Will Smith โพสต์คลิปยกย่องแอบบีย์ หมาที่ร่วมแสดงใน ‘I Am Legend’ ทำเอาแฟน ๆ ซาบซึ้ง

‘I Am Legend’เมื่อปี 2007 เป็นภาพยนตร์สยองขวัญเรื่องโปรดของแฟน ๆ ทั่วโลก ด้วยเนื้อหาตื่นเต้น ระทึกขวัญ และผู้ชมทั่วโลกก็ยังรอคอยภาคต่อมาจนทุกวันนี้ และสิ่งหนึ่งที่ประทับใจผู้ชมจากหนังเรื่องนี้ก็คือ ‘ซาแมนธา’ นักแสดงสี่ขาที่โดดเด่นมากจนขโมยซีน วิล สมิธ (Will Smith) ไปได้ในหลาย ๆ ฉาก และทำให้ผู้ชมหลงรักกันถ้วนหน้า แม้ว่าหนังจะเล่าเรื่องราวของ โรเบิร์ต เนวิลล์ ตัวละครของ วิล สมิธ ต้องหนีการไล่ล่าจากเหล่ามนุษย์กลายพันธุ์กินเนื้อคน แต่ฉากที่แสดงความผูกพันกันระหว่าง โรเบิร์ต เนวิลล์ และซาแมนธา นั้นก็โดนใจแฟนหนังเป็นอย่างมาก

will smith โพสต์คลิปยกย่องแอบบีย์ หมาที่ร่วมแสดงใน ‘i am legend’ ทำเอาแฟน ๆ ซาบซึ้ง

วิล สมิธ และ แอบบีย์ ใน ‘I Am Legend’

‘ซาแมนธา’ นั้นรับบทโดย แอบบีย์ หมาพันธุ์เยอรมัน เชปเพิร์ด ปัจจุบันอายุ 16 ปีแล้ว แต่ก็ยังมีชีวิตอยู่สุขสบายดี และความน่ารักไร้เดียงสาของเจ้าแอบบีย์นี่แหละ ที่สามารถเอาชนะใจสมิธได้อยู่หมัด

วิล สมิธ ย้อนเล่าว่า ก่อนที่จะมาแสดง ‘I Am Legend’ นั้น เขาไม่ชอบหมา และมักจะไม่ค่อยเข้าใกล้หมาเลย เพราะมีความหลังฝังใจตั้งแต่เด็ก “ตอนที่ผมยังเด็กอยู่ อายุประมาณ 9 ขวบได้ ผมมีหมาตัวหนึ่ง แต่มันถูกรถชนตาย” “ผมก็เลยตั้งใจไว้ว่า ‘พอกันที! ผมจะไม่เลี้ยงหมาอีกแล้ว ไม่เลี้ยงหมาอีกเลย จะไม่หลงรักหมาอีกต่อไปแล้ว’ ” แต่พอมาเข้าฉาก ก็ต้องเจอกับเจ้าเยอรมันเชปเพิร์ดตัวเบ้อเริ่มกระโดดเข้าหาเขาในกองถ่าย ความตั้งใจเดิมที่จะไม่รักหมาอีกแล้วก็หายไปอย่างรวดเร็ว

ก่อนหน้านี้ สมิธก็เคยให้สัมภาษณ์กับนิตยสาร ‘Dogs Monthly’ เขาเล่าถึงความผูกพันกับแอบบีย์ว่า “ผมกับแอบบีย์ใช้เวลาอยู่ด้วยกันเยอะมาก เธอตัวใหญ่และร่าเริงมาก แต่ก็เป็นหมาที่ดูดี ทำให้ผมอยากอยู่ใกล้ ๆ เธอ” “สตีฟ เบเรนส์ เป็นเจ้าของแอบบีย์และเป็นครูฝึกสุนัข คอยแนะนำเราอย่างอดทนและให้ความมั่นใจกับเราซึ่งกันและกัน แค่นั้นแหละ” “ผมอยู่กับแอบบีย์แทบตลอดเวลา ทำให้เรากลายเป็นเพื่อนรักกัน ผมชอบที่มีแอบบีย์คอยอยู่ใกล้ ๆ พอหนังปิดกล้อง ผมก็อยากจะเลี้ยงเธอไว้ เพราะผมเริ่มไม่รู้สึกกังวลกับหมาอีกต่อไปแล้ว ผมตกหลุมรักเธอไปแล้ว” “แต่สตีฟซึ่งเป็นเจ้าของเธอ เขาก็มีความผูกพันกับเธอ ฉะนั้นเธอก็ต้องอยู่กับเขาต่อไป สตีฟบอกว่าเขายินดีที่ได้ยินว่าผมกับแอบบีย์มีความผูกพันกันเป็นอย่างดี” “หนังเรื่องนี้จบลง แต่ความรู้สึกของผมที่มีต่อหมาได้เปลี่ยนไปแล้ว”

will smith โพสต์คลิปยกย่องแอบบีย์ หมาที่ร่วมแสดงใน ‘i am legend’ ทำเอาแฟน ๆ ซาบซึ้ง

สตีฟ เบเรนส์ เจ้าของแอบบีย์

สตีฟ เบเรนส์ เจ้าของแอบบีย์เคยให้สัมภาษณ์ว่า ตอนที่แอบบีย์มาเข้าฉาก ‘I Am Legend’ ครั้งแรกนั้น แอบบีย์ยังไม่รู้เรื่องอะไรเลย แต่ก็เป็นหมาที่เรียนรู้ได้เร็ว เหมือนเป็ดได้ลงน้ำ เบเรนส์ยอมรับว่า สมิธกับแอบบีย์มีความผูกพันกันจริง “ผมคิดว่าแอบบีย์ชอบเขาจริง ๆ ” “ผมคิดว่านั้นเป็นสิ่งหนึ่งจากหนังเรื่องนี้ที่ทำให้ผมมีความสุขมากและภูมิใจมาก มันเป็นความสัมพันธ์ที่มั่นคง”

จนเมื่อวันพฤหัสบดีที่ 11 เมษายน ที่ผ่านมานี้ ซึ่งเป็น ‘สัตว์เลี้ยงแห่งชาติ’ ของสหรัฐอเมริกา ซึ่ง วิล สมิธ ได้ถือโอกาสนี้โพสต์คลิปสั้น ๆ บนอินสตาแกรมส่วนตัวของเขา เป็นคลิปที่เขาแสดงความระลึกถึงแอบบีย์ เพื่อนสี่ขาที่ร่วมแสดงกับเขาในหนัง ‘I Am Legend’ โดยเขียนแคปชันว่า ‘สาวน้อยคนดี’ ในคลิปนั้นมีภาพฉากต่าง ๆ จากหนังมาเรียงร้อยต่อกัน มีดนตรีเศร้า ๆ คลอไปด้วยตลอด พร้อมกับตัวหนังสือขึ้นว่า “ไม่เคยเป็นแค่หมาตัวหนึ่ง” แม้คลิปจะสั้นเพียงแค่ 20 วินาที ก็ทำให้ผู้ชมที่รักหนังเรื่องนี้เสียน้ำตากันได้ มีแฟน ๆ ที่คิดถึงแอบบีย์เข้ามาคอมเมนต์กันมากมาย มึคนหนึ่งยกย่องแอบบีย์ว่า “นี่คือหมาที่ดีที่สุดบนจอหนัง” อีกคนเขียนว่า “ครั้งสุดท้ายที่ฉันร้องไห้ ก็คือตอนที่ซาแมนธาตาย” อีกคนเขียนต่อว่า “ฉันไม่สามารถดูหนังเรื่องนี้ซ้ำได้อีกเพราะฉากนั้นแหละ” คนที่สามเสริมว่า “เพื่อนเอ๊ย เธอทำให้ฉันร้องไห้เป็นบ้าเลย” คนที่สีให้ความเห็นว่า “ซาแมนธา เธอกุมหัวใจเราไว้ได้”

ขณะนี้ ‘I Am Legend 2’ อยู่ในขั้นตอนเตรียมการสร้างแล้ว ถ้าคนเขียนบทเห็นปฏิกิริยาของแฟน ๆ ที่มีต่อ ซาแมนธา ในหนังภาคแรก น่าจะคิดหาทางให้ซาแมนธากลับมาในหนังภาค 2 นะครับ

ที่มา : ladbible

OTHER NEWS

19 minutes ago

Fans slam Andre Onana for 'HOWLER' in FA Cup final after he gave Man City hope of comeback by failing to stop Jeremy Doku's strike late on

19 minutes ago

How gangs of racist thugs in balaclavas attack family's home and abuse them in the street - leaving them in fear for their lives

19 minutes ago

Manchester United win the FA Cup! 'Dead man walking' manager Erik ten Hag defies the odds as Prince William watches teenagers Alejandro Garnacho and Kobbie Mainoo score to down Man City at Wembley

21 minutes ago

Chelsea are RELEGATED to the Europa Conference League and Newcastle are knocked out of Europe all-together after Man United's FA Cup triumph

21 minutes ago

Despicable moment bike-riding yob, 16, snatches mother's phone while she was taking pictures of her daughter in the street - in latest example of crime wave sweeping London

22 minutes ago

Fernandez “crying like a baby” after “very stupid mistake” in Barcelona MotoGP sprint

22 minutes ago

Families say closing Dublin nursing home will cause 'immense trauma' to residents

22 minutes ago

Filipino entrepreneur seeking Qatar market for expansion plans

22 minutes ago

Meet Track and Field’s Newest Barbie Doll

22 minutes ago

“There’s no tragedy because there’s no real change”: Stephen King’s Fight With Stanley Kubrick Had a Much Deeper Reason Than Just the Script

22 minutes ago

Tom Holland isn’t the problem with Jamie Lloyd’s Romeo & Juliet – review

23 minutes ago

Starmer to cut voting age to 16 as Labour and Tories clash on first weekend of election campaign

23 minutes ago

South Africa's 4 big political parties begin final weekend of campaigning ahead of election

24 minutes ago

From first impressions to tactical voting: how the UK election will be won or lost

24 minutes ago

Israel's military probes video appearing to show reservist calling for mutiny against defense minister

24 minutes ago

Rockaway shark bite victim on long road to recovery — as NYC beach season opens

24 minutes ago

‘The View’ host Ana Navarro slams Latino Trump supporters’ ‘very stupid attitude’

24 minutes ago

Houston woman recalls terrifying moment storm moved car, blew out window while she was inside

24 minutes ago

Channel Seven star Elspeth Hussey, 40, announces she's expecting 'honeymoon baby' just months after wedding - and reveals how she has been hiding her pregnancy on air

24 minutes ago

Video: Kim Kardashian's daughter North West, 10, receives STANDING OVATION as she makes acting debut as Simba in Disney's The Lion King at starry Hollywood Bowl concert - as Kanye West and Kris Jenner lead family members in the audience

24 minutes ago

Red Lobster staff dish on the toxic and demoralizing workplace and how Thai bosses destroyed the world's largest seafood chain

24 minutes ago

Video: Despicable moment bike-riding yob, 16, snatches mother's phone while she was taking pictures of her daughter in the street - in latest example of crime wave sweeping London

24 minutes ago

Video: Broadmoor firefighters tell locals to keep their windows shut after huge blaze breaks out at psychiatric hospital that caged some of UK's most notorious criminals including Ronnie Kray and the Yorkshire Ripper

24 minutes ago

Boris Johnson will miss the election campaign and Tories are panicking... but a fresh purge of Boris fans by No10 is still in full swing, write GLEN OWEN and ANNA MIKHAILOVA

24 minutes ago

Queen Letizia of Spain stuns in vibrant red trouser suit as joins King Felipe in Oviedo to mark Spain's National Armed Forces Day

24 minutes ago

Video: Helen Skelton says 'one last goodbye' to her marital home as she moves out following split from Richie Myler

24 minutes ago

My father was paralysed after he suddenly fainted on holiday, now life has changed for my whole family: Read SACHIN KURESHI'S unflinchingly honest account of trauma

24 minutes ago

Video: Warmonger Putin bombs hardware superstore in Kharkiv in 'vile' attack - killing at least two, wounding more than 20 and sending huge column of black smoke into the sky

24 minutes ago

USMNT weekend viewing guide: A last pass

24 minutes ago

Kapil Sibal: 'EC's ignorance can put democracy in jeopardy'

24 minutes ago

1971 Ford Bronco Half-Cab Pickup Is Today's Bring a Trailer Pick

24 minutes ago

Exact FA Cup prize money won by every club as Man City face Man Utd in final

24 minutes ago

IPL 2024 Final: Win or Lose, Shreyas Iyer Had a Point to Prove and He's Done It Already

24 minutes ago

Ravens land No. 2 in ranking of Top-10 most complete NFL rosters

24 minutes ago

Swinney defends decision to challenge ‘prejudiced’ Matheson probe sanction

24 minutes ago

Whitecaps fans frustrated superstar Messi will miss Vancouver vs. Miami game

24 minutes ago

Smerconish: ‘Something’s not right about this’ hush money trial.

24 minutes ago

Russia's Ceasefire Strategy: Preparing for Future Offensive in Ukraine

24 minutes ago

‘I am grateful for the opportunity’ — Xavi gives classy response to being axed by Laporta

31 minutes ago

A woman took her sick puppy to a Maryland shelter to be euthanized. The dog is up for adoption again.

Kênh khám phá trải nghiệm của giới trẻ, thế giới du lịch