EIF:n upea viikko päättyi elintärkeään voittoon Helsingissä

eif:n upea viikko päättyi elintärkeään voittoon helsingissä

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua.

Sarjakärki HJK voitti vieraskentällä IFK Mariehamnin 2-1.

HJK sai otteluun hienon lähdön, kun IFK Mariehamnin Michael Fonsell ohjasi Topi Keskisen keskityksen omaan maaliin. IFK Mariehamn nousi tasoihin noin vartti ennen taukoa. Pallo pelattiin pystyyn Adam Larssonille, joka pääsi lopulta kuin varkain huippupaikkaan ja siirsi pallon ohi Niki Mäenpään. Maali oli Larssonille kauden kuudes.

Aapo Halme iski ottelun voittomaalin 64. minuutilla. Halme pääsi yrittämään maalintekoa kahdesti peräkkäin ja jälkimmäinen yritys löysi tiensä isäntien maaliin.

Sunnuntain toisessa ottelussa EIF haki elintärkeän vierasvoiton Gnistanista. EIF kaatoi Gnistanin Oulunkylässä vakuuttavasti 2-1, vaikka joutui pelaamaan koko toisen jakson vajaalla. EIF nousi voiton myötä pois sarjan jumbopaikalta.

EIF siirtyi varsin onnekkaasti johtoon kymmenisen minuuttia ennen taukoa. Gnistan-vahti Jiri Kosken avausyritys pysähtyi muutaman metrin päässä olleeseen omaan pelaajaan, josta pallo kimposi suoraan EIF:n Arian Kabashille. Kabashi pääsi siirtämään pallon Kosken ylitse tyhjään maaliin. Kabashi sai heti toisen jakson alussa suoran punaisen kortin kaadettuaan Gnistanin Benjamin Tatarin.

Emil Pallas iski voittomaalin noin 20 minuuttia ennen loppua. Koski epäonnistui vastaantulossaan ja Pallas pääsi laukomaan pallon tyhjään maaliin. Elias Äijälä toi Gnistanin maalin päähän lisäajalla, mutta sitä lähemmäs isännät eivät enää päässeet.

EIF on voittanut kuluvalla kaudella kaksi sarjaottelua, ja kummatkin voitot ovat tulleet Gnistania vastaan. Aiemmin tällä viikolla EIF pudotti sensaatiomaisesti HJK:n Suomen Cupista ja eteni turnauksen puolivälierävaiheeseen, jossa vastaan asettuu KuPS.

Otto Virtanen hämmästytti Wimbledonissa – ”Unelma jatkuu”

4 hrs ago

Ilves jää taakse – Sami Nikun uusi seura selvisi!

4 hrs ago

Suomi sai toisen järkyttävän selkäsaunansa

4 hrs ago

Hurjaa liksaa nauttiva LeBron James tekee monenlaista historiaa

4 hrs ago

Ex-pelaaja pettyi pahasti Gareth Southgateen: ”Mennyt vain huonompaan suuntaan”

4 hrs ago

Sami Niku jättää Ilveksen – tässä miehen uusi joukkue!

4 hrs ago

Edmonton Oilersin hyökkäykseen jättikaappaus vapailta markkinoilta!

4 hrs ago

Päättyykö 57 vuoden odotus? – Toronto Maple Leafs vahvistui hurjasti

5 hrs ago

Cristiano Ronaldo kommentoi tunteenpurkaustaan – "Epäilemättä viimeiset EM-kisani"

5 hrs ago

Putin löi viimeisen naulan – Historiallinen ydinasesopimus romuttui lopullisesti

5 hrs ago

Tiesitkö? Jopa Eurooppaan suuntautuva matka voi estää verenluovutuksen

5 hrs ago

Nashville laittoi tuulemaan siirtomarkkinoilla – Tampa Bayn mestarikapteeni Steven Stamkos Juuse Saroksen seurakaveriksi