Voldshendelse på LO-konferanse

voldshendelse på lo-konferanse

SKJEDDE HER: Pers hotell på Gol.

Voldshendelse på LO-konferanse

Et medlem av Norsk Tjenestemannslag (NTL) er anmeldt for vold under LOs kartellkonferanse på Pers hotell på Gol i Hallingdal.

Publisert: 24.11.22 kl. 11:12 Oppdatert: 24.11.22 kl. 12:08

LO-konferansen er en av de viktigste konferansene i fagbevegelsen gjennom året. Onsdag kveld var det festmiddag, hvor blant andre statsminister Jonas Gahr Støre var med.

Hendelsen skjedde natt til torsdag i hotellets resepsjonsområde, får VG opplyst. Det var flere vitner til hendelsen.

– Jeg kan bekrefte at det har vært en voldshendelse. Det tar vi på største alvor og dette behandles nå som en personalsak hos oss. Saken er anmeldt og vi mener det derfor ikke er naturlig å kommentere saken ytterligere, skriver forbundsleder i NTL, Kjersti Barsok, i en SMS til VG.

Kommunikasjonssjef i Spekter, Ingvild Dahl Dørnes, bekrefter også voldsepisoden til NRK, som først omtalte saken.

Publisert: 24.11.22 kl. 11:12 Oppdatert: 24.11.22 kl. 12:08

News Related

OTHER NEWS

Pepe åpner for VM-spill som 43-åring

Portugal er videre i VM før siste runde i gruppespillet. Likevel ser lagets veteran allerede videre forbi det som måtte skje i cupspillet. – Jeg kan ikke si om dette ... Read more »

Jon Niklas Rønning med Støre-stikk: – Tvinger oss til en 1800-talls jul uten strøm og varme

Jon Niklas Rønning med Støre-stikk: – Tvinger oss til en 1800-talls jul uten strøm og varme Det siste året har komiker og sanger Jon Niklas Rønning (43) gjort stor suksess ... Read more »

«Kan du vere syndebukk i Debatten i kveld?»

REFSER SOLVANG: – Debattansvarlege som NRKs Fredrik Solvang bør kunne grunngje måten dei riggar til debattar på. Dei bør passe på at dei ikkje lagar urettferdige spelereglar, skriv Svein Tuastad. ... Read more »

Mehl:– PST må være på internett, der trusselaktørene er

Hun kommenterte fredag ettermiddag lovforslaget som ble lagt fram i form av en proposisjon tidligere på dagen. Der foreslår regjeringen også å lovfeste og tydeliggjøre PSTs oppgaver som innenlands etterretningstjeneste. ... Read more »

Weng vurderer å snu på verdenscupplanene

– Jeg må ta en prat med Sjur Ole (Svarstad, landslagstrener). Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle være så bra så tidlig, og at det var nok med fire ... Read more »

Elabdellaoui på plass i Bodø – nærmer seg overgang til Bodø/Glimt

Elabdellaoui på plass i Bodø – nærmer seg overgang til Bodø/Glimt Omar Elabdellaoui (30) landet i Bodø fredag morgen for å gjennomføre medisinsk test hos Bodø/Glimt. På flyplassen ble han ... Read more »

Stefanovic ferdig i Vålerenga

«En stor spiller i klubbens historie, takk for alt, Dejana», skriver klubben pÃ¥ Twitter. – Dejana Stefanovic sin kontrakt gikk ut etter 2022-sesongen og vi ønsker henne masse lykke til ... Read more »

MDG, Rødt og SV bryter budsjettforhandlingene i Bergen

– Etter at byrådspartiene stilte flere ultimatum som i praksis sperrer for viktige tiltak for klima, natur og psykisk helse, valgte MDG å bryte budsjettforhandlingene, skriver partiet i en pressemelding. ... Read more »

Mehl: Et viktig forslag for å håndtere situasjonen vi står i

– Vi vil gi PST flere hjemler for blant annet å avdekke ekstremisme, etterretning eller terrorplanlegging. Regjeringen foreslår å gi PST hjemmel til å lagre data fra åpne kilder på ... Read more »

TV 2: NFF og LSK mot samarbeid om utbedret treningsanlegg

– Dialogen er svært god, og vi forventer en relativt snarlig avklaring, sier direktør for kommunikasjon i NFF Gro Tvedt Anderssen til kanalen. Fotballforbundet har i lang tid ønsket seg ... Read more »

Går for Fernandez – hvis Bellingham overgangen strander

For hver uke som går kommer det signaler om at Liverpool, Manchester United og Manchester City aller legger mer penger og innsats på bordet for å sikre seg Jude Bellingham. ... Read more »

Sveitsisk alpinist pådro seg hjernerystelse etter stygt fall i Lake Louise

Det melder Det sveitsiske skiforbundet på sitt nettsted. – Undersøkelsene i Sveits har bekreftet kraftig hjernerystelse etter fallet i Canada. Heldigvis forble resten av kroppen stort sett uskadd foruten noen skrammer, ... Read more »

Koronamedisin tilgjengelig på norske apotek fra i dag

Legemiddelet reduserer risikoen alvorlig koronasykdom hos de med høy risiko for å bli alvorlig syke. – Jeg er glad for at vi nå kan tilby koronapasienter med høy risiko for ... Read more »

Bengt Eriksen restarter trenerkarrieren i Jevnaker

I en årrekke har den tidligere fotballspilleren Bengt Eriksen vært fotballekspert først på TV 2 og så Eurosport. – Nå restarter han sin karriere som trener i Jevnaker IL som ... Read more »

Tenåring siktet for medvirkning til drapet på gravid kvinne i Danmark

Tenåringen ble pågrepet torsdag morgen og brakt til avhør, men senere løslatt. Samtidig er han fortsatt siktet. Det er uklart hvordan politiet mener at 18-åringen har vært innblandet i det ... Read more »

Raser mot VM-arrangørens tribuneshow: – Jeg hater det!

SUPPORTERHJERTE: Den argentinske fansen skapte et voldsomt liv på containerarenaen 974 Stadium. Raser mot VM-arrangørens tribuneshow: − Jeg hater det! DOHA (VG) Falske fans og tomme tribuner var frykten før fotball-VM ... Read more »

TV 2: NFF og LSK går mot samarbeid om utbedret treningsanlegg

– Dialogen er svært god, og vi forventer en relativt snarlig avklaring, sier direktør for kommunikasjon i NFF Gro Tvedt Anderssen til kanalen. Fotballforbundet har i lang tid ønsket seg ... Read more »

Får full Wijnaldum-behandling

Før sesongen sørget Barcelona for å overtale Franck Kessie til ikke å forlenge med AC Milan, suksess videre for den ivorianske landslagsspilleren lå på Camp Nou. Midtbanespilleren signerte som free ... Read more »

Formel 1: Kina Grand Prix er avlyst

– Det kinesiske Grand Prix i 2023 vil ikke finne sted på grunn av de pågående problemene som er forårsaket av koronapandemien, skriver Formel 1 på Twitter. koronasmitten er sterkt økende ... Read more »

Weng på pallen etter tidelsdrama

OPPTUR: Heidi Weng er strålende fornøyd med tredjeplassen på Lillehammer. Weng på pallen etter tidelsdrama LILLEHAMMER/OSLO (Nettavisen): Amerikanske Jessica Diggins vant med tiden 23,59,5 – 3,8 sekunder foran Katharina Hennig ... Read more »

Diggins best på Lillehammer – sterk Weng på 3.-plass

Diggins kunne gå på tidene til de argeste konkurrentene. Tyske Katharina Hennig ledet ganske mye av rennet, men hun holdt ikke helt hjem. Det var snaut fire sekunder opp til ... Read more »

PST får nytt verktøy: Kan lagre ytringer fra åpent nett

SKAL PÅ NETT: Hedvig Moe, assisterende sjef i PST, forklarer hva sikkerhetstjenesten får lov til og ikke lov til etter at regjeringen nå justerer PSTs hjemler. PST får nytt verktøy: ... Read more »

Person kritisk skadd etter frontkollisjon i Ørsta

Politiet melder om trafikkuhell på E39 ved Flyplasskrysset i Hovdebygda fredag morgen. To biler er involvert i en frontkollisjon, skriver Sunnmørsposten. – Den ene personen er foreløpig vurdert kritisk skadd ... Read more »

Jessie Diggins best på Lillehammer – sterk Heidi Weng på 3.-plass

Diggins kunne gå på tidene til de argeste konkurrentene. Tyske Katharina Hennig ledet ganske mye av rennet, men hun holdt ikke helt hjem. Weng gikk et knalløp og ble nummer ... Read more »

VAR-bilder ikke vist på TV: - Jeg skjønner det ikke

VAR-bilder ikke vist på TV: − Jeg skjønner det ikke Fflere at FIFA deler VAR-bildene av en av VMs mest omdiskuterte hendelser med omverdenen. Publisert: 02.12.22 kl. 10:55 Oppdatert: 02.12.22 kl. ... Read more »

Støre får nye statssekretærer

Thoner og Hølleland ble utnevnt som statssekretærer av Kongen i statsråd fredag. Hølleland kommer fra Kunnskapsdepartementet. De to nye statssekretærene erstatter Tale Benedikte Jordbakke og Siri Storstein Hytten, som slutter. ... Read more »

Elabdellaoui på vei til Bodø – nærmer seg overgang til Bodø/Glimt

Elabdellaoui på vei til Bodø – nærmer seg overgang til Bodø/Glimt Se øyeblikket Norge-profilen observeres på flyplassen i videovinduet øverst! Nettavisen vet at Omar Elabdellaoui (30) landet i Bodø fredag ... Read more »

Ikke forvent noen Quantic Dream-filmatiseringer med det første

Ikke forvent noen Quantic Dream-filmatiseringer med det første Hele ideen med Quantic Dream sine spill har vært å gi tilby spilleren en interaktiv film der man kan påvirke handlingen gjennom ... Read more »

Nedslående beskjed for Johannes Høsflot Klæbo

Den norske langrennsløperen Johannes Høsflot Klæbo (26) er uten tvil en våre største stjerner i skisporet. Det beviste han igjen forrige helg på verdenscupen i Ruka. Der stakk Klæbo av ... Read more »

Tretten bru kollapset trolig grunnet dårlig kapasitet på diagonalene

Kommisjonen har ennå ikke kommet helt til bunns i hvorfor Tretten bru kollapset den 15. august, men skriver at foreløpige undersøkelser understøtter den innledende hypotesen om at kollapsen skyldtes brudd ... Read more »

Tysk ekspert vitnet om DNA-jakten i Tengs-saken

Professor Walther Parson under rettssaken mot mannen som er tiltalt for å ha drept 17 år gamle Birgitte Tengs i mai 1995. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Tysk ekspert vitnet ... Read more »

Se oss spille den første timen av The Callisto Protocol i dagens livestream

Se oss spille den første timen av The Callisto Protocol i dagens livestream I dag er en ganske stor dag for spill. ikke bare debuterte Marvel’s Midnight Suns, men det ... Read more »

Fine skussmål til «Høyt» i Storbritannia

«Høyt. En reise i Himalaya» høster svært gode kritikker i Storbritannia, melder forlaget Kagge om boka. Den har et totalopplag pÃ¥ 38 000 eksemplarer i Norge og fikk blant annet fire ... Read more »

Kong Harald i sorg – sender sine dypeste kondolanser

Tidligere denne uken ble det kjent at Jiang Zemin, tidligere president i Kina, er død. Jiang Zemin ble født i 1926 i en landsby øst i landet, sønn av en ... Read more »

Medier: Omar Elabdellaoui blir Bodø/Glimt-spiller

Medier: Omar Elabdellaoui blir Bodø/Glimt-spiller Medier: Omar Elabdellaoui blir Bodø/Glimt-spiller Fotballspiller Omar Elabdellaoui (30) er ifølge TV 2 og Nettavisen enig om en kontrakt med eliteserieklubben Bodø/Glimt. Publisert: 02.12.22 kl. ... Read more »

Mahsa Vahdat har musikken som kampmiddel: – De kan ikke sette en sang i bur

Mahsa Vahdat protesterer mot regimet på sin måte, gjennom musikken. Der synger hun ut – noe hun ikke har lov til i hjemlandet Iran, hvor kvinner ikke får opptre offentlig. ... Read more »

Åpnet riksadvokaten døren for alle?

– Politiet er en etat med relevant erfaring som bør lyttes til. Svært mange politiansatte har erfaringer med at rus i mange sammenhenger har store følger/konsekvenser utover «selvskading», skriver kronikkforfatterne. ... Read more »

Silo revnet på Romerike

Øst politidistrikt meldte om saken rett etter klokka halv elleve fredag formiddag. Siloen ligger i Tretjerndalsveien. – Det startet med en melding om eksplosjon, men det framstår som å være ... Read more »

Bengt Eriksen blir trener for fjerdedivisjonsklubb

NY JOBB: Her er Bengt Eriksen, sportslig leder Bjørn Opdahl (til venstre) og styreleder i JIF fotball Geir Ivar Sæthren (til høyre). Bengt Eriksen blir trener for fjerdedivisjonsklubb Bengt Eriksen ... Read more »

Traileren til «Julestorm» har meldt seg

Nå er regissør Sørensen på banen igjen med «Julestorm», en ny juleserie fra Netflix, der Sørensen også har vært involvert i manusskrivingen – sammen med Lars Saabye Christensen og Jan ... Read more »
Breaking thailand news, thai news, thailand news Verified News Story Network