiers of Pandora-video visar bonusinnehåll Vi rekommenderar generellt inte att man förhandsbokar spel eftersom det är att köpa grisen i säcken, men om det är något du ändå ... Read more »

Five Nights at Freddy's är Blumhouse mest inkomstbringande film någonsin

Five Nights at Freddy’s är Blumhouse mest inkomstbringande film någonsin Blumhouse Productions har under många år varit en av branschens mest dominanta krafter inom skräckfilm med flera tungviktare under bältet. ... Read more »

Kontrovers kring nya lönekrav för arbetskraftsinvandrare: Misstänkta fuskkontrakt och utvisningshot

Foto: Shutterstock Från och med november har minimilönen för arbetskraftsinvandrare höjts från 13 000 kronor till 27 360 kronor i månaden. Läs också Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) betonade tidigare ... Read more »

COP28-värden bryter mot egna gasförbudet: ”Oroande”

COP28-värden bryter mot egna gasförbudet: ”Oroande” I gulfstaten Förenade arabemiraten, som står som värd för klimatmötet COP28, används tekniken gasfackling trots att den varit förbjuden i 20 år. BBC skriver ... Read more »

Sergej Lavrov ger löfte till Sverige efter USA:s varningar om Rysslands planer

Foto: Wikipedia Commons Austin varnade för att en rysk seger i Ukraina kan leda till ytterligare aggressiva åtgärder mot andra europeiska länder, inklusive de baltiska staterna och Polen. Läs också ... Read more »

IF Metall: Teslas motstånd hotar den svenska modellen

IF Metall: Teslas motstånd hotar den svenska modellen Teslas motstånd mot kollektivavtal kan inspirera andra bolag att gå samma väg och på sikt hota den svenska modellen. Det säger IF ... Read more »

JUST NU: Första fallet av nytt djurvirus bekräftat hos människa

Foto: Shutterstock I Storbritannien har ett fall av en ny form av svininfluensa bekräftats hos en människa, enligt United Kingdom Health Security Agency (UKHSA). Läs också Incidentchefen Meera Chand meddelade ... Read more »
Top List in the World