Vals nucleair alarm in Brabant door fout van meldkamer in kerncentrale

Brandweerlieden en veiligheidsexperts uit Midden- en West Brabant schrokken zaterdag op van een vals alarm voor een nucleair incident in de kerncentrale in de Belgische plaats Doel. Iemand had een fout gemaakt in de meldkamer, meldt de Veiligheidsregio naar aanleiding van een bericht van Omroep Brabant.

Vals nucleair alarm in Brabant door fout van meldkamer in kerncentrale

Het bleek te gaan om een klein incident tijdens werkzaamheden in het niet-nucleaire gedeelte van de centrale, die op enkele kilometers van de Nederlandse grens ligt. Maar een medewerker in de meldkamer interpreteerde het incident als een serieus gevaar was en sloeg alarm. Medewerkers van onder meer de brandweer kregen een alarmering.

Hoewel de fout snel werd ontdekt en het alarm werd ingetrokken, bleken toch al een aantal medewerkers paraat te staan in de kazerne. Zij konden onverrichter zake naar huis.

Hoe de fout heeft kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht. “De melding heeft wel aangetoond dat in het geval van een echte calamiteit de hulpdiensten zeer snel paraat staan”, zegt een woordvoerder van de Veiligheidsregio. “Laten we het incident dan ook maar beschouwen als een geslaagde test van de paraatheid van het personeel.”

Brandweerlieden van Kaatsheuvel tot aan Hoogerheide haastten zich naar de kazerne om uit te rukken. Ook experts gevaarlijke stoffen, meetploegen, de geneeskundige hulpdienst (GHOR), politie en de directeur van de Veiligheidsregio werden in paraatheid gebracht.

News Related

OTHER NEWS

Doden op Frans eiland Corsica na windstoten van ruim 200 kilometer per uur

De krachtige storm op Corsica ging gepaard met zwaar onweer en veel regen. In de westelijke gemeente Marignana werd een windstoot van 225 kilometer per uur gemeten. In L’Île-Rousse haalde ... Read more »

Alles wordt duurder: ook Rutte erg bezorgd over koopkracht

Premier Mark Rutte voorafgaand aan een overleg met bemiddelaar Johan Remkes over het stikstofbeleid. Minister-president Mark Rutte is erg bezorgd over de koopkracht van de Nederlanders. Hij noemt dat een ... Read more »

Man krijgt cel- en werkstraf voor uitlokken boerenprotest A18 bij Westendorp

De rechtbanktekening van de veroordeelde 40-jarige man. Een 40-jarige man uit Groenlo heeft een celstraf en een werkstraf gekregen voor het op touw zetten van een boerenprotest op de A18 ... Read more »

Jonah Hill stopt met promoten nieuwe films wegens mentale gezondheid

De paniekaanvallen worden erger door mediaoptredens en publieke evenementen, zegt de 38-jarige Hill in een openbare brief. Daarin beschrijft hij ook tot welke andere realisaties hij kwam bij het maken ... Read more »

Ajax Vrouwen buigen achterstand om en houden zicht op Champions League

Door de nipte zege houdt Ajax zicht op deelname aan het hoofdtoernooi van de Champions League. De Amsterdammers spelen zondag tegen de winnaar van het andere duel in de poule: ... Read more »

Reparatie stormschade aan dak van ADO-stadion maandag van start

Dat de reparatie maandag pas begint, komt doordat de levering van de benodigde materialen langer duurde dan normaal. Tijdens de herstelwerkzaamheden, die ongeveer twee maanden duren, kunnen de vakken S ... Read more »

Koken in de tuin en huis vol bedden: vier personen aangehouden na klachten over overbewoning

Volgens calamiteitenwebsite Regio15 had een aantal buren meerdere keren geklaagd bij de gemeente in verband met overbewoning van een grote groep Chinezen. Zo zou er een paar keer per dag ... Read more »

Onrust in asielopvang in hotel Star Lodge vanwege maaltijden, politie treedt op met wapenstok

In het hotel aan De Biltsestraatweg in Utrecht is tot volgende zomer nog plek voor zo’n 350 asielzoekers, nu de reguliere opvanglocaties in het land overvol zitten. In december werden ... Read more »

Explosie in De Meern: man raakt gewond tijdens opruimen van kelder

Rond 13.10 uur kreeg de brandweer een melding over een brand op de Prinses Margrietlaan in De Meern. Het bleek om een explosie in de kruipruimte/kelder te gaan, laat een ... Read more »

Kim Feenstra showt indrukwekkende bilpartij

Kim Feenstra showt indrukwekkende bilpartij Uitstekende foto, Kim. Uitstekende foto. Kim Feenstra behoort al jaren tot de mooiste vrouwen van Nederland. Kunnen we dat zeggen? Ja dat kunnen we zeggen. ... Read more »

Japanse overheid wil dat jongeren meer alcohol drinken

Japanse zakenlui aan de borrel. Hup, aan de alcohol en flink doordrinken, jongelui, da’s goed voor de economie! Dat is zo’n beetje de strekking van een nieuwe campagne van de ... Read more »

Drietal overvalt bezorger en maakt pizza's buit

Bij de bezorging van de pizza’s werd de bezorger in de Marsmanstraat in IJsselmonde-Rotterdam door het drietal bedreigd. Ze wilden geld, maar het enige wat de pizzabezorger had was de ... Read more »

Kitten zit vast in de motorkap, politie moet hem bevrijden

Omstanders zagen het katje in de Ericastraat in Feijenoord-Rotterdam onder een auto wegrennen. Kort daarop hoorden ze gemiauw. “De kat was waarschijnlijk bang en vluchtte daarom het motorblok in” vertelt ... Read more »

Je bent nergens meer veilig voor advertenties

Marcus Herzberg/Pexels Dit artikel verscheen eerder in de wekelijkse Business Insider Tech-Update. Deze nieuwsbrief ook ontvangen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in. OPINIE – Zoals we allemaal weten zijn ... Read more »

Bloomberg: Tesla wil hulp Chinese overheid voor productie

Bloomberg: Tesla wil hulp Chinese overheid voor productie BEIJING (ANP) – Fabrikant van elektrische auto’s Tesla en Shanghai Automotive Industry Corporation (SAIC Motor), de grootste Chinese autofabrikant, willen dat de ... Read more »

Rusland wil nu ook vloeibaar gas uit Sakhalin-2 laten betalen via Gazprombank

Begin augustus heeft Rusland al stappen gezet om het project voortaan te laten exploiteren door een Russische partij, waar dat voorheen een entiteit uit Bermuda was. De exploitatie is nu ... Read more »

Triatlonbond maakte misbruik van jonge sporters' dromen

Trouw Dit artikel is afkomstig uit Trouw. Elke dag verschijnt een selectie van de beste artikelen uit de kranten en tijdschriften op NU.nl. Daar lees je hier meer over. In ... Read more »

Een pilletje innemen? Ga dan even op je rechterzij liggen

De Morgen Dit artikel is afkomstig uit De Morgen. Elke dag verschijnt een selectie van de beste artikelen uit de kranten en tijdschriften op NU.nl. Daar lees je hier meer ... Read more »

Inflatie in Turkije is nu 80 procent, toch gaat rente nog verder omlaag

Het belangrijkste rentetarief van het land stond de afgelopen zeven maanden op 14 procent. Dat werd met een vol procentpunt verlaagd tot 13 procent. De beleidsrente wordt doorgaans verhoogd om ... Read more »

Bossche vrouw opgepakt na scheldpartij op straat

Brabants Dagblad Dit artikel is afkomstig uit het Brabants Dagblad. Elke dag verschijnt een selectie van de beste artikelen uit de kranten en tijdschriften op NU.nl. Daar lees je hier ... Read more »

Turkije en Israël herstellen banden na 15 jaar

de Volkskrant Dit artikel is afkomstig uit de Volkskrant. Elke dag verschijnt een selectie van de beste artikelen uit de kranten en tijdschriften op NU.nl. Daar lees je hier meer ... Read more »

Vrouw valt van scooter nadat ze uitwijkt voor overstekend kind

Omstanders ontfermden zich over de vrouw, die gewond raakte aan haar hoofd. Ook een ambulance kwam ter plaatse, maar na controle hoefde het slachtoffer niet naar het ziekenhuis. Hoe het ... Read more »

Brandweer helpt uit weiland ontsnapt paard uit de sloot in Eemnes

Dit alles gebeurde op de Volkersweg in Eemnes. Omstanders probeerden de paarden van de openbare weg te terug te leiden naar het weiland. Eén paard rende weg. Uiteindelijk kwam het ... Read more »

Voetbal op tv: waar worden duels AZ en FC Twente uitgezonden?

Voetbal op tv: waar worden duels AZ en FC Twente uitgezonden? Na PSV is het de beurt aan AZ en FC Twente in de play-offs van de Conference League. Waar ... Read more »

Vriendin van Max Verstappen deelt romantische vakantiekiekjes

Max Verstappen en Kelly Piquet De liefde spat van de vakantiefoto’s van Max Verstappen (24) en zijn vriendin Kelly Piquet (33) af. Waar de wereldkampioen normaal gesproken zijn privéleven achter ... Read more »

Stadspark Nightrun Groningen voor eerste keer in Groningen

Het is de eerste Nightrun in Groningen. Voorheen werd dit evenement georganiseerd op Groningen Airport Eelde in Drenthe. Nu trekt het naar de stad om meer mensen te laten genieten ... Read more »

Gemeente Amsterdam schreef vorig jaar één parkeerboete uit per minuut

Al die boetes leverden in totaal 36 miljoen euro op. 29 miljoen daarvan ging naar de gemeentekas, 7 miljoen verdween in de staatskas. Veruit de meeste boetes werden uitgeschreven voor ... Read more »

Partijen willen dat Leiden investeert in meer 'broedplekken' voor kunst en cultuur

Voor Nieuwplaatz, de culturele broedplaats voor professionele kunstenaars in de Sumatrastraat, is op dit moment een wachtlijst. De vier partijen willen daarom van het college van burgemeester en wethouders weten ... Read more »

Douane ontdekt 150 kilo cocaïne onder schip in Westelijk Havengebied

De vondst werd door een duikteam van de Douane gedaan tijdens een routinecontrole. De drugs zaten verpakt in tassen en zijn inmiddels vernietigd. Er is niemand aangehouden. Het HARC-team Amsterdam, ... Read more »

Speciale rechercheteams onderzoeken reeks plofkraken en explosies

De laatste weken vonden er vier plofkraken plaats, twee keer in Oost en twee keer in Nieuw-West. Ook ontploften er op verschillende plekken in de stad explosieven bij woningen en ... Read more »

Monica zweert bij vape met fruitsmaak: 'Vitamines in je longen'

Monica Geuze Met een stalen gezicht uitleggen dat je prima voor een vape met aardbeiensmaak kunt gaan, zodat je vitamines ‘in je longen krijgt’: alleen Monica Geuze (27) krijgt het ... Read more »

Werkloosheid stijgt voor tweede maand op rij ondanks personeelstekort

Dat de werkloosheid stijgt is opvallend, omdat veel bedrijven juist zitten te springen om personeel. In tal van sectoren lopen bedrijven tegen beperkingen aan omdat ze simpelweg niet genoeg mensen ... Read more »

Ransomware-hackers gebruiken nieuwe middelen om slachtoffers onder druk te zetten

Nahel Abdul Hadi/Unsplash Doelwit worden van een ransomware-aanval is absoluut geen pretje. Je kunt niet meer bij je bestanden tot je betaalt. Weiger je te betalen omdat je een back-up ... Read more »

'Zoektocht Ten Hag duurt voort: ex-Ajacied aangeboden op Old Trafford'

‘Zoektocht Ten Hag duurt voort: ex-Ajacied aangeboden op Old Trafford’ Arkadiusz Milik is al even uit Amsterdam verdwenen, maar is na zijn vertrek uit de Eredivisie niet van de voetbalradar ... Read more »

Duitsland verlaagt btw op gas om consument te ontlasten

Duitsland verlaagt btw op gas om consument te ontlasten BERLIJN (ANP/AFP) – De Duitse regering gaat de btw op aardgas tijdelijk verlagen om consumenten financieel te ontlasten. Het tarief gaat ... Read more »

Roglic is na pijnlijke Tour klaar voor Vuelta: 'Hij is in vorm en superscherp'

Mike Teunissen liet Roglic de afgelopen weken met rust. De Nederlandse renner van Jumbo-Visma weet hoe het is om te herstellen van een blessure en vond het niet nodig om ... Read more »

Turkije verlaagt rente ondanks inflatie van 80 procent

Het belangrijkste rentetarief van het land stond de afgelopen zeven maanden op 14 procent. Dat werd met een vol procentpunt verlaagd tot 13 procent. De beleidsrente wordt doorgaans verhoogd om ... Read more »

Kampioene Bol soepel naar EK-finale 400 meter horden

Kampioene Bol soepel naar EK-finale 400 meter horden MÜNCHEN (ANP) – Femke Bol heeft haar doorwaakte nacht na het behalen van Europees goud op de 400 meter goed doorstaan. De ... Read more »

Rechter doet op 8 september uitspraak in kort geding tegen Radar

Rechter doet op 8 september uitspraak in kort geding tegen Radar De rechtbank in Lelystad doet op 8 september uitspraak in het kort geding dat de Schilders Groep Nederland heeft ... Read more »

Zien: koningin Rania poseert voor het eerst met de toekomstige koningin

Apetrots is Rania op haar opvolgster! Koningin Rania van Jordanië is helemaal in de wolken met haar aanstaande schoondochter. Op Instagram poseert ze voor het eerst met haar ‘opvolgster’ Rajwa, ... Read more »
15 Best SUBIC TOURIST SPOTS (Zambales)Colorado’s New Mountaintop Coaster Not For The Faint Of HeartAmerican Queen’s Longest Sailing Explores Two Iconic U.S. RiversGamers8 Event in Saudi Arabia: Join the World’s Biggest Global Gaming & Esports Festival Now5 Tips From a Homebody on How to Enjoy Travelling & Being Outdoors10 Local Walpole restaurants & businesses you should visitBest eSIM for Travelling to the United States in 202210 Must-Try Restaurants in Genting HighlandsHow This Filipino Ballerina Got Accepted Into the Bavaria Ballet Academy in Germany9 Amazing Things To Do In Historic Lancaster, California25 FUN Things to do in Fremantle, WA7 Amazing Experiences Not To Miss In QatarHow To Spend A Luxurious Weekend On Gorgeous Lake Oconee, Georgia7 Places To Experience Jewish History In ParisTraveler Favorite Buc-ee’s Opening First Location In The MidwestBean-Hungry Black Bears Close Campground In Big Bend National Park15 Best Things to Do in Taunton18 Exciting Things to Do in Busan For an Extra Great Trip15 Best Things to Do in Weymouth15 Best Things to Do in New BedfordFrom Seminyak to Ubud: 15 Must-Visit Spots in BaliWhere to Shop in Japan: Tokyo, Osaka, and Kyoto EditionDunkin’ Spanish Latte Now Available — Here’s Where You Can Order One10 Experiences in Sabah That Will Make You Fall in Love With The Land Below The Wind4 Smartest Ways to Save Money When Visiting Sydney6 Student Hacks That Will Save You Big Money on Fun Things Around SydneyHow to Explore Bali - 1 Week Itinerary in the Tropical Paradise6 Clever Hacks to Make Your Trip In Melbourne Easier (and Cheaper)7 Thrifty Tips to Help You Travel in Singapore On a Budget21 FUN Things to do in Ushuaia, Argentina9 Amazing Experiences For Food Lovers In Northern France11 Fantastic Experiences With Your Grandchildren In Santa Rosa5 Best Tips to Book Cheap FlightsMy 5 Favorite Unexpected Perks Of Slow TravelClimbers Of This Popular Path In France Now Required To Pay Rescue DepositThis Airline First To Test Deplaning Passengers Through Three Doors25 Fun Things To Do In Singapore At Night: Mini Golf, Skyline Luge and MoreThings To Do Weekend Singapore August 2022: Singapore Night Festival, Subway Museum & More!33 Things To Do In Singapore With Kids This School HolidaysNew Events In Singapore 2022: Singapore Night Festival, A Minions Perspective Experience, Cinewav Movies in the Sky & More!30 Top Kids Activities To Do With Your Family For A Fun WeekendSurvey Shows Singaporeans Want to Travel to Japan The Most21 Hotels With Huge Luxurious Bathtubs In Singapore For You To Soak Your Worries Away15 Best Things to Do in Fall RiverStaycation Singapore: 51 Hotels In Singapore To Enjoy Your Staycation33 FUN Things to do in Antigua, GuatemalaBacolod Tourist Spots: 10 Things to Do for Foodies & History Buffs10 Best Cafes in Sydney for Coffee, Brunch, and Vegan Food15 BEST Restaurants in Sayulita, Mexico10 Hotels with Halal Breakfast, Buffets and Restaurants in Singapore21 Best Things to do in Acapulco, MexicoI Tried Hang Gliding At Age 55, Here’s Why I Think You’ll Love ItHow To Spend 3 Perfect Days In Switzerland’s Jungfrau RegionHow To Spend A Perfect Weekend In South Bend, IndianaThe One Thing We Are Trying Before We Retire Abroad7 Things To Do In Charming Edgerton, WisconsinBirds of Iceland: An Introductory GuideViking Debuts New Ship In Southeast Asia Specially Designed To Sail The Mekong River15 Best Things to Do in SomervilleNew National Parks Series Debuts On Nat Geo This Month And You May Recognize The Narrator’s Famous VoiceDigital Nomads Can Apply for a 10-Year Visa to Thailand From Sep 20228 Unique Mooncakes in Singapore 2022 to Celebrate Mid-Autumn Festival10 Family-Friendly Destinations for Your 2022 Year-End Trips57 Top Things To Do In Singapore - Attractions, Interesting Places To Visit & Fun Things To DoTop 35 Must-Visit Historical Places & Landmarks in the Philippines15 Best Things to Do in Framingham10 Things You Should Never Do in Hawaii15 Things to Do in Jeju for a Different Kind of Island GetawayMy 7 Favorite Wineries In California To Sip ChardonnayMy 5 Favorite Luxurious Experiences At Scottsdale’s Top ResortsThe Perfect 3-Day Visit To Beautiful Évora, Portugal7 Reasons To Explore Stunning Peggy’s Cove, Nova ScotiaRetirement Diaries: Diane Says Start Your Planning EarlyWhy I Love These 5 Campsites In France More Than Any HotelWe Have 21 Airline And Hotel Credit Cards, Here’s What We Love About Each OneThe 15 Most Beautiful Places To See Fall Foliage In 2022Top 15 Best Things to Do in Stockton, CaliforniaAnne Frank Museum Releases Videos Detailing Last Six Months Of Her LifeFarmers’ Almanac Predicts Unseasonably Cold Winter For Canada, Urges One Region To HibernateThis Is The Only Country On Earth That Sits Entirely Above 3,280 Feet, And You Can Ski There Right NowHow To Start A Freelancing Business From Scratch10 Things You Should Know Before Quitting Your Job To TravelBournda National Park: South Coast NSW’s Best Kept SecretThe Best Multi-Day Hiking Trips in CanadaFrom Bunbury to Margaret River, Here’s What Not To MissWhere To Find The Best Free Camping in TasmaniaAustralian Bushfires: Here’s What You Can Do To HelpOur AmazingCo Mystery Picnic in Queensland’s Atherton TablelandsHow To Plan A Sedona Girls Weekend Trip25 Of The Best Things To Do In Port Douglas, AustraliaPlatia Ammos Beach in Kefalonia (+ the Perilous Hike Down in Flip Flops!)From Corporate Stooge to Professional Travel BloggerWhy Choose Full Time RV Living Over Van Life?7 Handy Camping Hacks For Your Next Wilderness TripThe Best Spots For Eyre Peninsula Camping in South AustraliaGold Coast Hot Air Ballooning: A Bucket List Experience You Didn’t Know You NeededFitzroy Island or Green Island: Which is Better?A Zhangjiajie Hiking Adventure In The Avatar MountainsThings To Do On An Eyre Peninsula Road TripThings To Do On The Esperance To Perth DriveBunyeroo Gorge & Brachina Gorge: A Flinders Ranges Scenic Drive You CAN’T Miss!Duke of Orleans Bay: My 35th Birthday Adventure!Things To Do In Mount Gambier & Limestone Coast, South AustraliaHow This Woman Quit Her Job To Travel Europe Full-Time in a Motorhome10 Things I Wish I Knew Before Buying A CaravanCelebrating Boxing Day on a Captain Cook Sydney Harbour Cruise5 Adventurous Weekend Road Trips From DenverHow To Land Scuba Diving Instructor Jobs Around The WorldWhy You Don’t Need A Work And Travel Program Like Remote Year To Become A Digital NomadHow To Tell Your Parents You’re Quitting Your Job To TravelPerth to Esperance: The Ultimate Road Trip ItinerarySpeed Hiking: What It Is & What Gear You Need For ItWhat To Do When Sh*t Hits The Fan On Your Trip3 Days in Melbourne: A Melbourne 3 Day ItinerarySapphire Coast NSW: From Whales to Red RocksEssential Hiking Gear for Beginners: 5 Items You Absolutely Need For Your First HikeWhy This Grad Student Decided To Move Abroad Instead Of Getting A JobThe Best Fleurieu Peninsula BeachesNakie: The Best Traveler Hammock (That’s Also Eco-Friendly!)The Best Beaches in Kefalonia (+ Other Must-Dos)The Best Things To Do In Sydney Harbour7 Things To Know Before Your Overnight Or Day Trip To Rottnest IslandLawn Hill National Park: A Hidden Gem in Outback QueenslandBradleys Head to Chowder Bay Walk + Balmoral | Sydney Harbour WalkOrmiston Gorge: A Beach in Outback Australia!What To Do in Paris For 4 Days: A 4 Day Paris ItineraryOutdoorsy Things To Do In Noosa, An Aussie Adventure ParadiseWhy Quitting Your Job To Travel Isn’t As Scary As It SeemsThings To Do In Crete: A Crete Road Trip Itinerary15 Little Things You Can Do To Save Money For TravelKu-ring-gai Chase National Park: Sydney’s Hidden GemThings To Do In Esperance: The Best Walks, Campsites, & Beaches In Esperance, Western AustraliaVisiting Meteora: Clifftop Monasteries With A View In GreeceThe 15 Best Day Trips From CairnsHighlights Of A Great Ocean Road TripThe Best Boho Picnic Rugs For Outdoor AdventuresRenting Camera Gear For Travel: Save Money, Save MemoriesThe Best Sydney Weekend GetawaysCar Next Door Review: Using Car Sharing in AustraliaWhat the FAQ is Van Life? Everything You Want To Know About Full Time Van LivingThe Best Hikes In The Blue MountainsA Sydney Harbour Scenic Flight With Sydney SeaplanesThis Couple Quit Their Jobs & Sold Everything To Travel Europe Full-TimeThat Time ALL THE SIGNS Told Me To Buy Tony Robbins TicketsHow Much Money Do You Need To Save Before You Quit Your Job To Travel?15 Best Things to Do in Malden8 Unique Ways To Spend A Few Hours In The South Of France7 Authentic Aboriginal Experiences In Australia’s Northern Territory10 Best Hiking Trails In Flagstaff According To The Locals21 FUN Cancun Day Trips that you’ll love!The Unique Culinary Tour Not To Miss In Jerusalem18 BEST Things to do in Valparaíso, Chile7 New And Unique Things To Do On The Las Vegas StripPalwa Ride and More Adventures at Santabucks Eco-Adventure ParkClear Testing New Curb-To-Gate Premium Service At This Popular AirportCollette Unveils New Montana Cruise Tour Featuring Stops In Two Popular National ParksTop 15 Best Things to Do in Riverside, California8 Reasons To Visit Italy This FallI Booked A Trip To France This Summer For $5.60 Using Points, Here’s What I LearnedThe Exhilarating Experience Not To Miss In Canada’s Jasper National ParkI Tried Glamping At An Australian Crocodile Safari Camp And It Was Incredible16 Scenic Stops Along The Beautiful Cape Cod Rail TrailWorrowing Jervis Bay: A Winter Getaway From SydneyBest Beaches in Crete: The 10 Crete Beaches You Must VisitThe 20 Best Beaches in Western AustraliaWhat I Wish I Knew Before Moving From USA To Australia30 Things To Do in Albany, Western Australia & South Coast WAHiking Sydney: The 15 Best Hikes in Sydney, AustraliaThe Best Hikes in Grand Staircase Escalante National MonumentNew UAE Passport: How to Get Your New Emirati Passport?NATAS 2022 Singapore Travel Fair: What to Expect7 of the best things to do in Phuket on a budget15 Best Things to Do in WalthamU.S. Begins Testing Online Passport Renewals, How You Can ParticipateTop 7 Must-See Attractions At The Newly Renovated Air And Space MuseumFAA Considers Increasing The Size Of Airline Seats, But It Has Nothing To Do With ComfortEat Your McDonald’s Before You Get On The Plane15 Best Things to Do in HaverhillYosemite Reopens Its Beautiful Mariposa Grove To Visitors8 Signs You Need for a Salary Raise & How to Talk to Your Boss About ItMy 7 Favorite Restaurants In Beautiful Dripping Springs, Texas13 Tips For Hiking Jenny Lake In Grand Teton National Park 14 Budget-Friendly Ways To Entertain Your Elementary-Aged Grandkids According To A Retired TeacherTop 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal Island