Christiane Schaumburg-Müller i stor sorg: Har mistet sit barn

En stor sorg er overgået tv-værten og hendes forlovede, Daniel Åxman, som har mistet den lille dreng, der lå i Christianes mave.

Tilbage i april kunne 40-årige tv-vært, skuespiller, danser og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller dele nyheden om, at hun sammen med sin forlovede, Daniel Åxman, ventede sig et barn.

Afsløringen kom på et billede med den struttende mave, som kan ses nedenfor.

Siden har hun delt mange billeder, hvor hun ses storsmilende med en støt voksende mave.

Men lørdag den 4. maj delte Christiane den tragiske nyhed, at hun har mistet deres ufødte barn, en lille dreng, som Christiane var gravid med i 21. uge.

I et opslag på Instagram beskriver hun, at det har ramt hende hårdt, at hun har måtte sige farvel til sit ufødte barn.

– I 21 uger bar jeg dig i maven – ventede så ængsteligt på at få dig i mine arme. Du blev til i kærlighedens tegn og fra dag et af graviditeten har vi elsket dig og ventet på dig med længsel. Halvvejs blev dit stoppested og i torsdag fødte jeg dig – den fineste dreng. Du er en stjerne på himlen nu. Smukkeste du, skriver hun på Instagram.

Christiane Schaumburg-Müller afslører i samme opslag, at hun og Daniel Åxman har valgt at navngive det ufødte barn Columbus, ligesom hun beskriver den store smerte og sorg hun gennemgår i disse dage:

– Sorg tynger vores hjerter og lige nu prøver jeg at navigerer i det følelsesmæssige hul og kaos i min krop. Smerten og sårbarheden er en konstant. Heldigvis er vores anker vores tre elskede sammenbragte børn og vores stærke kærlighed til livet og hinanden, lyder det i opslaget.

christiane schaumburg-müller i stor sorg: har mistet sit barn
© Leveret af Stjernestøv Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Hun skriver desuden, at hun og Daniel Åxman ikke har opgivet drømmen om at forøge deres lille familie, men at fokus lige nu ligger et andet sted:

– Drømmen om en fremtidig familieforøgelse er ikke slut – og lige nu skal der fokuseres på det smukke vi har for at kunne komme tilbage og finde styrken til at kæmpe for det, vi så højt ønsker, skriver Christiane.

Hun afslutter opslaget med at sende en tak til dem, der støtter hende og Daniel Åxman i den svære tid.

– Tak til vores familie og venner for al den fantastiske støtte og omsorg i har givet os og stadig gir. Betyder alverden i denne svære tid, skriver hun, og takker også de ansatte på hospitaler:

– Og tak til Herlev hospital (Helle, Elif, Benedicte, Nina, Olav (Riget) og Malene)) for fantastisk omsorg, diskretion, overskud og professionalisme.

Kendte ansigter sender varme tanker

I kommentarsporet under Christianes opslag er det væltet ind med omsorgsfulde beskeder fra andre kendte danskere, som føler med parret i denne svære tid.

– Ååårrrh hvor er jeg ked af at læse det. 1000 tanker herfra , skriver tv-vært Lisbeth Østergaard.

– Al kærlighed til jer i en frygtelig tid , lyder det fra danser Silas Holst.

Christiane Schaumburg-Müller er i forvejen mor til en søn, som hun fik med rapperen L.O.C. i 2016, og Daniel Åxman har to døtre fra et tidligere forhold.

Helt forfærdeligt trist!

Vi sender Christiane og hendes forlovede en masse varmer tanker og hilsener i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!

News Related

OTHER NEWS

Der skrues ned for PCR-tests fra mandag

De daglige PCR-tests sænkes til 10.000 fra 20.000. Der kan dog hurtigt skrues op igen, hvis smitten stiger i løbet af efteråret. (Arkivfoto). Antallet af daglige PCR-tests bliver sænket til ... Read more »

Forelsket efter Vild med dans: Kendispar gifter sig

Da den tidligere professionelle skiløber Laila Friis-Salling medvirkede i “Vild med dans” tilbage i 2018, blev modellen og skuespilleren Mads Madsen betaget gennem skærmen. Han kontaktede efterfølgende Laila Friis-Salling og ... Read more »

Vandet forsvinder i Rhinen under tørken og rammer skibsfarten

Et skib uden ret megen last bevæger sig frem på Rhinen mellem Köln og Düsseldorf. Skibstrafikken er alvorlig ramt af tørken og den lave vandstand i floden, der er en ... Read more »

Danmark køber yderligere 10.000 vacciner mod abekopper

Danmark har købt yderligere 10.000 vacciner mod abekopper. Det er netop blevet godkendt af Folketinget, oplyser Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse. Vaccinerne kommer fra det danske selskab Bavarian Nordic og skal ... Read more »

Drabstiltalt injicerede offer med WC-rens: Turde ikke sige nej

Et nævningeting ved Retten i Aalborg har fredag taget hul på straffesagen mod en 36-årig mand og en 22-årig kvinde, der er tiltalt for røveri og drab. (Arkivfoto). Fire til ... Read more »

Stort færdselsuheld på motorvejen ved Aarhus

På motorvej E 45 ved Aarhus er der fredag eftermiddag sket “et større færdselsuheld”, oplyser politiet kort før klokken 15. Det er sket i såvel nord- som sydgående retning, lyder ... Read more »

16-årig med hash i lommerne truede mand med machete

En 16-årig dreng fra Slagelse blev torsdag aften anholdt og sigtet for trusler. Det skete efter en anmeldelse om, at den 16-årige havde truet en 18-årig mand. Truslerne blev afgivet ... Read more »

Flere dele af England er officielt erklæret tørkeramt

England og Wales har det første halvår af 2022 haft de tørreste måneder siden 1976. Storbritannien har fredag officielt erklæret tørke i flere dele af England. Det sker, efter at ... Read more »

Gymnasier beder forældre om hjælp før stor fest i Dyrehaven

Festen i Dyrehaven har adskillige gange fået meget negativ opmærksomhed. Over årene har der været flere eksempler på, at unge har drukket sig meget fulde, og at der er blevet ... Read more »

Juventus snupper serbisk assistkonge i Bundesligaen

Filip Kostic (til venstre) jubler her over en Eintracht Frankfurt-scoring med danske Jesper Lindstrøm. Efter et bestået lægetjek og kontraktunderskrivelse har Juventus nu sikret sig Filip Kostic. Den serbiske landsholdsspiller ... Read more »

Brøndby henter Daniel Wass hjem fra Atlético Madrid

Daniel Wass spillede én kamp i Atlético Madrid. Det var mod FC Barcelona, hvor han pådrog sig en knæskade. Landsholdsspilleren Daniel Wass vender hjem til Brøndby. Efter mere end ti ... Read more »

Danske baneraketter skal køre om EM-guld mod Frankrig

Danmark får chancen for at genvinde EM-guld i 4000 meter holdforfølgelsesløb. Fredag eftermiddag tog de mandlige danske banecykelryttere en knusende sejr over Italien, som i semifinalen gik helt ned. Det ... Read more »

BLÅ BOG: Brøndby-spilleren Daniel Wass

Daniel Wass, som her ses under træningskampen mod Christian Eriksen og Manchester United tidligere på sommeren, vender hjem til den klub, hvor karrieren begyndte. Brøndby er blevet en stor profil ... Read more »

Håndværkere får flere års fængsel for momssvindel

Københavns Byret afsagde fredag middag dom i en sag om moms- og skattesvindel Det blev til fængselsstraffe på flere år, da Københavns Byret fredag middag afgjorde en langvarig sag om ... Read more »

Forvent ikke at Elon Musk laver en spilkonsol

Forvent ikke at Elon Musk laver en spilkonsol Elon Musk lavede elbiler, og pludselig lavede han raketter, og så ville han også eje Twitter (før han tilsyneladende virkelig fortrød). Så ... Read more »

24 hollandske skibe er taget for ulovligt fiskeri i 2022

På billedet ses en bomtrawler fra Holland, der i sommeren 2020 stødte på grund nord for Løkken. (Arkivfoto). 24 hollandske fiskerifartøjer er foreløbig i 2022 blevet fanget i overtrædelser af ... Read more »

Mistænkt for FBI-angreb var aktiv på Trumps sociale medie

En bevæbnet mand forsøgte torsdag morgen lokal tid at trænge ind i en FBI-bygning i Cincinnati i delstaten Ohio. En mand, som torsdag døde under en konfrontation med politiet i ... Read more »

Nystiftet LGBT-forening bliver væk fra årets Pride

De, der dukker op for at se Pride-paraden, ser typisk en masse glade mennesker klædt i alle regnbuens farver. I år vil den nystiftede forening Dansk Regnbueråd ikke være at ... Read more »

PlayStation-side hentyder at et PSN ID kan blive nødvendigt for at spille PC-udgaver i fremtiden

PlayStation-side hentyder at et PSN ID kan blive nødvendigt for at spille PC-udgaver i fremtiden Som det er lige nu, så når PlayStation lancerer en tidligere konsoleksklusiv på PC, så ... Read more »

Christianitter får deadline for statens tilbud om arealkøb

Hvis ikke Christiania siger ja til statens tilbud om arealkøb inden 29. august, frafalder tilbuddet, lyder det fra indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen (S). (Arkivfoto). De omkring 9000 beboere ... Read more »

Blachman: Uden mig er X Factor dum underholdning

Thomas Blachman er jazzmusiker og komponist. Han er dog bedst kendt for sine mange år som dommer i “X Factor”, hvor han har været med i samtlige sæsoner på nær ... Read more »

Flugtbilist påkørte 75-årig cyklist så sidespejl røg af

Nordjyllands Politi leder efter en flugtbilist, som fredag morgen påkørte en 75-årig cyklist nær Aalestrup. Bilisten mistede højre sidespejl ved påkørslen, så derfor ved politiet lidt om, hvilken bil pågældende ... Read more »

Støjberg til Messerschmidt: Ingen grund til at slås internt

Formand for Danmarksdemokraterne Inger Støjberg og formand for Dansk Folkeparti Morten Messerschmidt krydsede for første gang klinger i Radio4-programmet “Det blå hjørne” fredag formiddag. Folketingsmedlem Lars Boje Mathiesen fra Nye ... Read more »

Marathonløberen: Sådan restituerer jeg efter et løb

Aktiv Trænings journalist og testredaktør løber 1-2 marathonløb om måneden. Her får du hans bedste tips til at restituere, så du hurtigere kan komme tilbage i løbeskoene. maratonløbere Det gør ... Read more »

Barcelona henter trekvart milliard med nyt frasalg

Andreas Christensen er denne sommer skiftet til Barcelona, men lige nu er han ikke registreret i La Ligas systemer, og derfor kan han ikke spille gældende kampe for klubben. FC ... Read more »

Bilist påkørte 75-årig cyklist og stak af fra nordjysk by

Nordjyllands Politi leder efter en flugtbilist, som fredag morgen påkørte en 75-årig cyklist nær Aalestrup. Det skriver Nordjyske. Nordjyllands Politi fik anmeldelse om ulykken fredag klokken 06.13. Ifølge politiet kom ... Read more »

Dommer fængsler endnu en mistænkt for drab i Silkeborg

Endnu en mand er blevet sat bag tremmer på en mistanke om at have taget del i drabet på en 54-årig mand, der blev fundet død i en lejlighed i ... Read more »

MT Højgaard indgår milliardkontrakt med DSB om togværksted

MT Højgaard har indgået en betinget aftale med DSB om at opføre et togværksted ved Næstved. Aftalen har en værdi af 1,3 milliarder kroner og afhænger af, at DSB’s bestyrelsen ... Read more »

Ultimate Team får en pæn håndfuld ændringer i FIFA 23

FIFA Ultimate Team FUT, er en af de mere populære game modes i den årelange FIFA-serie, og selvom der er prøvet kræfter med single-player kampagner og VOLTA, er FUT velsagtens ... Read more »

Færre kører for hurtigt på de danske motorveje

Flere overholder fartgrænserne på motorvejene i Danmark, viser beregninger fra Vejdirektoratet, der blandt andet påpeger opmærksomhed på at spare brændstof. (Arkivfoto). Der er færre fartsyndere på de danske motorveje. Det ... Read more »

Nygift Mascha Vang afslører sin morgengave til Troels

Efter det store bryllup ville Mascha Vang og manden ikke gøre meget ud af morgengaverne. Det gik dog ikke efter planen. Den 2. august sagde Mascha Vang og Troels Krohn ... Read more »

Afsmeltning af Østantarktis risikerer at føre til flere meters havstigning

Et nyt studie udgivet i Nature har brugt computersimulationer til at analysere sammenhængen mellem havstigning og udledning af drivhusgasser. Studiet fokuserer særligt på de østantarktiske gletsjere, for indlandsisen i det ... Read more »

Mads Pedersen skal jagte etapesejre i Vuelta a España

Mads Pedersen har aldrig kørt Vuelta a España, men det får han muligheden for i år. Den danske cykelstjerne Mads Pedersen viste storform i Tour de France, og nu har ... Read more »

Trafikken hen over Øresund er forandret efter corona

Øresundsbroen åbnede 1. juli 2020 og kan dermed fejre 25 års jubilæum om tre år. (Arkivfoto.) Corona og de restriktioner, der fulgte i kølvandet på virussygdommen, lagde i en lang ... Read more »

45-årig døde efter indsprøjtninger med WC-rens og brintoverilte

En 45-årig mand omkom under makabre omstændigheder i en lejlighed i det centrale Aalborg tilbage i april sidste år. Han blev stukket med kniv, slået med en hammer i hovedet ... Read more »

Den ældres sidste flytning: Vis forståelse og pak de vigtige ting

Det er som regel forbundet med sorg for den ældre, når vedkommende skal flytte fra eget hjem til plejebolig. Sådan lyder det fra Marie Lilja Jensen, der er chefkonsulent hos ... Read more »

FAKTA: En flytning kan give følelsen af mistet autonomi

* I forbindelse med en flytning fra eget hjem til plejebolig kan den ældre have en følelse af at have mistet en del af sin autonomi. * Generelt præger det ... Read more »

AGF er enig med norske mestre om salg af midtbaneprofil

Albert Grønbæk (i rødt) har spillet 86 førsteholdskampe i AGF. (Arkivfoto). En af AGF’s stærkeste spillere er på vej til norsk fodbold. Fredag oplyser Superliga-klubben, at den er enig med ... Read more »

AGF er enig med norsk klub om salg af midtbaneprofil

En af AGF’s stærkeste spillere er på vej til norsk fodbold. Fredag oplyser Superliga-klubben, at den er enig med den norske klub Bodø/Glimt om en pris på midtbanespilleren Albert Grønbæk. ... Read more »

SEGA tilbyder et nyt kig på Sonic Frontiers ved Gamescom Opening Night Live

SEGA tilbyder et nyt kig på Sonic Frontiers ved Gamescom Opening Night Live Selvom at fans har bedt SEGA om at forsinke Sonic Frontiers, som ville give holdet bag tid ... Read more »
New UAE Passport: How to Get Your New Emirati Passport?NATAS 2022 Singapore Travel Fair: What to Expect7 of the best things to do in Phuket on a budget15 Best Things to Do in WalthamU.S. Begins Testing Online Passport Renewals, How You Can ParticipateTop 7 Must-See Attractions At The Newly Renovated Air And Space MuseumFAA Considers Increasing The Size Of Airline Seats, But It Has Nothing To Do With ComfortEat Your McDonald’s Before You Get On The Plane15 Best Things to Do in HaverhillYosemite Reopens Its Beautiful Mariposa Grove To Visitors8 Signs You Need for a Salary Raise & How to Talk to Your Boss About ItMy 7 Favorite Restaurants In Beautiful Dripping Springs, Texas13 Tips For Hiking Jenny Lake In Grand Teton National Park 14 Budget-Friendly Ways To Entertain Your Elementary-Aged Grandkids According To A Retired TeacherTop 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel RequirementsHow to Go to TanayHow to Get to Garin FarmDay 1: Paoay and San Nicolas (Ilocos Norte)Nueva Vizcaya Weekend ItineraryHow to Climb Mount HamiguitanHow to Get to Santa Cruz IslandMount TalamitamHow to Get to Sambawan IslandBacuit Grill12 Places to Satisfy Your Affogato Cravings in the MetroLion’s RockVictoria HarbourCoronPicture Perfect: The White Island of Camiguin | LakwatseroPanglao: Alona’s Allure | LakwatseroSecrets of the Lakeside: The Waterfalls of Laurel & TalisayMiyaru FaruMemorial Temple of Lord BaoHotel Siesta ShibuyaHow to Get to Tinago FallsSimunul Island: The Birthplace of Islam in the Philippines | LakwatseroBalabac: Onuk Island, Pink Beach & Melville LighthouseBike Diary: Bike and Trek to Buscalan (Mount Polis – Bontoc – Buscalan) | LakwatseroTagaytay (Cavite)Yearend Adventure with Pacsafe Venturesafe 25L GII | LakwatseroFavorite Beach: Punta Sebaring of Bugsuk Island, BalabacWelcome to Apo Reef & Pandan Island!The Ruins of A FamosaHow to Get to Canyoneering SitePacsafe Ultimatesafe Z28, My Newest Ultimate Travel Buddy | LakwatseroPulangbato Falls: The Red Waterfalls of ValenciaLocationSpider House: Boracay’s Chill Corner | LakwatseroThe 10,000 Roses Café of Cordova, Cebu’s Newest CrazeHow to Get to Asik-Asik FallsHow to Get to Dao FallsWelcome to Concepcion1. First Single-Aisle Aircraft to Fly Non-Stop from the Philippines to AustraliaHow to Get to Casino PeakMaadhoo Finolhu (Picnic Island)Cagbalete Travel RequirementsNacpan and Calitang BeachesThe RockiesBalabacPagbilao: Iringan, Malicboy, Bahay-Pagi & Katapang FallsPetronas Twin TowerSta. Fe, Bantayan IslandEverest Base Camp Trek Primer: Frequently Asked QuestionsTaraw Cliff: See the Best View of El Nido | LakwatseroHow to Get to Elephant MountainAbout MandalaySpelunking Rate in Capisaan CavesScuba Diving in Romblon: Blue Hole and Gorda WallHow to Get to Imugan FallsHow to Get to Awao Falls?About SipalayComiran Island: The Pink Beach of Balabac, Palawan | LakwatseroBagan! Oh Bagan! | LakwatseroBuntot Palos Falls, Laguna’s Hidden Grandeur | LakwatseroSandugan WallMagtutuka RocksKoh Dac MaiPresenting Calayan IslandAbout Dumaguete CityOffbeat Cebu: Ten Amazing Waterfalls of the SouthHow to Get to Merloquet FallsMount Masaraga ItineraryBudget Stay in Boracay: W Hostel Boracay | LakwatseroRetail Therapy? Here Are 18 Best Places To Go Shopping in Seoul!10 Essential Tips for Exploring Tokyo on a Budget6 Reasons This Quaint Nova Scotia Town Is The Perfect Weekend Getaway From Maine10 Bantayan Island Resorts, Hotels, and Rentals for Your Tropical EscapeThe Incredible European Bike Tour That Takes You Through Three Countries In A Single Morning9 Foods You Must Experience In Alaska And Where To Find Them8 Things You Should Do Every Time You Walk Into A Hotel Room According To A Flight AttendantRetirement Diaries: Jan Suggests Staying Active But Not Too ActiveI’ve Only Paid For One Flight To Europe In 12 Years, Here’s HowI Worked At EPCOT, These Are My 10 Favorite Delicious Treats To Try At The Food And Wine FestivalFor The First Time, It’s A Family Affair In The Cockpit Of This AirlineAfter Nearly 70 Years, This Popular Train Route Returns On The East CoastThis Week’s Full Moon Is The Last Of Its Kind This Year, Here’s WhyWhy A Popular National Park Attraction Is Now Off Limits And Could Cost You ThousandsFarmers’ Almanac Predicts Cold, Snowy Winter For Most Of U.S., Here’s Where It Will Be Mild And DryPort Klang Day Trip: 10 Hours in Port Klang & Kuala Lumpur11 Extreme Things to Do in Queenstown New Zealand — The Adventure Capital of the WorldMuseum Of Ice Cream Singapore – 14 Playful IG-worthy Exhibitions, Unlimited Ice Cream, and the Largest Sprinkle Pool EverBurias Island: Your DIY Island Hopping in MasbateEl Nido Tour A: Breathtaking Lagoons7D Hong Kong Itinerary — Exploring Beyond the Food And Shopping Paradise17 Exciting Things to Do in Perth — Not For the Faint-Hearted19 Unique Travel Experiences You Can Buy That Make You RicherUlleungdo (울릉도): Misadventures at the secret island in KoreaTokyo Famous Food Guide: 7 things you can’t leave Tokyo without trying5D Lake Toba & Medan Itinerary — Caldera views and Gastronomic Adventures10D Germany Itinerary under S$1.1k — Gems in Munich, Düsseldorf, Cologne, Dortmund, Frankfurt9 Exciting Day Trips from San Francisco to Escape The City — From Skydiving to Exploring Coastal TownsKota Bharu Guide: Gateway to the Beautiful Perhentian Islands and a Lesser-known MalaysiaInterview with Alvin Ng on Travel Photography3D2N Koh Samui Itinerary — The Luxurious Adventure Getaway You NeedUltimate Singapore Food Guide — 54 Local-Approved Things to Eat in Singapore30D Backpacking in Japan Itinerary: 12 Cities Under S$3.1k for the Adventurous with the JR Pass — Sapporo, Tokyo, Osaka, Kyoto & KyushuHow I managed to convince myself and everyone else I could travel solo for a yearVisit the New Singapore Garden Oasis Tucked Away in a 51-Storey Skyscraper6 attractions in Busan you shouldn’t missBook a Staycation and Earn 50% AgodaCash Rebate For Your Next Holiday — Agoda 2.2 Flash SaleAll you need to know about WWOOFing in New ZealandOne-Week Bali Itinerary — The Lesser Known Side Most Tourists MissThe Only Guide You’ll Need To Nightlife in Phuket: Top 11 Places to Check Out for an Epic NightPhoto Guide to 15 of the Most Photogenic Places in Europe – France, Italy, Germany, Slovenia, Czech Republic, Hungary Edition7D Budget Tokyo & Mount Fuji Itinerary For S$1.3k Including AccommodationWhy you should skip Boracay and vist Palawan instead10 Taobao Travel Essentials Recommended by Frequent Travellers for Your Next Trip13 Reasons Why a Cruise Getaway is the Best Vacation Anyone can have7 different ways to experience the cultural activities in Yogyakarta10 Best Adventurous Things To Do In Bali Other Than ChillingThe Best Multi-currency Travel Card For Travellers — YouTrip vs Revolut vs InstaReM vs TransferWise ReviewYunnan Nature Bucket List For Outdoor Lovers — Best Spots in Kunming, Lijiang, Dali & Shangri-laWhy This Is My Favorite Hotel Credit Card, And Tips For Scoring The Most BenefitsSurviving the Wilderness at Sub-Zero Temperatures — Travel to Mongolia with TTI ExperiencesHow to Fall in Love In & With Tokyo2D1N Matsumoto Japan Itinerary — The Hidden Gem 3.5 Hours From TokyoSydney Food Trail Guide – 10 Must try things to eat in SydneyAn upgrade on your airline – Emirates Economy Class ReviewWhere to Stay In Taipei — 11 Gorgeous Hostels & Hotels at Prime Locations from S$14/nightA Rockstar Experience — Hard Rock Hotel Pattaya ReviewThe Ultimate Sapporo City Guide: 18 Things To Do-See-Eat In The Gateway To HokkaidoUltimate Bali Accommodation Guide — Value for Money Hostels to Affordably Luxurious VillasGuide to Climbing Mount Fuji — Everything You Need To Know About Climbing Japan’s Highest Mountain9 Ways to Satisfy Your Wandermust Without Breaking Your Wallet11 Instagram-Worthy Places in Singapore That Are FreeHakone Guide — The Day Trip You Need in Your Tokyo ItineraryFirst Timer’s Guide to India — Everything You Need to Travel India Like a ProWhere to Eat in Hanoi — 31 Local-Approved Places to Eat in Vietnam’s Charming Capital21 Most Rewarding Hikes Around the World — From Stunning Glaciers to Active VolcanoesTokyo Capsule Hotels — 11 Surprisingly Luxurious Places to Stay in Tokyo for Under S$707-Day Cambodia Itinerary Under S$600 — An Epic Journey of History, Adventure and TranquilityMorocco Photo Guide: 15 Insta-worthy Locations That’ll Change Your Mind About Africa40 Lesser-Known Things to Do in Australia Highly Recommended by Locals, Travellers and Celebrities3D2N Blue Mountains Itinerary: The Perfect Getaway Just 90-Minutes From SydneyHow to pack light and smart10 Essential Apps for Travelling in ChinaConquering Fears 1,463 Miles Away — TTI Bootcamp in PhilippinesWhere to Stay in Shanghai — Centrally-located Hostels, Hotels and Apartments Under S$53/pax15 Cheap Things to Do in Seoul for Under S$12Standing between India and Pakistan; the Wagah Border Experience10 Cheap and Affordable Hostels in Singapore Under S$30Where to Stay in Seoul — 14 Aesthetic Yet Affordable Accommodations In Rising Hipster Districts5D4N Japan Itinerary — A First Timer’s Experience in Niigata and the Remote Sado IslandWhat to Do in Cebu, Philippines — 10 Epic Experiences That Are Surprisingly AffordableTravellers in Quarantine — 12 Satisfying Things to Do Before Your Next AdventureTop 11 Outdoor Activities in Singapore — Places to Hike, Picnic and Get Closer to Nature13 Tips to Travel in Japan Over Peak Seasons — Cherry Blossoms, Autumn Foliage, Golden Week8-Day Japan Itinerary: 9 Cities in Kansai for Under S$900Swimming With Whale Sharks in Oslob — IG Worthy Photos at What Expense?5 Christmas Gift Ideas for Friends Who Love TravellingThe Complete Phillip Island Guide: The Day Trip From Melbourne You Can’t MissByron Bay Guide: 25 Things to Do in NSW’s Ultimate Hipster Paradise