Újabb részletek deürltek ki a Samsung következő nagy dobásáról

A Samsung az elmúlt években egy minden korábbinál egységesebb dizájnnyelvezetet alakított ki, ami az összes új telefonjukban visszaköszön – többek között ennek köszönhető az, hogy egy laikus számára szinte teljesen megkülönböztethetetlenné váltak készülékeik.

újabb részletek deürltek ki a samsung következő nagy dobásáról

A tavasszal debütáló Galaxy A54 kinézete már ennek alapján lett megtervezve, a jövőre érkező utód pedig a jelek szerint ugyancsak hasonlóan fog kinézni; szerencsére azonban itt-ott találkozhatunk majd újításokkal.

A Samsung 2024-ben érkező középkategóriás készülékéről több információ is kiszivárgott az elmúlt hetekben, ezek alapján pedig többen is 3D-s modelleket készítettek, hogy megmutassák, hogyan nézhet majd ki az új mobil. Mutatjuk, mire érdemes számítani a Galaxy A55 kapcsán, amelyről most először jelentek meg fotók a közösségi médiában.

Ahogyan az az OnLeaks renderein is látszik, az új A-szériás mobil megtartja az idei háromkamerás dizájnt. Az előlapi és a hátlapi üveg is lapos lesz, az előlapi szelfikamera a kijelző közepén kap majd helyet. AMi újdonság lesz, az az,

hogy a Galaxy S24-es mobilokhoz hasonlóan ez a készülék is szögletes alumíniumkeretet kap majd, legalábbis részben.

A hangerőszabályozó és bekapcsoló gombok mentén ugyanis megmarad a korábban megszokott lekerekített kialakítás, ezzel egy meglehetősen furcsa, ám merész külsőt elérve. Ugyancsak érdemes megjegyezni, hogy az információk alapján a Galaxy A55 fizikai mérete kicsivel ugyan, de nagyobb lesz az elődnél.

A készülék valamikor 2024 első felében, várhatóan február/március környékén debütálhat.

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »
Top List in the World