Uppgifter: Jacob Grönhagen är på väg till Nybro

uppgifter: jacob grönhagen är på väg till nybro

Uppgifter: Jacob Grönhagen är på väg till Nybro

Jacob Grönhagen har exploderat den här säsongen och leder Kristianstads interna poängliga. Nu är centern nära en flytt till Nybro i Hockeyallsvenskan, enligt Kristianstadsbladet.

Nybro letar forwards efter stor skadeproblematik. Nu ser man ut att ha hittat sin värvning också.

Enligt Kristianstadsbladet kommer Jacob Grönhagen lämna Kristianstad inom kort för spel i Nybro. Centern har stått för 22 poäng på 14 matcher i Hockeyettan och är med det KIK:s poängbästa spelare.

– Jag vet att jag har kontrakt, men annars har jag inga kommentarer om någonting, säger spelaren till tidningen.

Jagades av Brynäs

Jacob Grönhagen har enligt Kristianstadsbladet även jagats av Brynäs, men nu ser det alltså ut att bli en annan allsvensk klubb istället.

22-åringen är från södra Stockholm men spelade juniorhockey i HV71 där han även var med i landslaget under U16- och U18-åren. Det har också blivit tio matcher i SHL med HV71, samt 30 matcher i Hockeyallsvenskan med Kristianstad.

TV: Isak Rosén matchvinnare – avgjorde I förlängningen

News Related

OTHER NEWS

Ny Avatar: Frontiers of Pandora-video visar bonusinnehåll

Ny Avatar: Frontiers of Pandora-video visar bonusinnehåll Vi rekommenderar generellt inte att man förhandsbokar spel eftersom det är att köpa grisen i säcken, men om det är något du ändå ... Read more »

Five Nights at Freddy's är Blumhouse mest inkomstbringande film någonsin

Five Nights at Freddy’s är Blumhouse mest inkomstbringande film någonsin Blumhouse Productions har under många år varit en av branschens mest dominanta krafter inom skräckfilm med flera tungviktare under bältet. ... Read more »

Kontrovers kring nya lönekrav för arbetskraftsinvandrare: Misstänkta fuskkontrakt och utvisningshot

Foto: Shutterstock Från och med november har minimilönen för arbetskraftsinvandrare höjts från 13 000 kronor till 27 360 kronor i månaden. Läs också Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) betonade tidigare ... Read more »

COP28-värden bryter mot egna gasförbudet: ”Oroande”

COP28-värden bryter mot egna gasförbudet: ”Oroande” I gulfstaten Förenade arabemiraten, som står som värd för klimatmötet COP28, används tekniken gasfackling trots att den varit förbjuden i 20 år. BBC skriver ... Read more »

Sergej Lavrov ger löfte till Sverige efter USA:s varningar om Rysslands planer

Foto: Wikipedia Commons Austin varnade för att en rysk seger i Ukraina kan leda till ytterligare aggressiva åtgärder mot andra europeiska länder, inklusive de baltiska staterna och Polen. Läs också ... Read more »

IF Metall: Teslas motstånd hotar den svenska modellen

IF Metall: Teslas motstånd hotar den svenska modellen Teslas motstånd mot kollektivavtal kan inspirera andra bolag att gå samma väg och på sikt hota den svenska modellen. Det säger IF ... Read more »

JUST NU: Första fallet av nytt djurvirus bekräftat hos människa

Foto: Shutterstock I Storbritannien har ett fall av en ny form av svininfluensa bekräftats hos en människa, enligt United Kingdom Health Security Agency (UKHSA). Läs också Incidentchefen Meera Chand meddelade ... Read more »
Top List in the World