Zlatan: "Hej då fotbollen"

Zlatan: “Hej då fotbollen”

[object Object]

undefined

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Zlatan Ibrahimovic ser ut att avsluta fotbollskarriären. I samband med avtackningen efter Milans sista match för säsongen höll han ett tal.

– Hej då till fotbollen, sade Ibrahimovic.

Enligt flera italienska medieuppgifter ska Ibrahimovic ha en presskonferens senare under söndagskvällen.

News Related

OTHER NEWS

Världens ”mordhuvudstad” blev gängfri – men priset ifrågasätts

Över 72 000 personer har fängslats i El Salvador med hjälp av de särskilda undantagslagar som president Nayib Bukele infört. I ett reportage beskriver The Washington Post hur nattl… The Salvadoran ... Read more »

Operan ställer in ytterligare dagar

Kungliga Operan ställer in alla föreställningar till och med 27 september. Arkivbild. Kungliga Operan ställer in alla föreställningar och publika aktiviteter till och med onsdag den 27 september, enligt ett ... Read more »

Biden besöker strejkande bilarbetare

President Joe Biden kommer att besöka Michigan på tisdag. Arkivbild. Det amerikanska fackförbundet UAW utvidgar sin strejk mot de stora biltillverkarna i USA. President Joe Biden meddelar att han kommer ... Read more »

Skräckfilmen Smile bekräftas få en uppföljare

Skräckfilmen Smile bekräftas få en uppföljare Mer rysligheter är att vänta från Parker Finn, kreatören bakom den oväntade succén Smile från förra året. Nu bekräftas det nämligen att det arbetas ... Read more »

Peter Forsberg och Nicole Nordin syns ihop efter uppbrottet – detaljen avslöjar

peter och nicole Nicole Nordin och Peter Forsberg gick skilda vägar tidigare i år – eller? Se detaljen som förvirrar folket! Ladda ner Hänts nya app här – nöje och ... Read more »

JUST NU: Målnollan spräckt på Stora Valla

JUST NU: Målnollan spräckt på Stora Valla Malmö FF har tagit ledningen borta mot Degerfors IF.  Malmö FF har dominerat stora delar, men under i princip hela den första halvleken ... Read more »

Förödelse efter skredet – polisen utreder brott

E6 vid Stenungsund är avstängd i båda riktningarna efter att ihållande regn har orsakat ett jordskred med stora skador på vägbanan som konsekvens. Stora delar av E6 vid Stenungsund har ... Read more »

Ägaren i sorg: ”Var hemskt – en hemsk känsla”

Ägaren i sorg: ”Var hemskt – en hemsk känsla” Ägaren på Mulligans pub i Sandviken är bedrövad efter torsdagens dödsskjutning. I en intervju med Aftonbladet berättar han hur det var ... Read more »

JUST NU: Mycket MFF - men han står emot

JUST NU: Mycket MFF – men han står emot Lite drygt en halvtimme har spelats på Stora Valla och än så länge är det mållöst.  Degerfors tar emot Malmö FF ... Read more »

Hon var så glad över att träffa sitt barnbarn, men sedan upptäcker hon att dottern har burit på en stor hemlighet

Att bli förälder till ett barn är en otrolig sak. Inte bara för föräldrarna utan för hela familjen. Vissa mammor bestämmer sig för att hålla sin familj uppdaterad under hela ... Read more »

Ernst Kirchsteiger om att lägga ner – berättar om beslutet: ”Hållit på i 24 år”

ernst Ernst Kirchsteiger är tillbaka i tv-rutan efter ett långt uppehåll. Nu avslöjar han sin vägran och tankarna på att sluta. – Vill jag eller vill jag inte? Ska jag ... Read more »

Sköldpadda promenerade på E4 i Södertälje

Sköldpaddan plockades upp av polisen i Södertälje. En polispatrull från Södertälje har hittat en sköldpadda på E4 i Södertälje, skriver polisen på sin hemsida. Sköldpaddan är runt 30 cm lång ... Read more »

Musovic sågar gräsmattan: ”Jag får åka till stranden”

Musovic sågar gräsmattan: ”Jag får åka till stranden” Landslagsmålvakten Zecira Musovic imponerades inte av gräsmattan på Gamla Ullevi i gårdagens Nations League-förlust mot Spanien. Musovic stod för en tavla när ... Read more »

Debutanten sprang hem segern i Lidingöloppet

Carolina Johnson vann damernas lopp i Lidingöloppet under lördagen. Det blev debutanten Carolina Johnson som kammade hem segern i damernas lopp i Lidingöloppet under lördagen. 27-åringen tog en tidig ledning ... Read more »

Psykpatienternas konst låg steget före

En del mentalpatienter fick skapa i skymundan – för andra blev konsten en del av terapin. När Kulturen i Lund visar upp de bortglömda patientverken från Sankt Lars står det ... Read more »

Döms för bombförberedelse i pojkrum

En 18-åring i nordvästra Skåne döms för brott mot lagen om brandfarliga och explosiva samt förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. Arkivbild. Svartkrut, sprängpatroner och sprängkapslar. De explosiva fynden vid en husrannsakan ... Read more »

Åklagare utreds på grund av gängkoppling: "Ser allvarligt på de här uppgifterna"

Arkivbild. En åklagare som har jobbat med flera fall som rör grova brott och gängkriminalitet i Stockholm har släktband till en person i ett kriminellt nätverk. Enligt SVT och Expressen ... Read more »

Militära spänningar mellan Israel och Libanon

Militära spänningar mellan Israel och Libanon Libanons armé har skjutit tårgas mot israeliska styrkor som ett svar på att Israel avfyrat rökbomber mot ett område i södra Libanon. Israels agerande ... Read more »

Noice på stor Sverigeturné

Noice 1980. Arkivbild. Noice släpper nytt album och åker på turné. Bandet, som numera frontas av sångaren Charlie Grönwall, släpper skivan “Gustavsberg” den 29 september och släppet följs av en ... Read more »

Carolas uttalande om Lasse Berghagens kamp på sjukhuset – gripande orden till familjen: ”Kritiskt läge”

TV4 tvingades till en blixtändring i tablån. Lasse Berghagens förinspelade avsnitt sköts upp efter den förre Allsångsledarens kamp på sjukhus. I stället sändes Carola Häggkvists program – och nu väljer ... Read more »

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet Bygg- och bostadssektorn är hårt pressad av inflationen, säger finansminister Elisabeth Svantesson (M) i samband med en pressträff om åtgärder för bygg- och bostadssektorn. – ... Read more »

USA:s och Kanadas signal till Kina: Seglade genom omstridda Taiwansundet

Kina hävdar att man kontrollerar Taiwansundet, men i gryningen på lördagsmorgonen seglade ett amerikanskt och ett kanadensiskt fartyg genom det. Besättningen på kanadensiska flottans HMCS Ottawa har i hemlighet förberett ... Read more »

Risk för höjda fastighetsavgifter för många

Det vankas höjda fastighetsavgifter för många när taxeringsvärdena höjs kraftigt. Arkivbild. Ägare till över 2,4 miljoner småhus får snart ett förslag till nytt taxeringsvärde eller en deklaration inför småhustaxeringen 2024, ... Read more »

Person hittad död i skog – misstänkt brott

En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Arkivbild. En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Polisen utreder om det kan röra sig om mord, ... Read more »

Man hittad död i Skellefteå – polisen utreder mord

Fynd på platsen gör att polisen utreder ett dödsfall i Skellefteå som mord. Arkivbild. En man i 35-årsåldern hittades på söndagskvällen död i Skellefteå. Nu utreds händelsen som mord, vilket ... Read more »

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand Simon Strand har varit viktig för Hammarby i år. Nu uppger Expressen att ytterbacken drog till sig intresse från rumänska Sepsi under sommaren.  Hammarby ... Read more »

Centralbankshot lyfter Kinas valuta

Kinas centralbank varnar valutaspekulanter. Arkivbild Kinas centralbank varnar valutahandlare för att spekulera mot landets valuta, yuanen, och sätter en offensiv riktkurs på sin så kallade referensränta. Åtgärden trycker upp landets ... Read more »

Barrymore trotsar strejken – sänder pratshow

Skådespelerskan Drew Barrymore har sadlat om och blivit pratshow-värd. Nu sänds hennes program mitt i den pågående Hollywoodstrejken. Arkivbild. Drew Barrymores pratshow “The Drew Barrymore show” återvänder till rutan mitt ... Read more »

Aquaman and the Lost Kingdom visar upp sig med en kort teaser trailer

Med lite knappt tre månader kvar till release var det många som började bli oroliga. Men under natten lät slutligen DCU och Warner meddela att, jodå, filmen är på väg ... Read more »

Skellefteå: Polisen rapporterar om anträffad död

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Under sen söndagskväll påträffas en avliden man i 35-årsåldern på en adress i Skellefteå”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Västerbotten rapporterar detta: Polisen ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự