Van gouden rand bij Anderlecht naar helse weg bij Dortmund, maar volgend lichtpuntje is een feit voor Belgisch toptalent

In zijn jaren bij Anderlecht werd hem een gouden toekomst voorspeld. Die heeft het toptalent in principe nog altijd voor zich, al is het afwachten hoe het bij Dortmund verder gaat met zijn blessuregevoeligheid.

van gouden rand bij anderlecht naar helse weg bij dortmund, maar volgend lichtpuntje is een feit voor belgisch toptalent

Van gouden rand bij Anderlecht naar helse weg bij Dortmund, maar volgend lichtpuntje is een feit voor Belgisch toptalent

Door een aanslepende dijbeenblessure heeft Julien Duranville dit seizoen nog altijd geen minuut gespeeld. Na de jaarwisseling was het licht aan het einde van de tunnel wel al in zicht, want de 17-jarige Belg kon opnieuw meetrainen. Al zijn ze in Dortmund uiterst voorzichtig met hem blijven omgaan.

Duranville in Eindhoven

Op zijn website meldt Borussia nu wel dat Duranville in de selectie zit voor het Champions League-treffen met PSV. Duranville vertoeft dus weer even in de Lage Landen, want de heenmatch in Eindhoven staat vanavond om 21u op het programma.

Afwachten maar of we hem op het veld van de leider in de Nederlandse competitie al in actie zullen zien. Het belangrijkste is in ieder geval dat het weer beter gaat met de flankspeler die in januari 2023 Anderlecht ruilde voor Dortmund voor zo’n 8,5 miljoen euro.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World