Video: Drone ødelægger verdens bedste tank ifølge Vladimir Putin

video: drone ødelægger verdens bedste tank ifølge vladimir putin

T-90M. Foto og video: Reproduktion Twitter @albafella1

T-90M. Foto og video: Reproduktion Twitter @albafella1

Endnu en russisk T-90M, der blev efterladt med åbne luger og tom, blev ødelagt af en drone med en M-67 granat.

+ Klik her for at se videoen

T-90M er den seneste kampvogn, der er taget i brug i den russiske frontlinje.

Angrebet skete nær byen Avdiivka, i landets østlige del.

Videobilleder, der fanger sammenstødet, blev offentliggjort af Alexander Pivnenko, kommandør for den Ukrainske Nationalgardes (NGU) enhed.

Dronen, der blev betjent af 1. eskadron af Specialformålscenteret “OMEGA”, opdagede T-90M kampvognen positioneret med lugen åben. Ved hjælp af en drone udførte de ukrainske styrker præcist angrebet, hvilket resulterede i ødelæggelsen af den russiske kampvogn.

video: drone ødelægger verdens bedste tank ifølge vladimir putin

T-90M. Foto og video: Reproduktion Twitter @albafella1

T-90M. Foto og video: Reproduktion Twitter @albafella1

T-90M, ofte hævdet af den russiske præsident Vladimir Putin at være verdens bedste kampvogn, har mødt betydelige tilbageslag på slagmarken. På trods af Putins påstande om dens overlegenhed har T-90M stødt på formidable udfordringer i Ukraine.

Endnu engang forsvandt den russiske hærs 5 millioner dollars køretøj på sekunder.

Foto og video: Reproduktion Twitter @albafella1

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World