Vant «Robinsonekspedisjonen» 2021: – Hadde aldri gjort det igjen

Asia's Tech News Daily

Vant «Robinsonekspedisjonen» 2021: – Hadde aldri gjort det igjen
© Viaplay FINALIST: Tor Bjarne Martinussen slo ut de to resterende deltakerne, og sikret seg finaleplass nummer to. Vant «Robinsonekspedisjonen» 2021: – Hadde aldri gjort det igjen

Obs, spoiler! Ikke les videre hvis ikke du vil vite hvem som vinner «Robinsonekspedisjonen» 2021!

Etter godt over 40 dager på en øde øy i Den Dominikanske Republikk, skal det mandag avgjøres hvem som stikker av med seieren i «Robinsonekspedisjonen» 2021 og reiser hjem til Norge med premiepotten på totalt en halv million kroner.

18 deltakere startet ekspedisjonen sammen, men bare én av kan stå igjen som årets vinner.

Les også: Produksjonen må bryte inn etter utfrysning på «Robinson»: – Ikke mitt stolteste øyeblikk

Vant «Robinsonekspedisjonen» 2021: – Hadde aldri gjort det igjen
© Leveres av Nettavisen 18 SKAL BLI TIL ÉN: Bare én av de totalt 18 deltakerne kan stikke av med seiren i «Robinsonekspedisjonen». 18 SKAL BLI TIL ÉN: Bare én av de totalt 18 deltakerne kan stikke av med seiren i «Robinsonekspedisjonen». Foto: Viaplay

Men før en vinner kan kåres, må to deltakere forlate den populære konkurransen. Før den nervepirrende finalen, der juryen med utstemte deltakere skal stemme frem den de synes fortjener seieren mest, må nemlig de fire gjenværende deltakerne ut i to konkurranser der finaleplassen kan sikres.

Maiken Charlotte Hetle stikker av med seieren i den første konkurransen – før Tor Bjarne Martinussen slår ut Veronika Helen Svartvatn og Maria Amalie Andersen i konkurransen om den siste finaleplassen. Dermed er det Hetle og Martinussen som står igjen som årets «Robinson»-finalister.

Vant «Robinsonekspedisjonen» 2021: – Hadde aldri gjort det igjen
© Leveres av Nettavisen FINALEPLASS: Maiken Charlotte Hetle sikret seg den første finaleplassen. FINALEPLASS: Maiken Charlotte Hetle sikret seg den første finaleplassen. Foto: Viaplay
Vant «Robinsonekspedisjonen» 2021: – Hadde aldri gjort det igjen
© Leveres av Nettavisen FINALIST: Tor Bjarne Martinussen slo ut de to resterende deltakerne, og sikret seg finaleplass nummer to. FINALIST: Tor Bjarne Martinussen slo ut de to resterende deltakerne, og sikret seg finaleplass nummer to. Foto: Viaplay

Og når alt kommer til alt, er det til slutt Hetle som får flest stemmer av juryen.

– Naturlig «underdog»

Overfor Nettavisen legger ikke Hetle skjul på at hun trolig ikke var en trussel for de andre deltakerne.

Og nettopp det tror hun hjalp henne til helt topps.

– Jeg har alltid vært en ulv i fåreklær, og jeg tror absolutt det hjalp meg i spillet å ikke være en trussel. For de som er trusler vil man jo ha ut etter hvert. Men for min del var det ikke taktikk – jeg bare ble en naturlig «underdog», sier Hetle.

Les også: Her blir «Robinson»-Veronika konfrontert med fortiden sin: – Trodde jeg var frisk

Vant «Robinsonekspedisjonen» 2021: – Hadde aldri gjort det igjen
© Leveres av Nettavisen STOLT: Hetle legger ikke skjul på at hun kanskje ikke var en favoritt til å vinne fra start. STOLT: Hetle legger ikke skjul på at hun kanskje ikke var en favoritt til å vinne fra start. Foto: Viaplay

Men selv om hun ikke er den som har vunnet mest konkurranser underveis eller tatt mest plass, ser hun på seg selv som en verdig vinner av «Robinsonekspedisjonen».

– Det kommer jo helt an på hva man legger i det, men for min del handler det om å være tro mot seg selv og konkurrere mot seg selv på mange måter. Utfordre seg selv og være grei med andre selv om det er et spill, forteller hun.

– Så selv om jeg ikke er noen villmarkskvinne eller særlig levedyktig på en øde øy så tenker jeg at det er mange svar på hva en vinner av «Robinson» kan være, legger vinneren til.

Ville aldri gjort det igjen

Som vinner av «Robinsonekspedisjonen» stikker Hetle av med 500.000 kroner, men til tross for at en stor pengepremie venter i enden av konkurransen ville hun aldri deltatt igjen. Konkurransen ble nemlig svært tøff for henne.

– «Robinson» kunne jeg aldri gjort igjen. Jeg gikk i så ufattelig mange kjellere og hadde det så innmari kjipt så ofte, selv om det samtidig var fantastisk og jeg ikke har angret et sekund på at jeg sa ja, forteller Hetle til Nettavisen.

– Men hadde jeg visst hva jeg hadde gått til hadde jeg nok ikke gjort det. For de første elleve dagene var et rent helvete.

Les også: Trekker seg fra «Robinson» i smerter: – Helsa kommer først

Vant «Robinsonekspedisjonen» 2021: – Hadde aldri gjort det igjen
© Leveres av Nettavisen FINALISTER: Hetle fikk flest stemmer i finalen, der juryen stemte frem hvem som skulle vinne. FINALISTER: Hetle fikk flest stemmer i finalen, der juryen stemte frem hvem som skulle vinne. Foto: Viaplay

Andre konkurranser er hun derimot åpen for.

– Jeg er et ja-menneske, og sier vel litt for ofte ja til ting. Så jeg kunne absolutt vært med på noe annet, sier hun.

Ville trekke seg flere ganger

For «Robinson»-vinneren var den største utfordringen på øya mangelen på mat. Energinivået var helt på bunn, og alt ble en anstrengelse. Flere ganger ville hun reise hjem igjen.

– Det var flere ganger jeg gikk og snakket med produksjonen, sa at jeg hadde det vanskelig og ikke var det mennesket jeg ville være. Jeg måtte kjempe mye, mot meg selv, røper Hetle.

– Jeg brukte så mye energi på bare å smile og prate med de andre. Så det var noen runder der jeg måtte gå med meg selv for å bli værende i konkurransen, legger realitydeltakeren til.

Les også: «Robinson»–Sana med sjokk-avsløring. Dette får du ikke se på TV

Vant «Robinsonekspedisjonen» 2021: – Hadde aldri gjort det igjen
© Leveres av Nettavisen INTENST: Hetle legger ikke skjul på at over 40 dager på en øde øy tok på. Flere ganger ville hun hjem, men til slutt endte hun altså opp i finalen. INTENST: Hetle legger ikke skjul på at over 40 dager på en øde øy tok på. Flere ganger ville hun hjem, men til slutt endte hun altså opp i finalen. Foto: Viaplay

Men selv om hun ofte hadde det tøft under tv-innspillingen, var det også enkelte oppturer.

– Det beste med hele opplevelsen er det å ha møtt så utrolig mange flotte mennesker. Så mye herlige folk, sier hun.

– Vi har delt noe så spesielt, og det er noe fint i det å gå gjennom tøffe perioder, også. For så lenge det ikke er traumatisk så blir man bare sterkere og mer robust av det. Så den erfaringen med å komme seg gjennom et helvetes slit tror jeg bare er positiv i ettertid, legger hun til, og skyter inn:

– Men det var gode stunder også, altså. Det var ikke bare helt jævlig, selv om det kanskje ser sånn ut til tider.

Les også: Debuterte som programleder: – Mer omsorgsfull en Christer Falck

Dette skal pengene gå til

Pengepremien på 500.000 vet hun ikke helt hun skal gjøre med enda. Den opprinnelige planen om å ta med familien på en lang, fin ferie har nemlig blitt nedstemt – av familien selv.

– Jeg har veldig lyst til å ta med hele familien min på en fin tur, men det er de ikke så gira på. De vil at jeg skal bruke pengene på meg selv, så jeg har ikke fått overtalt dem på den planen helt enda. Så jeg er fortsatt i tenkeboksen, sier Hetle.

– Men jeg hadde jo med meg en barberhøvel inn på «Robinson», så jeg burde kanskje bruke premiepengene på laserbehandling. Men nå er det jo ikke noen hemmelighet at jeg har kraftig hårvekst lenger, så det er ikke noe jeg trenger å skjule, legger hun lattermildt til, og refererer til den personlige eiendelen hun valgte å ta med seg på innspilling.

Les også: «Robinson»-Nazila planla sin egen hjemreise i detalj: – Hvis ikke hadde jeg faktisk rømt

Selv om hun ikke er helt sikker på hva pengene skal gå til, er hun i alle fall bestemt på én ting:

– Jeg skal absolutt nyte litt av pengene, ikke spare alt. Bare så jeg kjenner at jeg har vunnet noe, sier Hetle til Nettavisen.

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Hopplandslaget årets lag

© Pontus Lundahl/TT Sveriges lag i hoppning med Peder Fredricson, Malin Baryard Johnsson och Henrik von Eckermann fick pris som årets lag. Arkivbild. På Idrottsgalan hyllas Sveriges största idrottsstjärnor under ... Read more »

Lööf och Kristersson vill se enighet om försvaret

© Tillhandahålls av Omni Regeringen borde öppna för ”seriösa överläggningar” med riksdagens andra partier för att försöka nå en bred enighet kring en svensk försvars- och säkerhetspolitisk linje. Det skriver ... Read more »

Kristersson och Lööf: ”Sök enighet i säkerhetspolitiken”

© Tillhandahålls av Omni Regeringen borde öppna för ”seriösa överläggningar” med riksdagens andra partier för att försöka nå en bred enighet kring en svensk försvars- och säkerhetspolitisk linje. Det skriver ... Read more »

Knark smugglades i pusselpaket – tullen bytte ut kokain mot mjöl

© Anders Wiklund/TT och Politiet/TT Bilden föreställer ett annat knarkbeslag. Tullverket påträffade ett paket med två pusselkartonger. Men inte bara pusselbitar låg där i, utan även kokain och amfetamin som ... Read more »

Hemlig dotter till Mussolini död

© TT Italiens diktator Benito Mussolini i profil. Arkivbild. En hemlig dotter till Italiens fascistiske diktator Benito Mussolini har avlidit, 99 år gammal. Dottern Elena Curti avled i sitt hem ... Read more »

Förlust i slutsekunderna för Milan

© Luca Bruno/AP/TT En bister min på Zlatan Ibrahimovic samtidigt som Spezia firar segermålet mot Milan. Efter tre raka segrar i Serie A-fotbollen åkte Milan på en överraskande förlust hemma ... Read more »

Landskrona BoIS-talangen klar för Hellas Verona

© Tillhandahålls av Fotbolldirekt 18-årige Andi Zenjullahu skriver på för italienska Hellas Verona. Talangen provspelade i Italien under maj 2021 och får nu chansen att bli ungdomsproffs.  Andi Zenjullahu lämnar Landskrona ... Read more »

LKAB-störning drabbade även Kirunagruvan

© TT LKAB:s gruva i Kiruna. Även den drabbades av söndagens it-störning, men behövde aldrig utrymmas. Arkivbild. Till skillnad från i Malmberget fattade man aldrig beslut om att stänga gruvan ... Read more »

Fler ansöker om provocerande regskyltar

© TT De personliga skyltarna blir fler och fler. Alltfler ansökningar får avslag för att skyltförslagen väcker anstöt. Ur förra årets lista över ord som människor ansökte om att få ... Read more »

Analyser: Putin får kanske aldrig ett bättre läge

© Tillhandahålls av Omni Natoalliansen är för stor och provokativ för sitt eget bästa. Det skriver historieprofessorn Michael Kimmage i Foreign Affairs. Han drar slutsatsen att det är dags att ... Read more »

Rättegång mot kidnappad svensk i Iran inleds

© Vahid Salemi/AP/TT Under tisdagen uppges rättegången mot svensk-iraniern som anklagas för påstådda terrorbrott av Iran inledas. Arkivbild. Rättegången mot svensk-iranske Habib Chaab inleds i Iran under tisdagen, enligt en ... Read more »

Publiktaket ändras – öppnar för större publiker

© Tillhandahålls av Omni Regeringen kommer att genomföra ändringar i publiktaket, rapporterar TT. Max 500 deltagare kommer att tillåtas vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. I lokaler som går att ... Read more »

Wålemark till Feyenoord i rekordaffär

© Adam Ihse/TT Patrik Wålemark lämnar Häcken. Han har skrivit ett långtidskontrakt med Feyenoord. Arkivbild. Anfallstalangen Patrik Wålemark lämnar Häcken och allsvenskan. Ny klubbadress är Feyenoord. Den nederländska storklubben har ... Read more »

Vi tester gave til Valentines: -Dette er min nye favorittsjokolade

Vi tester gave til Valentines: -Dette er min nye favorittsjokolade – Det salte er digg. Dette er min nye favorittsjokolade og jeg er kresen, sier en av testpersonene. Hun har ... Read more »

TV-stjernen Jordan Cashmyer (26) døde brått

«Min eldste elskede datter, Jordan, har gått bort, hun var bare 26 år gammel. Hjertene våre er virkelig knust,» skriver familien i minneordet. Det var i den populære realityserien på ... Read more »

Dansk konstnär ställde ut tom ram – stäms av museum

© Tillhandahålls av Omni Den danske konstnären Jens Haaning fick låna pengar av Kunstens museum i Aalborg – varpå han ställde ut en tom ram och kallade verket ”Take the ... Read more »

Regjeringen foreslår å lovfeste retten til heltid i arbeidslivet

© Leveres av ABC Nyheter Arbeids- og inkluderingsminister Hadia Tajik sendte mandag forslaget om lovfestet rett til heltidsarbeid på høring. – Heltid skal være hovedregelen i norsk arbeidsliv, og dersom ... Read more »

Rustestet mot sin vilje – saken sendes til spesialenheten

© Foto: Braastad, Jørgen / VG TVANGSTEST: Gravide Hege Grostad ble i desember tvunget til å ta en rustest etter politiske ytringer om rus. Spesialenheten skal etterforske saken hvor gravide ... Read more »

Gaute Grøtta Grav hardt ut mot TV 2s Toska-signering

© Leveres av ABC Nyheter Gaute Grøtta Grav mener TV 2s ansettelse av David Toska åpner for nyskaping i realitysjangeren også. Søndag ble det klart at David Toska, som tidligere ... Read more »

Stockholmsbörsen nära nollan – Sinch och Evo i botten

© Tillhandahålls av Omni Efter en sur veckoavslutning öppnade Stockholmsbörsen den nya veckan med stigande index, men tappade också tidigt fart. Vid stängning var utvecklingen som följer: • OMXSPI: +/-0,0% ... Read more »

Tre SHL-spelare uttagna i Lettlands bruttotrupp till OS

© Foto: Bildbyrån Kristers Gudļevskis , Rodrigo Abols, Janis Kalnins Lettland presenterade under kvällen sin bruttotrupp inför OS i Peking. Av de 31 uttagna spelarna är de tre lettiska SHL-spelarna ... Read more »

Trafikverket sätter P för omtalat konstverk

© TT Konstnärerna Simon Goldin och Jakob Sennebys konceptuella verk ‘Evig anställning’ stoppas av juridik och byråkrati. Pressbild. “Det är väldigt tråkigt att projektet “Evig anställning” avbryts. Inte minst med ... Read more »

Kritik mot namnet: Används för att beskriva landet

© Tillhandahålls av Omni Kritiker menar att namnet Nusantara, som Indonesiens nya huvudstad ska heta, är förvirrande då ordet i bland används för att beskriva hela landet, skriver CNA. Därför diskuterades ... Read more »

Xi etterlyser større samarbeid i kampen mot pandemien

© Leveres av ABC Nyheter Kinas president Xi Jinping etterlyser økt internasjonalt samarbeid i kampen mot coronapandemien og global oppvarming. Mandag holdt Xi åpningstalen på nettmøtet i Verdens økonomiske forum, ... Read more »

Stadig flere elbiler på norske veier – det gir også et problem

I fjor satte vi ny rekord for salg av elbiler i Norge. Da ble det nemlig solgt og registrert 113.715 elektriske biler. Det gir en markedsandel på 64,5 prosent. I ... Read more »

Omikron dominerar i avloppsvattnet i flera städer

© Tillhandahålls av Omni Omikronvarianten av coronaviruset dominerar nu helt i flera svenska städer. Det visar avloppstester gjorda i Umeå, Uppsala, Örebro och Kalmar, rapporterar SVT. Proverna från Umeå, Uppsala ... Read more »

Krever Høyre-nestleder fra «distriktet»

© Foto: Tonje Nilsen, Høyre «DISTRIKTS»-OPPRØRER: Leder av Høyres største lokalforening i Nord-Norge. Krever Høyre-nestleder fra «distriktet» Tromsø Høyre krever at partiets neste nestleder skal komme fra Nord-Norge. Og de ... Read more »

Gruvbolag vinnare på stillastående börs

© Joakim Ståhl/SvD/TT Stockholmsbörsen rörde sig mest i sidled på måndagen. Arkivbild. Stockholmsbörsen kretsade runt nollan på handelsveckans första dag, och det breda OMXS-indexet stängde oförändrat. Bland vinnarna fanns gruvbranschen. ... Read more »

Uppgifter: Malmö sparkar tränaren Joakim Fagervall

© Tillhandahålls av Omni Tränaren Joakim Fagervall får lämna Malmö Redhawks med omedelbar verkan, enligt uppgifter till Kvällsposten. Efter 32 spelade matcher ligger Malmö på en tolfte plats i SHL-tabellen ... Read more »

Nytt larm om drönare vid Forsmark

© Tomas Oneborg / SvD / TT Forsmark kärnkraftverk. Arkivbild. Polisen är på plats och utreder en ny misstänkt drönarflygning vid kärnkraftverket Forsmark i Uppland, rapporterar Ekot i Sveriges Radio. ... Read more »

Fri på marknaden: "Det förs diskussioner med olika klubbar"

© Tillhandahålls av Fotbolldirekt Oliver Ekroth lämnade Degerfors IF.  Den 29-åriga försvararen står nu kontraktslös.  Men snart kan han få en ny arbetsgivare.  – Det förs diskussioner med olika klubbar, ... Read more »

Slovenien och Vranjes ute ur EM efter rysare

© Jonas Ekströmer/TT Sloveniens svenske förbundskapten Ljubomir Vranjes. Arkivbild. För två år sedan ledde Ljubomir Vranjes Slovenien till EM-semifinal. I årets EM blev fallet tungt. Efter 32–33 (19–16) mot Montenegro ... Read more »

Kates viktiga uppdrag – rädda det brittiska kungahuset

Nu vilar framtiden på hennes axlar.
 Förhoppningarna blir allt större på Kate Middleton.
 Hertiginnan tros kunna återupprätta hedern för kungahuset efter alla skandaler med prins Andrew och prins Harry. Snart ... Read more »

Nytt larm om drönare vid Forsmarks kärnkraftverk

© Tillhandahålls av Omni Polisen är på plats vid kärnkraftverket i Forsmark efter att de har fått larm från personer som säger sig ha sett en drönare vid området, rapporterar ... Read more »

Expert: ”Syftet kan vara att se hur Sverige reagerar”

© Tillhandahålls av Omni Det är både allvarligt och ovanligt med drönarflygningar över kärnkraftverk, säger Martin Hagström på Totalförsvarets forskningsinstitut till Dagens Nyheter. Han tror att det var en drönare ... Read more »

Akut personalbrist tvingar förskolor att stänga

© Tillhandahålls av Omni I hela landet tvingas förskolor hålla stängt på grund av akut personalbrist. Bakom bristen ligger covid-19, vinterkräksjuka och karantän, skriver TT. I Eskilstuna har kommunen under ... Read more »

Bergen Frp gjenoppstår etter tvangsnedlegging

© (NTB scanpix) Lederen av interimsstyret i Bergen Frp, Sigbjørn Framnes, sier det nye lokallaget har som mål om å komme seg i byråd i 2023. Foto: Marit Hommedal / ... Read more »

Myndigheten: Pensionärers ekonomi är god

© TT Arkivbild från 2020 då ‘Tantpatrullen’ demonstrerade mot det nuvarande pensionssystemet på Mynttorget vid riksdagen. Arkivbild. Pensionärernas riksorganisation (PRO) håller inte med om budskapet. — Jag tror inte att ... Read more »

Toyota med kraftig salgs-økning

Året før de slipper løs sin første elbil opplevde Toyota en stor økning av salget både i Norge og Europa. Og nå skal bZ4X på Norges-turné. Regelen er at de ... Read more »

Bensin- och dieselpriser höjs – igen

© Andreas Hillergren/TT Dyrare att tanka. Arkivbild. Ledande bensinkedjor höjer nu priserna igen. Under måndagen höjde exempelvis OKQ8 bensinpriset med 20 öre, och dieselpriset med 10 öre. En liter 95-oktanig ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic