Video viser helikopter styrter ned i vandet efter at have udført farlige manøvrer over Paraná-floden, dræber en mand

video viser helikopter styrter ned i vandet efter at have udført farlige manøvrer over paraná-floden, dræber en mand

Video viser helikopter styrter ned i vandet efter at have udført farlige manøvrer over Paraná-floden, dræber en mand. Foto og video: Gengivelse fra Twitter @Aresinfoservice

Piloten, Gustavo Deglantoni, 71 år, døde på stedet. På trods af ulykkens alvor var de andre tre passagerer om bord på helikopteren uskadt.

+ Klik her for at se videoen af ulykken

Tragedien skete i eftermiddag, efter at en helikopter udførte farlige manøvrer og styrtede ned i Paraná-floden nær Ramallo.

Ud over det dødsoffer var der tre passagerer om bord. Indtil videre er årsagerne til hændelsen, der endte på den værst tænkelige måde, ukendte.

Det hele begyndte sidst på eftermiddagen, da personer, der svømmede i området, bemærkede de uforsigtige manøvrer udført af piloten i en rød Robinson 55 helikopter. Det skræmte endda dem, der var i både i området El Embudo, da det fløj i ekstremt lav højde.

Han fløj meget tæt på Rosario-Victoria-broen, fortsatte derefter sin lave flyvning over floden og styrtede i vandet.

Straks greb regionens brandmænd ind for at forsøge at redde piloten og de tre passagerer, der rejste med.

Video: Gengivelse fra Twitter @Aresinfoservice

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World