Venom-skuespiller påstår at bare 10% af indtalt stemmeskuespil nåede med i Marvel's Spider-Man 2

venom-skuespiller påstår at bare 10% af indtalt stemmeskuespil nåede med i marvel's spider-man 2

Venom-skuespiller påstår at bare 10% af indtalt stemmeskuespil nåede med i Marvel’s Spider-Man 2

Venom spiller en ret afgørende rolle i Marvel’s Spider-Man 2, men efterfølgende har udvikler Insomniac været ret kryptiske omkring deres planer for karakteren, og har snakket både om udvidelser og udtrykt interesse i at lave et separat Venom-spil.

Men lige meget hvad, så har de masser af overskydende stemmeskuespil indtalt af selveste Tony Todd. Han har afsløret under Fan Expo San Francisco, at bare 10% af det indtalte stemmeskuepil han lavede til karakteren nåede med i det egentlige spil.

Naturligvis vil noget altid blive skåret fra, men 90% lyder af ret meget, som let kunne bruges til at udvikle mere indhold. Han afslørede desuden at det på et tidspunkt var meningen at også Miles Morales skulle få besøg af symbioten, men denne idé blev skrottet.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World