Viborgs sportschef forsøger at forlænge med stopperpar

Asia's Tech News Daily

Viborgs sportschef forsøger at forlænge med stopperpar
© Bo Amstrup/Scanpix Den 22-årige hollænder Lars Kramer har scoret 3 mål i 15 kampe for Viborg FF i Superligaen siden sæsonstart. (Arkivfoto)

Viborg FF gik søndag på vinterpause med en uafgjort mod nedrykningstruede Sønderjyske, selv om holdet fra domkirkebyen var en mand i undertal i mere end en time.

En af kampens hovedpersoner var Lars Kramer, der fik tildelt det røde kort efter en halv times spil. Han udgjorde indtil da midterforsvaret sammen med Mads Lauritsen.

Fælles for de to spillere er, at begge har kontraktudløb til sommer.

Efter kampen fortalte Viborgs sportschef, Jesper Fredberg, at han forsøger at forlænge med forsvarsduoen.

– Vi har dialog med dem begge. Jeg vil ikke fortælle, hvor langt vi er i processen, men vi er i god dialog med dem.

– Der er ingen tvivl om, at det er to spillere, der har gjort det rigtig godt for os og har fundet et godt makkerskab. Vi må se, hvad fremtiden bringer for dem, men det er to spillere, vi er rigtig glade for, siger sportschefen.

Mads Lauritsen var noget mere fåmælt omkring dialogen med klubben, da han udtalte sig efter kampen.

– Jeg har det godt i Viborg, og jeg er glad for min rolle, men vi må se, hvad der sker.

– Vi snakker lidt frem og tilbage, men der er vist god tid til at snakke om det, siger forsvarsspilleren.

Begge spillere må snakke med andre klubber, når der et halvt år tilbage af kontrakten, og Viborg har derfor travlt, hvis klubben skal forlænge med dem, inden det bliver aktuelt.

Viborgs cheftræner, Lars Friis, fortalte efter kampen om vigtigheden af sit makkerpar i forsvaret, men han understregede på samme tid, at han ikke har meget at sige i sagen.

– Jeg vil gerne beholde dem. Det er der ingen tvivl om. Det er nogle af dem, der har spillet flest kampe for mig. De er en sammentømret enhed nede i forsvaret, og det siger sig selv, at jeg vil være ked af at miste dem.

– Der er en procedure for alt det her og en måde at gøre tingene på. Meget af det er ude af mine hænder.

– Jeg ved, at Fredberg gør alt, hvad han kan, siger Lars Friis.

Lauritsen har bidraget med 2 mål i 16 superligakampe siden sæsonstart. Kramer har lavet 3 mål i 15 kampe. Hollænderen er desuden to gange blevet udvist.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Danske aktier i stor nedtur: Har smidt næsten ti procent i år

De første dage af 2022 har været rædderlige på det danske aktiemarked, hvor aktierne over en bred kam er dykket. Tirsdag falder det toneangivende C25-indeks, der består af de største ... Read more »

Kontakttal stiger til 1,2 - Heunicke ser grund til optimisme

Kontakttallet er beregnet til 1,2, hvilket tyder på en epidemi i vækst. Det skriver sundhedsminister Magnus Heunicke (S) på Twitter tirsdag. Sidste uge var kontakttallet 1,0. Når kontakttallet er 1,2, ... Read more »

OVERBLIK: DF's folketingsgruppe er splittet i formandsstrid

© Frank Cilius/Scanpix Dansk Folkepartis nuværende formand, Kristian Thulesen Dahl, træder tilbage på søndag. (Arkivfoto). Fire kandidater stiller op til posten som ny formand for Dansk Folkeparti. Partiet skal have ... Read more »

Maltesisk abortmodstander skal lede EU-Parlamentet

© Gonzalo Fuentes/Reuters Den nye formand for EU-Parlamentet, Roberta Metsola, er medlem af den største gruppe i parlamentet, den konservative EPP. Maltesiske Roberta Metsola har fået en fødselsgave, der bliver ... Read more »

DF's sundhedsordfører peger på Merete Dea Larsen som ny formand

© Nils Meilvang/Scanpix Liselott Blixt ser helst Merete Dea Larsen som ny DF-formand. Det skal i hvert fald ikke være Morten Messerschmidt, hvis det står til Blixt. (Arkivfoto). Dansk Folkepartis ... Read more »

Sebastian Klein donerer 600.000 kroner til truede dyr

© Niels Christian Vilmann/Scanpix Sebastian Klein er en af Danmarks største profiler inden for naturformidling. Han har deltaget i et topmøde med regeringen om biodiversitet, hvor han blandt andet gik ... Read more »

Real Madrid-legenden Francisco Gento er død

© Uncredited/Scanpix Francisco Gento (til højre) er død i en alder af 88 år. På billedet ses Gento før starten af VM-kampen mod Schweiz i sommeren 1966. En af Real ... Read more »

Breivik hæver armen i retten under sag om prøveløsladelse

© Ole Berg-Rusten/Scanpix Anders Breivik hævede og strakte sin højre arm, da sagens dommer tirsdag trådte ind i retslokalet i Telemark Tingrett. Den norske massemorder Anders Behring Breivik hævede og ... Read more »

Danskernes rejselyst på vej tilbage efter coronapandemien

Antallet af ferierejser til udlandet steg med 138 procent fra 170.646 i 2020 til 406.714 i 2021. Det skriver brancheforeningen Rejsearrangører i Danmark. Det er dog stadig kun cirka halvdelen ... Read more »

Gymnasium og universitet indgik i overvejelser om masseskyderi

Flere skoler og uddannelsesinstitutioner indgik i overvejelserne hos en 27-årig mand fra Hobro, der er tiltalt for planlægning af masseskyderier. Manden forklarer tirsdag i Retten i Aalborg, at han tog ... Read more »

Publikum rystede Tauson en smule i Australian Open-debut

© Brandon Malone/AFP Clara Tauson er klar til anden runde af Australian Open efter sejr tirsdag over australske Astra Sharme. Tennistalentet Clara Tauson er lettet over at være videre fra ... Read more »

Politiet undersøger 50-årig kvindes død i Horsens

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Sydøstjyllands Politi fik natten til tirsdag en anmeldelse om, at en 50-årig kvinde var fundet død på sin bopæl i Horsens. Nu undersøges dødsfaldet som mistænkeligt. ... Read more »

Corona ødelægger Thulesen Dahls farvel som formand

Den afgående coronasmittede DF-formand Kristian Thulesen Dahl kan ikke deltage fysisk ved søndagens ekstraordinære årsmøde i partiet. Det kræver gyldigt coronapas. Det bekræfter Thulesen Dahl over for Ritzau. Han blev ... Read more »

OB gafler Søren Krogh i trænersøgende AaB

© Liselotte Sabroe/Scanpix Søren Krogh, som her ses i sin aktive fodboldkarriere i en kamp for Frem, bliver assistent i OB. (Arkivfoto) Midt i processen med at finde en cheftræner ... Read more »

Tauson lettet over sejr: Jeg spillede ikke prangende tennis

Tennistalentet Clara Tauson er lettet over at være videre fra første runde ved Australian Open efter en præstation på det jævne mod australieren Astra Sharma. Det siger den 19-årige dansker ... Read more »

Kommunerne afsætter ekstra milliarder til ældre i 2022

© Signe Goldmann/Scanpix Der bliver løbende flere ældre i Danmark, og det betyder, at der skal flere penge til ældreområdet, hvis man vil fastholde de samme tilbud. (Arkivfoto). Kommunerne har ... Read more »

Politiet løslader to mistænkte for drab i Aarhus

To mænd, der siden december har siddet varetægtsfængslet for drabet på en 34-årig mand i Rådhusparken i Aarhus, er blevet løsladt. Det oplyser Østjyllands Politi. Den 34-årige mand blev fundet ... Read more »

Bramsen: Ingen regering kan tvinge efterretningstilsyn til at tie

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Forsvarsminister Trine Bramsen (S) kommenterer i et skriftligt svar til Jyllands-Posten den kritik, som er fremkommet i forbindelse med hendes håndtering af FE-sag. (Arkivfoto) Enhver regering ... Read more »

Nu drøftes energipriser - kan være høje resten af året

De høje energipriser har sat sig i danskernes regninger, og tirsdag er de landet på politikernes bord, hvor der er indledende drøftelser om priserne. De høje priser er dog noget, ... Read more »

Mange skoler har alvorlige fejl med el - risiko for ulykker

© Henning Bagger/Scanpix I de alvorlige tilfælde i kontrolbesøg på skoler er der blandt andet konstateret forkert, manglende eller defekt fejlstrømsafbryder på helt almindelige stikkontakter. (Arkivfoto). Der var alvorlige fejl ... Read more »

Corona og chipkrise giver historisk lavt bilsalg i EU

© Frankhoermann/Sven Simon/Scanpix Der blev solgt 9,7 millioner biler i EU i 2021. Det er det laveste antal, siden opgørelser begyndte i 1990. (Arkivfoto). Fortsat coronakrise og mangel på computerchips ... Read more »

Venstre vil fjerne restriktioner - Enhedslisten vil vente

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Statsminister Mette Frederiksen (S) siger, at der kigges på coronarestriktionerne. Både på kort og længere sigt. (Arkivfoto) Står det til Venstre, skal mange af de nuværende ... Read more »

Millioner af kviktest købt til skoler og plejehjem uden at ane hvor godt de virker

Det var uden entydig kvalitetssikring af deres evne til at finde corona, at Region Midtjylland på vegne af Styrelsen for Forsyningssikkerhed indkøbte de kviktests, som er uddelt til landets kommuner ... Read more »

Skoler har alvorlig fejl med el - giver risiko for ulykker

Der var alvorlige fejl med installationerne på mere end hver fjerde uddannelsesinstitution, som havde besøg af Sikkerhedsstyrelsen sidste år. Det viser resultatet af kontroller blandt 109 uddannelsesinstitutioner i Danmark. Det ... Read more »

Neel Rønholts søde besked – hylder datterens pædagoger

Den 37-årige skuespiller er ekstra glad for datterens pædagoger i disse dage. Mange steder i landet oplever forældre for tiden, at der er mange syge medarbejdere i vuggestuer og børnehaver. ... Read more »

Erhvervsliv vil have forudsigelighed i fremtidig coronaplan

Den seneste tid har coronaepidemien skiftet kurs. Smittetallene er steget, men det har ikke givet samme udslag i antallet af indlagte på intensiv som før. Situationen er anderledes end tidligere, ... Read more »

Indonesien godkender plan om at flytte hovedstad til Borneo

Indonesiens parlament har godkendt et lovforslag om at flytte landets hovedstad fra Jakarta til Kalimantan på øen Borneo. Det oplyser parlamentsformand Puan Maharani tirsdag. Den nye hovedstadslov, der danner den ... Read more »

Finaleseedet russer øjner titel efter Djokovic-exit

© Andy Cheung/AFP Daniil Medvedev sigter efter titlen ved Australian Open. Daniil Medvedev, den andenseedede russer, vandt tirsdag morgen dansk tid sin første kamp ved grand slam-turneringen Australian Open. Medvedev ... Read more »

Enkelte ansatte er blevet fyret efter krav om coronapas på job

I slutningen af november blev der indført krav om, at private og offentlige arbejdspladser kan kræve et coronapas fra sine ansatte. Det har indtil videre kostet enkelte ansatte deres job. ... Read more »

Flere afbud udsætter partilederdebat i Folketinget

Tirsdagens partilederdebat i Folketingssalen er udsat. Det fremgår af en besked sendt rundt til partierne fra Folketingets administration, som Ritzau har set. Udsættelsen skyldes “en række afbud” til debatten. TV ... Read more »

Efterskoler bøvler med hjemsendelser på grund af smitte

En del efterskoler har været nødt til at hjemsende elever på grund af coronasmitte, efter at eleverne vendte tilbage på skolerne 9. januar. Det fortæller Torben Vind Rasmussen, der er ... Read more »

43 migranter i båd med kurs mod spansk øgruppe er druknet

43 migranter, deriblandt tre spædbørn, meldes druknet, efter at deres båd søndag kæntrede ud for kysten ved Tarfaya i det sydlige Marokko. Ti personer fra den kæntrede båd er reddet ... Read more »

Ny kampagne: Ring 112, hvis din bil går i stå på motorvejen

© Leveret af FDM Motorvej i Danmark Hvad gør jeg? Hvem kan hjælpe? Jeg har ikke brug for lægehjælp – er situationen så alvorlig nok til, at jeg kan ringe ... Read more »

DIF udtager grønlandsk skiskytte til vinter-OL

Skiskytten Ukaleq Slettemark er udtaget til vinterlegene i Beijing. Det oplyser Danmarks Idrætsforbund (DIF) tirsdag i en pressemeddelelse. Den 20-årige skiskytte stammer, som navnet Ukaleq indikerer, fra Grønland. Til OL ... Read more »

Finaleseedet russer hamrer sig forbi schweizer

Daniil Medvedev, den andenseedede russer, vandt tirsdag morgen dansk tid sin første kamp ved grand slam-turneringen Australian Open. Medvedev besejrede Henri Laaksonen med cifrene 6-1, 6-4, 7-6 efter lidt under ... Read more »

Grønland ændrer teststrategi: PCR-test er for de mest syge

De grønlandske myndigheder vil fremover nedprioritere PCR-test i håndteringen af coronapandemien. Det siger Mimi Karlsen (IA), den grønlandske minister for sociale anliggender, arbejdsmarked og indenrigsanliggender, mandag på et pressemøde ifølge ... Read more »

Kina desinficerer post fra udlandet af frygt for omikron

Normalt er det indholdet i breve og pakker fra udlandet, som bliver kontrolleret, men postvæsnet i Kina har nu også fokus på selve indpakningen. Breve og pakker, som ankommer til ... Read more »

Anders Breivik får tre timer til at tale for prøveløsladelse

© Ole Berg-Rusten/Scanpix Anders Behring Breivik har anmodet om at blive prøveløsladt. Han blev for ti år siden idømt forvaring i 21 år, efter at han havde dræbt 77 mennesker ... Read more »

Millioner af kviktest til skoler og plejehjem indkøbt uden at ane hvor godt de virker

Det var uden entydig kvalitetssikring af deres evne til at finde corona, at Region Midtjylland på vegne af Styrelsen for Forsyningssikkerhed indkøbte de kviktests, som er uddelt til landets kommuner ... Read more »

Ung mand mister livet i soloulykke under viadukt nær Varde

En 19-årig mand har mistet livet i en trafikulykke på Gårdevej i Gårde nord for Varde natten til tirsdag. Det fortæller vagtchef Søren Strægaard ved Syd- og Sønderjyllands Politi tirsdag ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic