Wil je meer matches op datingapps? Verwijder deze foto's dan van je profiel

wil je meer matches op datingapps? verwijder deze foto's dan van je profiel

Wil je meer matches op datingapps? Verwijder deze foto’s dan van je profiel

Datingapps zoals Tinder, Happn, en Lexa zijn razend populair. Als gebruiker krijg je een stortvloed aan profielen voor je neus geschoven, waardoor je aangespoord wordt om snel en veel keuzes te maken. Wie zie je zitten als partner en wie niet? De matches kunnen uitblijven; waar kan dat door komen?

Een nieuw onderzoek laat zien dat je beter geen selfies in de sportschool op je profiel kunt zetten. Liefst 59 procent van de deelnemers vindt sportschoolfoto’s niet aantrekkelijk, waardoor ze de neiging hebben snel naar links te swipen. Aan de andere kant vindt meer dan de helft van de ondervraagden flirten in de sportschool of tijdens het sporten wél opwindend.

Wat werkt wel?

Gebruik een mix van humor en kwetsbaarheid op je profiel, maar vermijd clichés. In een ander onderzoek heeft professor Juliana Schroeder van de University of California aangetoond dat je niet teveel moet pronken met je eigen eigenschappen. Profielen die de nadruk legden op de interesse in de ander, hadden de voorkeur. Schrijf dus iets als ‘wat ik graag over je zou willen weten is…’ op je datingprofiel, dan is de kans groter dat je succes hebt in je zoektocht naar liefde.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World