Woezel & Pip krijgen eigen attractiepark in Hoogerheide

Liefhebbers van de hondjes Woezel & Pip kunnen vanaf 2026 hun hart ophalen in een nieuw themapark in Hoogerheide bij Woensdrecht. Het bedrijf achter het merk Woezel & Pip heeft een bestaand vakantiepark gekocht en gaat dat ombouwen tot themaresort.

Het huidige vakantiepark Familyland in hoogerheide is overgenomen door Van Hoorne Studios. “Dat is een bestaand vakantiepark met zwembad, bowlingbaan en vakantiewoningen. Dat gaan wij helemaal in het thema Woezel & Pip verbouwen”, laat woordvoerder Mariëlle Weijzig aan Editie NL weten.

woezel & pip krijgen eigen attractiepark in hoogerheide

Het bedrijf heeft al twee andere themaparken, Avonturenboerderij Molenwaard en Familie Resort Molenwaard. Daar komt nu de Tovertuin van Woezel & Pip bij. “Gezinnen kunnen een dagje op bezoek komen of in de vakantiewoningen verblijven.”

Kleine kinderen

Omdat het bedrijf zicht richt op kinderen van nul tot tien jaar zullen er geen heftige achtbanen of attracties komen. “De attracties zijn gericht op jonge kinderen en we zijn van origine een theaterproducent dus dat zit er ook zeker in.”

Het park gaat naar verwachting over twee jaar open.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World