Willem Holleeder ook in hoger beroep veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf

Willem Holleeder is vrijdag in hoger beroep wederom veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De 64-jarige crimineel is ook door het gerechtshof in Amsterdam schuldig bevonden aan alle vijf de moorden, aanslagen en lidmaatschap van een criminele organisatie.

Willem Holleeder ook in hoger beroep veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf

Volgens het gerechtshof ligt er voldoende bewijs dat Holleeder een sturende rol heeft gespeeld bij de liquidaties op Cor van Hout (2003), Willem Endstra, Kees Houtman (2005) en Thomas van der Bijl (2006).

Ook de betrokkenheid van Holleeder bij de aanslag op het leven van John Mieremet in 2002 en diens dood in 2005 is wettig en overtuigend bewezen.

De verklaringen van de zussen van Holleeder, Astrid en Sonja en ook zijn ex-vriendin Sandra den Hartog zijn betrouwbaar en daarmee belangrijk bewijs. Volgens het hof is nergens uit gebleken dat de vrouwen een belang hadden om belastend te verklaren over Willem Holleeder.

Deze verklaringen worden volgens het hof niet alleen ondersteund door dossierstukken, maar ook door de opnamen die Astrid Holleeder heeft gemaakt. Op basis van deze gesprekken is volgens het hof duidelijk “waartoe Holleeder in staat is.”

Holleeder bekende moorden tegenover getuigen

Ook verklaringen van de kroongetuigen in deze zaak, Peter la Serpe en Fred Ros zijn volgens het hof bruikbaar voor het bewijs. Dat geldt ook voor de vermoordde Endstra, die verklaringen aflegde tegenover de politie voor zijn dood.

En dat is belangrijk want het zijn deze personen tezamen die hebben gezegd dat Holleeder tegenover hen de liquidaties heeft bekend. Motief voor de moorden waren onderlinge criminele conflicten.

Het hof plaatst Holleeder in een criminele organisatie samen met de in 2011 geliquideerde Stanley Hillis en de in 2017 tot levenslang veroordeelde Dino Soerel.

Holleeder eerder veroordeeld voor ontvoering en afpersingen

Holleeder werd eerder veroordeeld tot elf jaar voor zijn rol bij de ontvoering van Freddy Heineken en diens chauffeur Ab Doderer eind 1983. In 2007 werd Holleeder schuldig bevonden aan het afpersen van onder anderen zakenman Endstra en kreeg hij negen jaar cel.

in 2014 werd hij aangehouden voor de moorden op Houtman en Van der Bijl. Een verdenking uitgebreid tot de zaken waar het in dit proces om draait met een levenslange gevangenisstraf tot gevolg

News Related

OTHER NEWS

Ramzi kijkt vooruit: 'Nieuw hoofdstuk beginnen met Ziyech bij Marokko'

Ramzi kijkt vooruit: ‘Nieuw hoofdstuk beginnen met Ziyech bij Marokko’ Als de Marokkaanse voetbalbond een dubbelfunctie van Adil Ramzi ziet zitten, gaat de trainer als assistent mee naar het WK. ... Read more »

Gorré volgt Hiddink op als technisch directeur van voetbalbond Curaçao

De voetbalbond van Curaçao presenteerde afgelopen vrijdag Remko Bicentini al als nieuwe bondscoach. Hij is de opvolger van Art Langeler, die samen met Hiddink vertrok. Onder Langeler speelde Curaçao slechts ... Read more »

Klopp snapt niks van kopstoot Núñez: 'Hij heeft zijn teamgenoten laten zitten'

“Darwin weet dat hij zijn teamgenoten heeft laten zitten”, zei Klopp na het 1-1-gelijkspel op Anfield tegen de BBC. “Ik heb het teruggezien en het is een duidelijke rode kaart. ... Read more »

We gaan weer naar de maan: eerste kleine stap wordt deze maand gezet

Komende week wordt de gigantische Artemis 1-raket uit de hangar gerold op het Kennedy Space Center in Florida. Klaar om eind deze maand naar de maan gelanceerd te worden. Nog ... Read more »

COA verwacht dat opnieuw 150 mensen bij Ter Apel buiten moeten slapen

Volgens de woordvoerder was het aan het eind van de middag nog erg druk bij het aanmeldcentrum. Een aantal mensen is naar de crisisnoodopvang in Stadskanaal overgebracht. Het is de ... Read more »

Weerbericht: Dag met stapelwolken en een temperatuur van zo'n 26 graden

De stapelwolken kunnen aan het einde van de middag of het begin van de avond in het zuiden van het land uitgroeien tot een (onweers)bui, elders blijft het droog. De ... Read more »

De wederopstanding van EK-sensatie Steenbergen: 'Ze vond zichzelf opnieuw uit'

Op vijftienjarige leeftijd geselecteerd worden voor een WK; niet veel zwemsters kunnen dat zeggen. Toch viel niemand van zijn stoel toen een nog piepjonge Steenbergen in 2015 mee mocht naar ... Read more »

Twee gewonden door grote woningbrand in centrum Deventer

De brand in het centrum van Deventer. In het centrum van Deventer is vannacht een grote brand uitgebroken. De brand woedt in meerdere woningen boven een winkel aan de Brink. ... Read more »

Justitie VS houdt details huiszoeking Trump geheim om onderzoek niet te schaden

Vorige week maandag vielen FBI-agenten Trumps woning in Florida binnen. Later die week bleek de huiszoeking onderdeel te zijn van een onderzoek naar Trump wegens mogelijke belemmering van de rechtsgang ... Read more »

Twee gewonden bij grote brand in het centrum van Deventer

De brand woedt in meerdere woningen boven een winkel aan de Brink, pal in het centrum. Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn twee mensen naar het ziekenhuis gebracht. Het ... Read more »

Voor natuurclubs staan stikstofregels vast: 'Eerder doelen versnellen'

“We moeten eerder denken aan versnellen dan aan vertragen in sommige gebieden”, zei Natuurmonumenten-directeur Teo Wams over de stikstofdoelen na afloop in het provinciehuis van Noord-Brabant tegen NU.nl. Als grootste ... Read more »

Hond in Parijs krijgt apenpokken van baasjes

Beeld ter illustratie. In Parijs is voor zover bekend een eerste geval van apenpokken geconstateerd bij een hond die het van een van zijn baasjes kreeg. Het gaat om een ... Read more »

Weerbericht: Dag met stapelwolken, temperatuur rond de 26 graden

De stapelwolken kunnen aan het einde van de middag of het begin van de avond in het zuiden van het land nog uitgroeien tot een (onweers)bui, elders blijft het droog. ... Read more »

Carmelo Anthony maakt vierdelige docu over leven en carrière

Carmelo Anthony maakt vierdelige docu over leven en carrière Basketballer Carmelo Anthony gaat een vierdelige documentaire maken over zijn carrière, meldt entertainmentwebsite Deadline. De serie heet Seven, naar het bekende ... Read more »

Ook ouderen, vrouwen en kinderen sliepen buiten ondanks 'voorrang' Ter Apel

Er is al maanden sprake van een crisissituatie in de opvang van asielzoekers. Het kabinet maakte met de veiligheidsregio’s afspraken over extra opvanglocaties in de hoop het aanmeldcentrum in Ter ... Read more »

Justitie VS wil details huiszoeking Trump geheimhouden ‘Gevaar voor onderzoek'

Vorige week maandag vielen FBI-agenten de woning van oud-president Trump binnen. Later die week bleek de huiszoeking onderdeel te zijn van een onderzoek naar Trump wegens mogelijke belemmering van de ... Read more »

Tien jaar na zwaarste aardbeving gaan Groningers opnieuw de straat op

Vijf jaar geleden demonstreerden Groningers ook vanwege de gevolgen van de gaswinning. Het is vandaag tien jaar geleden dat Huizinge in de provincie Groningen getroffen werd door de zwaarste aardbeving ... Read more »

Reden van inval bij Trump? Ministerie van Justitie wil details geheimhouden

De Amerikaanse minister van Justitie, Merrick Garland. Als het aan Amerikaanse ministerie van Justitie ligt, blijft de precieze reden van de huiszoeking bij oud-president Donald Trump geheim. Het strafrechtelijk onderzoek ... Read more »

Vogelgriep vastgesteld op pluimveebedrijf Schore, 76.000 kippen geruimd

Rondom het pluimbedrijf staan geen andere bedrijven die geruimd hoeven te worden. Wel geldt er voor de vijf pluimveebedrijven die binnen 10 kilometer afstand liggen per direct een vervoersverbod. In ... Read more »

Britse supermarkt biedt rentevrije lening voor dure boodschappen

Een winkelschap in de Britse supermarktketen Iceland, ter illustratie. Een Britse supermarktketen probeert klanten die de duurdere boodschappen niet meer kunnen betalen tegemoet te komen. Vanaf vandaag kan je een ... Read more »

OK! Magazine: Liam Hemsworth en vriendin na drie jaar uit elkaar

OK! Magazine: Liam Hemsworth en vriendin na drie jaar uit elkaar Liam Hemsworth en zijn vriendin Gabriella Brooks zouden uit elkaar zijn, meldt een insider aan OK! Magazine. Het stel ... Read more »

Te weinig plek voor asielzoekers doordat veiligheidsregio's afspraken niet nakomen

De veiligheidsregio’s zeggen zich niet aan de afspraken te kunnen houden vanwege een gebrek aan locaties, personeel, en aannemers en materialen om de locaties te verbouwen. 15 van de 25 ... Read more »

Met deze tips slaapt je kind goed in de vakantie

Met deze tips slaapt je kind goed in de vakantie Met de vakantie volop in gang, is er een grote kans dat je kind niet in zijn of haar eigen ... Read more »

'Veiligheidsregio's hebben minder plek dan beloofd voor asielzoekers'

Asielzoekers slapen buiten het azc in Ter Apel, waar geen plek meer is. De opvang voor asielzoekers en Oekraïners is in 15 van de 25 Nederlandse veiligheidsregio’s onder de maat. ... Read more »

Camperverkopers schieten als paddestoelen uit de grond

Dat er meer bedrijven actief zijn met het verkopen, verhuren en onderhouden van campers komt doordat Nederlanders steeds meer kampeervoertuigen kopen. Uit cijfers van BOVAG blijkt dat er momenteel 167.471 ... Read more »

Winkels verkopen minder, maar boeken hogere omzet door inflatie

Winkels verkopen minder, maar boeken hogere omzet door inflatie DEN HAAG (ANP) – Winkels hebben in het tweede kwartaal minder verkocht dan in dezelfde periode een jaar geleden. Door doorgevoerde ... Read more »

Rotterdams klimaatsoftwarebedrijf ontvangt miljoeneninvestering

Rotterdams klimaatsoftwarebedrijf ontvangt miljoeneninvestering ROTTERDAM (ANP) – Om warmtenetten efficiënter en duurzamer in te richten ontvangt het Rotterdamse softwarebedrijf Gradyent 10 miljoen euro aan investeringen. Ook Eneco Ventures, de investeringspoot ... Read more »

Kieft geniet met volle teugen van Antony: ‘Dat heb je ook met Messi’

Kieft geniet met volle teugen van Antony: ‘Dat heb je ook met Messi’ Wim Kieft is erg lovend over Antony, zondag een van de uitblinkers bij Ajax in de met ... Read more »

ABN AMRO: Nederlandse visserij zal komende jaren flink krimpen

ABN AMRO: Nederlandse visserij zal komende jaren flink krimpen AMSTERDAM (ANP) – De Nederlandse vissersvloot zal de komende vijf jaar met 10 tot 15 procent krimpen. Onder meer door de ... Read more »

Verzoek R. Kelly om 'onbevooroordeelde juryleden' afgewezen

Verzoek R. Kelly om ‘onbevooroordeelde juryleden’ afgewezen Het verzoek van R. Kelly om potentiële juryleden die de documentaire Surviving R. Kelly hebben gezien niet toe te laten, is maandag door ... Read more »

Nieuwe dreun voor Ledezma: middenvelder 'voorlopig' afwezig bij PSV

Nieuwe dreun voor Ledezma: middenvelder ‘voorlopig’ afwezig bij PSV PSV moet het ‘voorlopig’ stellen zonder Richard Ledezma, zo meldt de club via de officiële kanalen. Bij nader onderzoek in het ... Read more »

Van Basten ziet prachtige goal bij Ajax: Maar hij heeft niet zo''n goed schot

Marco van Basten blijft ondanks diens prachtdoelpunt kritisch op Antony. De voormalig wereldspits krijgt bij Rondo nogmaals de beelden te zien van de manier waarop de vleugelspits van Ajax de ... Read more »

Tijd om gezonder te leven? Met deze smartwatch sta je er niet alleen voor

Deze nieuwe gelanceerde smartwatch helpt niet alleen met het analyseren van je gezondheid en sportprestaties, maar daagt je ook uit om de lat telkens wat hoger te leggen. Zo wordt ... Read more »

Nederlandse zomer verdroogt sneller dan verwacht: toeval of onderschatting?

Hoe warmer onze zomers worden, hoe meer water er verdampt – en hoe sneller de bodem dus uitdroogt als de regen een tijd uitblijft. Via dat directe verband tussen temperatuur ... Read more »

COA verwacht dat opnieuw 150 mensen buiten moeten slapen bij Ter Apel

De woordvoerster zei dat het maandag aan het eind van de middag nog erg druk was bij het aanmeldcentrum en dat een aantal mensen naar de crisisnoodopvang in Stadskanaal is ... Read more »

Extra kopzorgen Klopp voor United-duel door Núñez: 'Zo moet hij zich niet gedragen'

Extra kopzorgen Klopp voor United-duel door Núñez: ‘Zo moet hij zich niet gedragen’ Darwin Núñez heeft zichzelf en Liverpool maandag een zeer slechte dienst bewezen. Zijn kortsluiting zorgt voor nog ... Read more »

Liverpool morst ook op Anfield; Darwin Núñez krijgt rood voor kopstoot

Liverpool morst ook op Anfield; Darwin Núñez krijgt rood voor kopstoot Liverpool is andermaal tegen puntenverlies aangelopen in de Premier League. Een week na het 2-2 gelijkspel tegen Fulham kwamen ... Read more »

Politiebond 'geïrriteerd' over vervolging agente van waterkanon

Politiebond ‘geïrriteerd’ over vervolging agente van waterkanon Politiebond ACP is ‘geïrriteerd’ over de beslissing van het Openbaar Ministerie om de agente te vervolgen die tijdens de avondklokrellen in Eindhoven begin ... Read more »

Gorré volgt Hiddink op als technisch directeur voetbalbond Curaçao

De voetbalbond van Curaçao presenteerde afgelopen vrijdag Remko Bicentini al als nieuwe bondscoach. Hij is de opvolger van Art Langeler, die samen met Hiddink vertrok. Onder Langeler speelde Curaçao slechts ... Read more »

Schilder bekroont bizar jaar met historische titel: 'Ik ga vannacht niet slapen'

In de tweede poging van haar eerste EK-finale gaat de ultieme droom van Schilder eindelijk in vervulling. Alles waar ze de afgelopen jaren zo hard aan heeft gewerkt, komt samen ... Read more »
Staycation Singapore: 51 Hotels In Singapore To Enjoy Your Staycation33 FUN Things to do in Antigua, GuatemalaBacolod Tourist Spots: 10 Things to Do for Foodies & History Buffs10 Best Cafes in Sydney for Coffee, Brunch, and Vegan Food15 BEST Restaurants in Sayulita, Mexico10 Hotels with Halal Breakfast, Buffets and Restaurants in Singapore21 Best Things to do in Acapulco, MexicoI Tried Hang Gliding At Age 55, Here’s Why I Think You’ll Love ItHow To Spend 3 Perfect Days In Switzerland’s Jungfrau RegionHow To Spend A Perfect Weekend In South Bend, IndianaThe One Thing We Are Trying Before We Retire Abroad7 Things To Do In Charming Edgerton, WisconsinBirds of Iceland: An Introductory GuideViking Debuts New Ship In Southeast Asia Specially Designed To Sail The Mekong River15 Best Things to Do in SomervilleNew National Parks Series Debuts On Nat Geo This Month And You May Recognize The Narrator’s Famous VoiceDigital Nomads Can Apply for a 10-Year Visa to Thailand From Sep 20228 Unique Mooncakes in Singapore 2022 to Celebrate Mid-Autumn Festival10 Family-Friendly Destinations for Your 2022 Year-End Trips57 Top Things To Do In Singapore - Attractions, Interesting Places To Visit & Fun Things To DoTop 35 Must-Visit Historical Places & Landmarks in the Philippines15 Best Things to Do in Framingham10 Things You Should Never Do in Hawaii15 Things to Do in Jeju for a Different Kind of Island GetawayMy 7 Favorite Wineries In California To Sip ChardonnayMy 5 Favorite Luxurious Experiences At Scottsdale’s Top ResortsThe Perfect 3-Day Visit To Beautiful Évora, Portugal7 Reasons To Explore Stunning Peggy’s Cove, Nova ScotiaRetirement Diaries: Diane Says Start Your Planning EarlyWhy I Love These 5 Campsites In France More Than Any HotelWe Have 21 Airline And Hotel Credit Cards, Here’s What We Love About Each OneThe 15 Most Beautiful Places To See Fall Foliage In 2022Top 15 Best Things to Do in Stockton, CaliforniaAnne Frank Museum Releases Videos Detailing Last Six Months Of Her LifeFarmers’ Almanac Predicts Unseasonably Cold Winter For Canada, Urges One Region To HibernateThis Is The Only Country On Earth That Sits Entirely Above 3,280 Feet, And You Can Ski There Right NowHow To Start A Freelancing Business From Scratch10 Things You Should Know Before Quitting Your Job To TravelBournda National Park: South Coast NSW’s Best Kept SecretThe Best Multi-Day Hiking Trips in CanadaFrom Bunbury to Margaret River, Here’s What Not To MissWhere To Find The Best Free Camping in TasmaniaAustralian Bushfires: Here’s What You Can Do To HelpOur AmazingCo Mystery Picnic in Queensland’s Atherton TablelandsHow To Plan A Sedona Girls Weekend Trip25 Of The Best Things To Do In Port Douglas, AustraliaPlatia Ammos Beach in Kefalonia (+ the Perilous Hike Down in Flip Flops!)From Corporate Stooge to Professional Travel BloggerWhy Choose Full Time RV Living Over Van Life?7 Handy Camping Hacks For Your Next Wilderness TripThe Best Spots For Eyre Peninsula Camping in South AustraliaGold Coast Hot Air Ballooning: A Bucket List Experience You Didn’t Know You NeededFitzroy Island or Green Island: Which is Better?A Zhangjiajie Hiking Adventure In The Avatar MountainsThings To Do On An Eyre Peninsula Road TripThings To Do On The Esperance To Perth DriveBunyeroo Gorge & Brachina Gorge: A Flinders Ranges Scenic Drive You CAN’T Miss!Duke of Orleans Bay: My 35th Birthday Adventure!Things To Do In Mount Gambier & Limestone Coast, South AustraliaHow This Woman Quit Her Job To Travel Europe Full-Time in a Motorhome10 Things I Wish I Knew Before Buying A CaravanCelebrating Boxing Day on a Captain Cook Sydney Harbour Cruise5 Adventurous Weekend Road Trips From DenverHow To Land Scuba Diving Instructor Jobs Around The WorldWhy You Don’t Need A Work And Travel Program Like Remote Year To Become A Digital NomadHow To Tell Your Parents You’re Quitting Your Job To TravelPerth to Esperance: The Ultimate Road Trip ItinerarySpeed Hiking: What It Is & What Gear You Need For ItWhat To Do When Sh*t Hits The Fan On Your Trip3 Days in Melbourne: A Melbourne 3 Day ItinerarySapphire Coast NSW: From Whales to Red RocksEssential Hiking Gear for Beginners: 5 Items You Absolutely Need For Your First HikeWhy This Grad Student Decided To Move Abroad Instead Of Getting A JobThe Best Fleurieu Peninsula BeachesNakie: The Best Traveler Hammock (That’s Also Eco-Friendly!)The Best Beaches in Kefalonia (+ Other Must-Dos)The Best Things To Do In Sydney Harbour7 Things To Know Before Your Overnight Or Day Trip To Rottnest IslandLawn Hill National Park: A Hidden Gem in Outback QueenslandBradleys Head to Chowder Bay Walk + Balmoral | Sydney Harbour WalkOrmiston Gorge: A Beach in Outback Australia!What To Do in Paris For 4 Days: A 4 Day Paris ItineraryOutdoorsy Things To Do In Noosa, An Aussie Adventure ParadiseWhy Quitting Your Job To Travel Isn’t As Scary As It SeemsThings To Do In Crete: A Crete Road Trip Itinerary15 Little Things You Can Do To Save Money For TravelKu-ring-gai Chase National Park: Sydney’s Hidden GemThings To Do In Esperance: The Best Walks, Campsites, & Beaches In Esperance, Western AustraliaVisiting Meteora: Clifftop Monasteries With A View In GreeceThe 15 Best Day Trips From CairnsHighlights Of A Great Ocean Road TripThe Best Boho Picnic Rugs For Outdoor AdventuresRenting Camera Gear For Travel: Save Money, Save MemoriesThe Best Sydney Weekend GetawaysCar Next Door Review: Using Car Sharing in AustraliaWhat the FAQ is Van Life? Everything You Want To Know About Full Time Van LivingThe Best Hikes In The Blue MountainsA Sydney Harbour Scenic Flight With Sydney SeaplanesThis Couple Quit Their Jobs & Sold Everything To Travel Europe Full-TimeThat Time ALL THE SIGNS Told Me To Buy Tony Robbins TicketsHow Much Money Do You Need To Save Before You Quit Your Job To Travel?15 Best Things to Do in Malden8 Unique Ways To Spend A Few Hours In The South Of France7 Authentic Aboriginal Experiences In Australia’s Northern Territory10 Best Hiking Trails In Flagstaff According To The Locals21 FUN Cancun Day Trips that you’ll love!The Unique Culinary Tour Not To Miss In Jerusalem18 BEST Things to do in Valparaíso, Chile7 New And Unique Things To Do On The Las Vegas StripPalwa Ride and More Adventures at Santabucks Eco-Adventure ParkClear Testing New Curb-To-Gate Premium Service At This Popular AirportCollette Unveils New Montana Cruise Tour Featuring Stops In Two Popular National ParksTop 15 Best Things to Do in Riverside, California8 Reasons To Visit Italy This FallI Booked A Trip To France This Summer For $5.60 Using Points, Here’s What I LearnedThe Exhilarating Experience Not To Miss In Canada’s Jasper National ParkI Tried Glamping At An Australian Crocodile Safari Camp And It Was Incredible16 Scenic Stops Along The Beautiful Cape Cod Rail TrailWorrowing Jervis Bay: A Winter Getaway From SydneyBest Beaches in Crete: The 10 Crete Beaches You Must VisitThe 20 Best Beaches in Western AustraliaWhat I Wish I Knew Before Moving From USA To Australia30 Things To Do in Albany, Western Australia & South Coast WAHiking Sydney: The 15 Best Hikes in Sydney, AustraliaThe Best Hikes in Grand Staircase Escalante National MonumentNew UAE Passport: How to Get Your New Emirati Passport?NATAS 2022 Singapore Travel Fair: What to Expect7 of the best things to do in Phuket on a budget15 Best Things to Do in WalthamU.S. Begins Testing Online Passport Renewals, How You Can ParticipateTop 7 Must-See Attractions At The Newly Renovated Air And Space MuseumFAA Considers Increasing The Size Of Airline Seats, But It Has Nothing To Do With ComfortEat Your McDonald’s Before You Get On The Plane15 Best Things to Do in HaverhillYosemite Reopens Its Beautiful Mariposa Grove To Visitors8 Signs You Need for a Salary Raise & How to Talk to Your Boss About ItMy 7 Favorite Restaurants In Beautiful Dripping Springs, Texas13 Tips For Hiking Jenny Lake In Grand Teton National Park 14 Budget-Friendly Ways To Entertain Your Elementary-Aged Grandkids According To A Retired TeacherTop 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel RequirementsHow to Go to TanayHow to Get to Garin FarmDay 1: Paoay and San Nicolas (Ilocos Norte)Nueva Vizcaya Weekend ItineraryHow to Climb Mount HamiguitanHow to Get to Santa Cruz IslandMount TalamitamHow to Get to Sambawan IslandBacuit Grill12 Places to Satisfy Your Affogato Cravings in the MetroLion’s RockVictoria HarbourCoronPicture Perfect: The White Island of Camiguin | LakwatseroPanglao: Alona’s Allure | LakwatseroSecrets of the Lakeside: The Waterfalls of Laurel & TalisayMiyaru FaruMemorial Temple of Lord BaoHotel Siesta ShibuyaHow to Get to Tinago FallsSimunul Island: The Birthplace of Islam in the Philippines | LakwatseroBalabac: Onuk Island, Pink Beach & Melville LighthouseBike Diary: Bike and Trek to Buscalan (Mount Polis – Bontoc – Buscalan) | LakwatseroTagaytay (Cavite)Yearend Adventure with Pacsafe Venturesafe 25L GII | LakwatseroFavorite Beach: Punta Sebaring of Bugsuk Island, BalabacWelcome to Apo Reef & Pandan Island!The Ruins of A FamosaHow to Get to Canyoneering SitePacsafe Ultimatesafe Z28, My Newest Ultimate Travel Buddy | LakwatseroPulangbato Falls: The Red Waterfalls of ValenciaLocation