Utallige fejl koster FCK's ti mand dyrt i europæisk nedtur

Asia's Tech News Daily

© Liselotte Sabroe/Scanpix FC København-målmand Kamil Grabara modtog det røde kort allerede efter otte minutter.

Et tidligt rødt kort til målmand Kamil Grabara og masser af tekniske fejl kostede for FC København, da det torsdag aften blev 1-2 hjemme mod græske Paok i Conference League.

Betingelserne blev ikke gode af at spille 81 minutter i undertal, men FCK leverede længe fodbold på et uhørt ringe niveau med utallige fejlafleveringer og boldtab, som FCK vil være uhyre skuffet over.

Mod slutningen af kampen svarede FCK dog igen med et flot mål af Pep Biel og trykkede på for en udligning. Men grækerne holdt stand og kæmpede sejren hjem.

Efter tre kampe i gruppespillet er FCK på seks point, mens Paok har syv, topper gruppen og sender FCK på andenpladsen.

FCK er hårdt ramt af skader for tiden, og det betød, at cheftræner Jess Thorup blandt andet spillede med unge Andri Baldursson og Isak Johannesson på midtbanen.

Efter en ellers god FCK-start begik Grabara en stor brøler, da han unødvendigt stormede ud af sit felt og endte med at stoppe et skud med armen.

Direkte i bad for polakken og ind med reservemålmand Kalle Johnsson.

Det røde kort kostede hurtigt, for da uret rundede 19 minutter, kom Paok foran ved venstrebacken Sidcley, som løb fri bag Peter Ankersen og headede 1-0 i mål.

FCK rejste sig og tog kontrollen, men begik siden et hav af fejl med bolden, så Paok havde masser af guf at mæske i sig i form af farlige omstillinger.

FCK’s 19-årige Andri Baldursson begik en af mange fejl efter efter 37 minutter, så Paok kunne løbe afsted i en ny overtalssituation, som højrekanten Andrija Zivkovic omsatte til 2-0 med et hårdt spark i nærmeste hjørne.

I anden halvleg var FCK flere gange ved at spille en større sejr over til Paok med nye fejl. Men i det 80. minut nettede Pep Biel med en flot flugter, og så satsede værterne med offensive indskiftninger.

FCK fik lagt et godt tryk, og Lukas Lerager kom tæt på med et hovedstød i slutfasen, men han ramte lige på målmanden, og så endte det uden point til FCK.

Københavnerne har ikke vundet i tre kampe i træk.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

FAKTA: 12 hold er videre i Champions League

© Pedro Nunes/Reuters Der var masser af drama i Portugal, da Atlético Madrid spillede sig videre i Champions League på bekostning af FC Porto. Gruppespillet i Champions League nærmer sig ... Read more »

Atlético Madrid avancerer efter stor dramatik mod Porto

© Pedro Nunes/Reuters Der var vild jubel i Atlético Madrid-lejren, da holdet på udebane slog FC Porto og gik videre i Champions League. Flere spillere og trænere modtog i kampens ... Read more »

To missiler sikrer Real Madrid gruppesejr foran Inter

© Oscar Del Pozo/AFP Inters Ivan Perisic forsøger sig med et saksespark i udekampen mod Real Madrid, men kroaten og Inter må nøjes med andenpladsen i gruppen. Real Madrid og ... Read more »

Brancheorganisationer vil frede natteliv og julefrokost

© Ólafur Steinar Rye Gestsson/Scanpix Hvis det står til Dansk Erhverv og Horesta, skal eventuelle nye restriktioner ikke ske i natte- og restaurationslivet, fordi det ikke er der, de fleste ... Read more »

2500 virksomheder skal tilbagebetale coronalån straks

Op mod 2500 virksomheder har fået opsagt deres coronalån på grund af blandt andet forsinkelser i indberetninger til Skattestyrelsen. Virksomhederne skal nu indfri lånene med det samme. Det skriver Jyllands-Posten. ... Read more »

Mazda får en lånebil hos Toyota

© Leveret af FDM Mazda 2 i den nye hybridudgave – med tak til Toyota. Mazda 2 er ved at være en ældre bil. Så det er passende, at den ... Read more »

Mette F. varsler pressemøde onsdag aften om nye coronatiltag

Statsminister Mette Frederiksen (S) forventer, at regeringen vil holde pressemøde onsdag klokken 20.30 om nye coronarestriktioner. Det skriver hun i et opslag på Facebook. – Lige nu følger vi udviklingen ... Read more »

Leipzig får chancen i Europa League efter sejr over City

© Annegret Hilse/Reuters André Silva fejrer sin scoring til 2-0 mod Manchester City. Manchester City levede ikke op til favoritværdigheden i Champions League-gruppespillets sidste runde, da holdet ude tabte 1-2 ... Read more »

Landsret ophæver tilbageholdelse af russisk skib i Skagen

© Henning Bagger/Scanpix Vestre Landsret har tirsdag ophævet arrest i russisk skib, der lå på reden ud for Skagen. (Arkivfoto) Der er ikke grundlag for, at man kan tage arrest ... Read more »

Olesen skammer sig over anklagerne i retssag

© Tom Nicholson/Reuters Thorbjørn Olesen var for anden dag i træk i retten i London i sagen om hans opførsel på et fly i juli 2019. – Jeg skammede mig ... Read more »

Omikron-lettelse sendte danske aktier nordover

© Anna Moneymaker/AFP Let optimistiske toner fra USA’s corona-chef Dr. Anthony Fauci om Omikrons alvorlighed sendte tirsdag aktierne opad i Danmark. Corona-varianten Omikron har de sidste uger skabt ravage på ... Read more »

Politiet udvider visitationszone markant efter skuddrab

© Presse-Fotos.dk/Scanpix To mænd blev natten til tirsdag ramt af skud i området ved Hækmosen og Krebsdammen i Herlev. Den ene mand blev fundet død af en hundepatrulje. Politiet udvider ... Read more »

Brostrøm: Der skal kigges på flere coronatiltag

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Der bør kigges på nye coronatiltag i Danmark. Det anbefaler direktør i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, på et pressemøde tirsdag eftermiddag. Direktøren i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, mener, ... Read more »

OVERBLIK: Separatister fra Ringsted anklaget i spionsag

© Søren Bidstrup/Scanpix Tre mænd fra separatistbevægelsen ASMLA blev i november 2018 anholdt for at billige et angreb på en iransk militærparade. Sagen voksede og udviklede sig i begyndelsen af ... Read more »

Regering beder svenskere tage mundbindet på igen

© Anders Wiklund/AFP Svenskerne skulle vise coronapas, da der i sidste uge var koncert i Avicii Arena i Stockholm. Hvis smitten breder sig yderligere, kan det blive nødvendigt også at ... Read more »

Kilder: Frankrig anholder mistænkt bag drab på Khashoggi

© Ozan Kose/AFP Journalisten Jamal Khashoggi blev dræbt i oktober 2018, da han gik ind på Saudi-Arabiens konsulat i Istanbul i Tyrkiet. Her er det en gruppe af hans venner, ... Read more »

Advokat forudser retshistorisk dom i lukket spionagesag

© Claus Bech/Scanpix Advokat Karoline Normann indledte tirsdag sin procedure i den såkaldte ASMLA-sag, hvor tre er tiltalt for spionage og bistand til terror. Her ses hun foran retsbygningen, der ... Read more »

Esben Dalgaard pynter op til jul: Deler sjovt billede med datter

Skuespilleren er kommet i julestemning og pynter nu stort op derhjemme. På hans Instagram-profil er der ingen tvivl – skuespiller og familiefar Esben Dalgaard er glad for julen. © Leveret ... Read more »

Mand dræber to i Moskva i skænderi om mundbind

© Dimitar Dilkoff/AFP I Moskva har et skænderi om brug af mundbind kostet to mennesker livet og såret fire andre. Manden på billedet har ikke noget at gøre med tirsdagens ... Read more »

Investorer smider stort beløb i 2. divisionshold

© Liselotte Sabroe/Scanpix 21-årige Jeppe Erenbjerg er kommet op gennem B93’s ungdomsafdeling og har etableret sig på førsteholdet. Her fejrer han en 1-0-sejr over AGF i pokalturneringen for et år ... Read more »

Der er fundet 398 tilfælde af Omikron i Danmark

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Direktør i Statens Serum Institut (SSI) Henrik Ullum siger på et pressemøde, at smitteopsporingen ikke længere kan stoppe smitten med Omikron. Der er i alt fundet ... Read more »

Sundhedsstyrelsen opgiver ekstra tiltag for at bremse Omikron

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Sundhedsstyrelsen, Styrelsen for Patientsikkerhed, Styrelsen for Forsyningssikkerhed og Statens Serum Institut afholder pressebriefing om status på epidemien, Omikron-varianten, smitteopsporing og test-kapaciteten, i Eigtveds Pakhus i København, ... Read more »

Politi efter skyderier: Svenske kriminelle spiller en rolle

Kriminelle fra Sverige spiller en rolle i den konflikt, der i disse dage udspiller sig i København og omegn. Det fortæller Torben Svarrer, der er ledende politiinspektør hos Københavns Politi, ... Read more »

Politi: Mindst to skudepisoder i København er forbundet

© Martin Sylvest/Scanpix Ledende politiinspektør Torben Svarrer fortæller tirsdag eftermiddag på en pressebriefing i København, at de er en meget anspændt situation efter flere skyderier. Minimum to af de seneste ... Read more »

Nyskabt ungdomsuddannelse fortsætter trælse tendenser

© Nils Meilvang/Scanpix Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) tror fortsat på FGU, selv om den første periode for uddannelsen har været hård. Det står skidt til for den blot ... Read more »

HB Køge-træner skal opereres for kræftsygdom

© Claus Bech/Scanpix Søren Randa-Boldt – her under Champions League-kampen mod Barcelona – skal opereres for tyktarmskræft. Træneren for HB Køges danske mestre i kvindefodbold, Søren Randa-Boldt, skal i næste ... Read more »

Søren Brostrøm: Man bør overveje at lukke nattelivet

Direktør i Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm mener, at man bør overveje at lukke nattelivet set i lyset af de stigende smittetal. Det siger han til Jyllands-Posten. – Sådan noget som nattelivet ... Read more »

Regeringen arbejder hen mod pressemøde om corona-tiltag onsdag

© Philip Davali/Scanpix Pressemøde efter møde i Folketingssalen, hvor der har været udvidet spørgetime med statsminister Mette Frederiksen (S). Regeringen indkalder sandsynligvis til pressemøde onsdag om indsatsen for at inddæmme ... Read more »

Forelsket Christian Degn har fået en ‘kærlighedsskade': Har ligget for meget i ske

Journalisten og tv-værten Christian Degn afslørede tilbage i juli måned, at han havde fundet kærligheden. Siden da har han sammen med kæresten, Trine Johst Vammenn, svævet på den lyserøde sky, ... Read more »

Pape kalder Arne-pension rendyrket socialisme i hård debat

© Philip Davali/Scanpix Bølgerne gik højt i Folketinget tirsdag, hvor Arne-pensionen udløste debat mellem statsminister Mette Frederiksen (S) og formand for De Konservative Søren Pape Poulsen. Der bliver uddelt retoriske ... Read more »

København er blandt værterne for sejlsportens Formel 1

© Henning Bagger/Scanpix Igen i 2022 får F50-katamaranen med Holger Danske på sejlet muligheden for at vise sig frem på hjemmebane. København er i 2022 blandt værterne i sejlsportsligaen SailGP, ... Read more »

Kontakttal stiger - peger igen på epidemi i vækst

Det ser igen ud til, at coronaepidemien i Danmark er i vækst. Det oplyser Sundhedsministeriet på Twitter. Kontakttallet er beregnet til 1,1. Det blev senest opgjort til 1,0. Et kontakttal ... Read more »

Julehygge: Geggo deler sødt billede af døtrene

Hjemme hos Geggo og resten af familien har de lige oplevet den dag, som de muligvis ser mest frem til om året. Da sneen faldt den 1. december skabte det ... Read more »

Politiet indfører skærpede strafzoner efter skyderier

Københavns Politi indfører mulighed for at idømme personer op til dobbelt straf i bestemte byzoner. Det sker efter flere dage med skyderier i og omkring København. Det skriver politikredsen i ... Read more »

Roadpricing risikerer at bremse den grønne omstilling

Intet billede De danske bilister er forkert og for lavt beskattet. Det mener de miljøøkonomiske vismænd, som i en ny rapport, Økonomi og Miljø 2021, foreslår, at den nuværende registreringsafgift ... Read more »

Statsminister: Det går uhyggeligt hurtigt - nye tiltag overvejes

Myndighederne overvejer på grund af den nye coronavariant Omikron, om der skal gøres yderligere for, at pandemien ikke løber løbsk i Danmark. Det siger statsminister Mette Frederiksen (S) i Folketingssalen ... Read more »

Magnus Heunicke testet positiv for corona: Er isoleret i udlandet

Sundhedsministeren er i dag testet positiv for corona. Han opholder sig lige nu i udlandet. Danmarks sundhedsminister er i dag tirsdag den 7. december blevet testet positiv for corona. Det ... Read more »

Cavendish tager endnu en sæson hos Quick-Step

© Stephane Mahe/Reuters Sprinteren Mark Cavendish har fået fremtiden på plads. I næste sæson skal han også køre for Quick-Step. (Arkivfoto) Cykelrytteren Mark Cavendish har forlænget kontrakten med Quick-Step, så ... Read more »

Sundhedsminister Magnus Heunicke er smittet med corona

© Philip Davali/Scanpix Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) er i selvisolation efter at være blevet konstateret smittet med corona. (Arkivfoto). Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har til opgave at holde coronasmitten nede. ... Read more »

Mette F.: Regeringen tager skudepisoder meget alvorligt

I løbet af de seneste seks døgn har tre personer mistet livet i forbindelse med fire skudepisoder i København og omegn. Statsminister Mette Frederiksen (S) indleder tirsdagens spørgetime i Folketinget ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic