Zo gedraag jij je onder de dekens volgens je sterrenbeeld

zo gedraag jij je onder de dekens volgens je sterrenbeeld

Zo gedraag jij je onder de dekens volgens je sterrenbeeld

Waarschijnlijk heb jij weleens jouw horoscoop gecheckt. Of dit nou was omdat jij je die dag simpelweg niet lekker in je vel zat of omdat je het toevallig ergens zag staan. En zeg nou eerlijk, best interessant toch? Jouw sterrenbeeld zegt namelijk erg veel over je persoonlijkheid. En je sterrenbeeld verraadt meer dan jij denkt…

Zo kun je er je slechtste eigenschap mee ontdekken en maar jouw sterrenbeeld kan ook iets zeggen over hoe jij je gedraagt in bed.  En nee – niet over de manier waarop jij slaapt, of hoe je in slaap komt – maar over wippen. Oelala. Yes, het kan echt. Ben jij ook zo benieuwd of het klopt? Lees dan snel met ons mee.

Steenbok (22 december – 10 januari)

Wippen haalt het beste in jou naar boven. Jij ziet wippen als een vorm van ontspanning, en jij vindt het fijn als iemand weet wat hij/zij lekker vindt en jij kan dit ook goed aanvoelen. Jij ziet wippen als iets wat voor beide partijen fijn moet zijn en haalt voldoening uit het bevredigen van je partner. Jij houdt er ook van om controle over dingen te hebben. Jouw grootste afknapper is wanneer iemand te impulsief is in bed.

Waterman (21 januari – 19 februari) 

Een Waterman staat altijd open voor nieuwe dingen. Jij houdt van afwisseling en niets is voor jou te gek. Geen enkele vrijpartij zal een herhaling zijn van de vorige. Jij geeft het liefst overal een andere draai aan en probeert veel nieuwe dingen uit. Jouw grootste afknapper? Iemand die niet zo avontuurlijk is in bed… boring!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij wilt graag dat iemand anders de leiding neemt tijdens het wippen.

Jij bent erg gevoelig en wil dan ook dat iemand jou beschermt en voor jou zorgt. Iemand moet laten zien wat hij/zij in huis heeft. Een vis zal overigens niet egoïstisch zijn tijdens het wippen. Als je partner ontevreden is over het wippen, maakt dit jou erg verdrietig. Jouw grootste afknapper? Als jij de leiding moet nemen tijdens het wippen, geen softies!

Ram (21 maart – 19 april) 

Jij bent erg impulsief en houdt van een avontuur. Jij bent niet bang om je mening te geven en zit boordevol zelfvertrouwen. Jouw (bed)partner moet dan ook sterk in zijn/haar schoenen staan, anders wals jij er zo overheen. Jij moet soms nog een beetje leren dat het bij wippen gaat om geven en nemen. Jij varieert graag en gebruikt tevens graag stoelen of andere meubels dan het bed om het op te doen. Jouw grootste afknapper? Iemand die erg onzeker in bed is.

Stier (20 april – 20 mei) 

Jij houdt van structuur. Je vindt het minder als iemand steeds vage nieuwe standjes wilt uitproberen. Jij wil graag dingen die jij al kent. Ook ben jij heel goed in het aanvoelen wat jouw bedpartner wel/niet zou willen, iij hebt hier geen woorden voor nodig. Jouw grootste afknapper is iemand die allerlei ingewikkelde dingen wil uitproberen, wippen is soms al ingewikkeld genoeg, toch?

Tweeling (22 mei – 21 juni) 

Wippen met het licht uit is niks voor jou. Jij vindt het ook heerlijk om te praten en grapjes te maken tijdens het wippen. Jij houdt ervan als iemand weet wat hij/zij wil en dit ook laat merken. Jij weet jouw partner precies te vertellen wat diegene zou willen horen. Jij vindt het een hele grote afknapper als iemand geen humor heeft in bed.

Kreeft (21 juni – 22 juli) 

Jij bent erg gevoelig, en hebt soms even ruimte nodig. Jij houdt ervan om liefde te geven, maar ook zeker te krijgen. Jij hebt een rustige en liefdevolle partner nodig in bed. Het voorspel van de kreeft is speels, maar zelfverzekerd. Ook vindt jij het spannend om te wippen buiten de slaapkamer. Jouw grootste afknapper? Iemand die alleen maar aan zichzelf denkt tijdens het wippen.

Leeuw (23 juli – 23 augustus) 

Tijdens het wippen ga jij er helemaal voor, alsof je de Olympische Spelen aan het winnen bent. Jij bent nou eenmaal een leeuw, en kan als een beest tekeer gaan. Maar pas op dat je hier niet in doordraaft en houd er rekening mee dat jouw bedpartner hiervan kan schrikken. De grootste afknapper van de Leeuw is iemand die zweverig is tijdens de het wippen.

Maagd (23 augustus – 22 september) 

Jij bent een echte perfectionist en bent praktisch ingesteld. Je staat er wel voor open om nieuwe dingen te proberen. Jij zal er alles aan doen om jouw partner te behagen. Jouw grootste afknapper is een dirty partner, die bijvoorbeeld wil wippen op een wc-hokje. No thanks!

Weegschaal (23 september – 22 oktober) 

Jij bent echt een sociaal dier, maar keuzes maken vind jij nogal lastig. Jij houdt ervan als iemand het voortouw neemt en jou verrast. Jij hebt tevens een groot uithoudingsvermogen in bed. Tijdens het voorspel is de Weegschaal teder en fantasierijk. Jouw grootste afknapper? Als jij degene bent die de beslissingen moet nemen in bed.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij hebt een sterke wil en zit vol met passie en emoties. Jij houdt ervan om je bedpartner volledig te beheersen. Als iemand jou gaat vertellen wat je wel/ niet moet doen, heb jij er geen zin meer in. Het is wel belangrijk dat de ander voor zichzelf op kan komen en jou zo nu en dan tegenspreekt maar jouw partner moet wel naar jou luisteren. Jij vindt het een grote afknapper als jouw bedpartner koppig is.

Boogschutter (22 november – 21 december) 

Jij bent heel avontuurlijk, ook in bed. Jij vindt het het leukst om te jagen. Jij vindt vrijheid ook heel belangrijk. Je hebt meer dan genoeg energie in bed en wil iemand die het avontuur met jou aangaat, ook in bed. Jouw grootste afknapper is dan ook iemand die lui is op het gebied van wippen.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World