Újabb részletek derültek ki az egykori labdarúgó, Lazsányi László meggyilkolásáról

Asia's Tech News Daily

Az egész sporttársadalmat megrázta Lazsányi László egykori NB I-es labdarúgó, Deutsch Tamás apósának meggyilkolása. Most kiderültek a tragédia részletei is, a gyanúsított előzetes letartóztatásáról pedig hétfőn dönt a bíróság.

Úgy tudni, a gyilkosság gyanúsítottja egy 57 éves informatikus férfi, aki egy éve érkezett a kétszintes, a Duna partján álló apartmanházba bérlőként. Eleinte normálisan fizette a bérleti díjat, néhány hónappal ezelőtt azonban már késett vele, és az utóbbi hónapokban már egyáltalán nem fizetett. Emiatt többször is távozásra szólították fel, és Lazsányi László is határozottan kérte, hogy hagyja el a szobáját. Többször is cserélték a zárat, de hiába, azt is felfeszítette.

Ez történt péntek délután is. A férfi a nála lévő vadászkéssel feszítette fel a zárat. Erről viszont az épület többi lakója értesítette Lazsányit, aki a helyszínre ment, hogy számon kérje. A kettejük közötti veszekedés tettlegességig fajult, és a korábban a behatoláshoz használt vadászkéssel az albérlő megszúrta az egykori focistát.

Az incidens után mentőt hívtak, akik a helyszínre érkezve megpróbálták újraéleszteni a megkéselt áldozatot, de nem tudták megmenteni Lazsányi László életét. A rendőrség még a helyszínen elfogta a gyanúsítottat.

A Fővárosi Főügyészség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását, erről hétfőn dönt majd a bíróság

– közölte Bagoly Bettina ügyészségi szóvivő. Az épület gondnoka elmondta, milyen embernek ismerte az áldozatot:

Laci remek ember volt, mindenki szerette. Valósággal rajongott a házért, sok időt töltött itt. Ő intézte a bérléseket, a kifizetéseket, a foglalásokat. A veje, Deutsch Tamás is többször megfordult itt.

Közölte: az épületben egyelőre felfüggesztették a szobák hirdetését, valamint az ünnepi időszakra tervezett zenés szórakoztató programokat is törölték.

Lazsányi László meggyilkolása a sporttársait is megrázta. Az egykori labdarúgó az utóbbi időben még aktívan sportolt, játszott például egy öregfiú-focicsapatban is. Társai jómódban élő, intelligens, életművész férfiként tartották számon.

Blikk kereste Deutsch Tamást is, de a politikus egyelőre nem nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban. A lap úgy tudja, hogy őt és párját is megviselték a történtek, mivel apósa december 5-én esedékes születésnapjára készültek, amikor a tragédia történt.

Lánya búcsúztatta születésnapján

Apunak ma VAN a születésnapja. Lazsa ma LENNE 67 éves. Aput, Apát, Lacit, Öreget, Fatert, Papát, Lacikát ugyanis a barátai mellett még a családon belül is sokszor így hívtuk, LAZSA!

– emlékezett meg édesapjáról vasárnap délután a Facebookon az áldozat lánya, Deutsch-Lazsányi Erika.

Meghalt. Meggyilkolták. Elvették az életét. Felfoghatatlan. Nincsenek rá szavak

– írta, hozzátéve: hálás azért, hogy ő volt az édesapja, mert csodálatos embert volt.

Édesanyám, a fiam és a férjem nevében is köszönjük mindenkinek, aki osztozik a gyászunkban, köszönjük a számtalan részvétnyilvánítást

– jelezte Deutsch-Lazsányi Erika, és azt is közölte, hogy Lazsányi László temetéséről értesíteni fogják a barátait, ismerőseit, sporttársait.

Kapcsolódó Facebook-bejegyzés

Megosztva a Facebookról

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Európai Bizottság: uniós jogot sérthetett a kormány, amikor keresztbe feküdt az Aegon biztosító felvásárlásának

© Technológia: 444.hu Előzetes következtetést adott ki az Európai Bizottság a magyar kormány áprilisi döntésével kapcsolatban, amelyben megvétózta, hogy a Vienna Insurance Group AG (VIG) felvásárolja az Aegon biztosítási csoport ... Read more »

Itt vannak a részletek a BKK időalapú jegyeiről

© Technológia: Index.hu A Fővárosi Közgyűlés várhatóan a jövő héten dönt az időalapú BKK-jegyek bevezetéséről, amelynek árusítását tavasszal már meg is kezdhetik – közölte Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke a Facebookon. Azt ... Read more »

A villámok is kirajzolják a tongai vulkán kitörési felhőjét

Amint arról az Index is beszámolt, január 15-én nagy erejű tenger alatti vulkánkitörés történt a Csendes-óceán délnyugati részén, Új-Zélandtól északra található Tonga térségében. A kitörés után számos természeti jelenségre figyeltek ... Read more »

Sztárok, akik halálos vadállatot tartanak az otthonukban

Annak, aki egy kutyával vagy hörcsöggel nem éri be, jöhet a törpemalac, leguán, madárpók, szurikáta vagy épp egy láma. © Axelle,Scott Dudelson/Getty Images Hazánkban is egyre több egzotikus állatot lehet ... Read more »

Nem tetszik a fővárosnak a Gellért-hegyi sikló terve, így nem támogatják

© Technológia: Index.hu Áttekintették a tervet, és megállapították, hogy az nem egyezik a Fővárosi Önkormányzat elképzeléseivel. Budapest vezetése mindenképpen közberuházásban képzeli el a fejlesztést. A Siklóberuházó Kft. vezetője szerint a ... Read more »

A Fidesz nem szeretné, ha Schadl György ingatlanszerzéseit vizsgálnák

© Technológia: Index.hu Hiába szerettek volna vizsgálóbizottságot létrehozni az ellenzéki képviselők, hogy minél előbb kiderítsék, mennyi önkormányzati tulajdonú ingatlant szerzett meg, valamint mennyiért Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar ... Read more »

„Ez igazságtalanság lenne a kisebb kategóriákra nézve”

Piastri mindössze a harmadik olyan versenyző lett Charles Leclerc és George Russell mögött, akik már újoncként, ráadásul egymás után tudták megnyerni az F3-as és F2-es bajnokságot. Hiába azonban a remek ... Read more »

Életveszélyes lebegő telepeket most partra a víz Ausztráliában

© Technológia: Index.hu Hatalmas mennyiségben mossa partra a víz a világ egyik legveszélyesebb, telepes medúzafajának, a portugál gályának (Physalia physalis) a példányait Ausztráliában. A portugál gálya a kinézetre hasonlít a ... Read more »

Váratlan fordulat a hazánkat bíráló országjelentés kapcsán

© Technológia: Mandiner.hu Decemberben és januárban ötrészes cikkben jártunk utána, milyen ecsetvonásokkal fest torz képet a magyarországi médiahelyzetről a Médiapluralizmus Monitor által készített országjelentés. E szerint (a teljesség igénye nélkül): ... Read more »

A Ford Mustang Mach-E hihetetlenül biztonságos egy balesetben

© Motor1.com Magyarország Sturtevant Mach E Front damage Nem csak a Tesla elektromos autói menti az életeket, ez a Mach-E ugyanúgy tette a dolgát. https://insideevs.com/news/561807/ford-mustang-mache-crash-safety/   A Ford Mustang Mach-E ... Read more »

Ghislaine Maxwell a perének újratárgyalását kéri

© Technológia: 444.hu Jeffrey Epstein legfontosabb segítője, a szexkereskedelem miatt nemrég elítélt Ghislaine Maxwell szerdán kérte az amerikai bíróságtól, hogy tárgyalják újra az ügyét – írja a BBC. Az indok: ... Read more »

A környezeti problémák tudományos kérdések és politikai eszközök is

Akár Magyarországot, akár a fejlett országok bármelyikét nézzük, a választási kampányok ma már elképzelhetetlenek anélkül, hogy a pártok állást foglalnának ezekben a kérdésekben. Napjainkban a környezeti problémákra és a klímaváltozásra ... Read more »

WHO: A nemzetközi közlekedési tilalmakat fel kell oldani vagy enyhíteni kell

© AFP Hamarosan eltörölhetik a nemzetközi beutazási tilalmakat? Enyhíteni kellene, vagy teljesen fel kellene oldani a nemzetközi beutazási tilalmakat az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legújabb ajánlása szerint. A héten tartott legutóbbi ... Read more »

Az omikron terjedése miatt mégsem nyitják meg Nyugat-Ausztrália határait február 5-én

© Technológia: 444.hu Mégis fenntartják a szigorú beutazási korlátozásokat Nyugat-Ausztráliában – jelentette be csütörtökön Mark McGowan, az állam kormányzója. A kormányzó egy hónappal korábban még azt mondta, hogy február 5-től ... Read more »

Írónők főszerepben a hétvégén

A Magyar Kultúra Napját január 22-én ünnepeljük. Erre az alkalomra a Várkert Bazár két kiemelkedő női író életművét eleveníti fel: január 23-án Szabó Magda műveiből összeállított bensőséges esttel, január 24-én ... Read more »

Csalásbiztos lesz a választási szoftver tavasszal?

Az Index megtudta, hogy pontosan mikor lesznek az informatikai főpróbák. A tét és a nyomás most még nagyobb, mint négy éve, hiszen a választások napján most népszavazást is tartunk. Január ... Read more »

Alacsony fizetésekkel szembesülnek a hazai rádiósok a Médiatanács felmérése szerint

© stock by depositphotos.com / Media1 Ezen a héten is ülésezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, mely egy rádiók körében készített felmérés tanulmányozása és elfogadása mellett rádiós ... Read more »

Egy 19 éves fiatal az első nő, aki egyedül körberepülte a Földet

© Technológia: 444.hu A 19 éves, brit-belga származású Zara Rutherford 155 nap és 51 ezer megtett kilométer után szállt le repülőgépével Belgiumban a Kortrijk-Wevelgem repülőtéren. “Ez egyszerűen őrület, még nem ... Read more »

Sportaréna és filmstúdió is épül az űrben

A Space Entertainment Enterprise (SEE), Tom Cruise közelgő űrfilmjének társproducere, egy sportarénát és egy filmstúdiót tervez építeni az űrben – adta hírül a Variety. Az SEE-1 nevet viselő projekt első lépcsője ... Read more »

Brüsszel üzent Varsónak: fizessetek 69 millió eurót!

© Technológia: Index.hu Az Európai Bizottság levelet küldött Lengyelországba, amelyben azt kérték, hogy fizessék be azt a 69 millió eurót, amelyet Az Európai Unió Bírósága szabott ki rájuk. A bírói ... Read more »

A világ legritkább kutyafajtái olyan szépek, hogy arra szavak sincsenek

Ezekkel a kutyafajtákkal nem találkozunk túl gyakran a hétköznapokban! © Katrin B./Pixabay Tudtad, hogy a világ legnépszerűbb kutyafajtái között évek óta első helyen szerepel a labrador? Ezt a különleges kutyát ... Read more »

Három éve halt meg Andy Vajna, özvegye a filmmogul sírjánál emlékezett

Vajna Tímea az évforduló alkalmából meglátogatta a filmmogul Los Angeles-i sírhelyét, és videóval emlékezett meg egykori férjéről Instagram-oldalán. 2019. január 20-án, hosszú betegség után, budapesti otthonában hunyt el a 75. ... Read more »

Összehangolt nyugati választ sürget az amerikia külügyminiszter Moszkvával szemben

© AP Photo/Alexander Zemlianichenko, Pool, File Az esetleges orosz agresszióra adott nyugati válaszlépéseket igyekszik összehangolni európai körútján az amerikai külügyminiszter. Antony Blinken csütörtökön a német, a francia és a brit ... Read more »

Macron és Biden is kész katonákat küldeni Romániába

© Technológia: Index.hu Klaus Iohannis román államfő Twitter-bejegyzésekben üdvözölte csütörtökön, hogy Emmanuel Macron francia és Joe Biden amerikai elnök is kész katonákat küldeni Romániába a NATO keleti szárnya, a Fekete-tenger ... Read more »

Több ország is azt tanácsolja a sportolóinak, hogy inkább ne vigyék magukkal a mobiljukat a pekingi olimpiára

© Technológia: 444.hu Kötelező lesz a pekingi olimpia résztvevőinek használniuk egy My2022 nevű telefonos appot. Elvileg ez szolgál majd a Covid-státusz ellenőrzésére. Sok ország, köztük az Egyesült Államok viszont azt ... Read more »

Rekordokat döntött az 1200 kilométert futott Porsche Carrera GT

© Motor1.com Copyright 2005 Porsche Carrerra GT A modell 1,9 millió dollárért, azaz majdnem 600 millió forintért.  This 780-Mile Porsche Carerra GT Just Set Two Different Records By Selling For ... Read more »

A ránk váró időjáráshoz nincs mit hozzáfűzni

© Technológia: Index.hu Erősen felhős vagy borult időre lehet számítani csütörtök estig, sőt több hullámban valószínű vegyes halmazállapotú csapadék: északkeleten, keleten havas eső, havazás lesz a jellemző, másutt az esőt, havas ... Read more »

A CIA szerint nem orosz titkosszolgálati akció okozza a Havanna-szindrómát

© Technológia: 444.hu Ezernyi ügy alapos vizsgálata után a CIA javarészt kizárta, hogy az elsősorban diplomatákat érintő megbetegedést, a Havanna-szindrómát valamilyen külföldi titkosszolgálati akció okozná. Bár maga a jelentés teljes ... Read more »

Miért nem ismerik el az oltáshoz hasonlóan a természetes immunitást?

© Technológia: Index.hu Az Alkotmánybíróság érdemi elbírálás nélkül visszautasított egy indítványt, amelyben a panaszos jogalkotói mulasztás megállapítását kérte amiatt, hogy a koronavírus elleni védettségi igazolványt szabályozó kormányrendelet kizárja a jogosultak ... Read more »

Gyermeket vár a legeredményesebb magyar női kardozó

© Technológia: Index.hu A legeredményesebb magyar női kardozó, Márton Anna megoperált térde szépen gyógyul, az olimpiai negyedik helyezett vívó elkezdte az edzéseket, de a visszatérésére még várni kell, mert május ... Read more »

Leclerc a család fontosságáról beszélt F1-es sikerei kapcsán

A most 24 éves monacói mindig is versenyző akart lenni, de édesapja, Hervé nélkül, aki egyébként maga is pilóta volt, talán sosem jutott volna el a Forma–1-ig. „Az édesapám vezetett ... Read more »

Ha nem akar halláskárosodást és égési sérüléseket, nem használja ezt a terméket

A Dumbum elnevezésű tűzijáték égési sérüléseket, továbbá halláskárosodást okozhat, ezért kivonták a forgalomból – tájékoztat róla a rendőrség.  © Fotó Police.hu A hatóság arról is beszámol, hogy Belgiumból érkezett a jelzés ... Read more »

Nincs baj az ivóvízzel, de az ellenőrzés még szigorúbb lesz

Az Európai Bizottság két olyan, a hormonháztartást megzavaró vegyületet nevezett meg, amelyek esetleges megjelenését szorosabban nyomon kell követni az ivóvízben. De mennyiben érinti ez a magyar csapvizet? A Magyar Víziközmű ... Read more »

Ha ez a 7 tárgy ott van az otthonodban, hivatalosan is felnőtt vagy!

A felnőtté válásnak több jele is van, ha pedig az alábbi 7 tárgyat már beszerezted az otthonodba, úgy tűnik, hivatalosan is átléptél ebbe a szakaszba! © Jelenet a Nászszezon c. ... Read more »

307 szervátültetést végeztek el Magyarországon 2021-ben

© Technológia: Index.hu Tavaly 307 szervátültetést végeztek el Magyarországon, 273 esetben elhunyt donorból, 34 esetben pedig élőből eltávolított szervvel. Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) adatai szerint a négy magyarországi vesetranszplantációs központban ... Read more »

Márciusban jöhet a félórás és másfél órás BKK-jegy

© Technológia: 444.hu A fővárosi közgyűlés jövő héten dönt az időalapú jegyekről, amelyekkel az utasok egy meghatározott időintervallumban korlátlanul vehetik igénybe a BKK járműveit. Az új jegytípus márciustól lesz elérhető, ... Read more »

Feltörték a Vöröskereszt adatbázisát, félmillió emberről már mindent tudnak

© Technológia: Index.hu A Nemzetközi Vöröskereszt bejelentette, hogy hackerek feltörték egy adatbázisukat, aminek következtében mintegy 515 ezer ember adatai szivároghattak ki. A genfi székhelyű szervezet azt írta: olyan emberek adataihoz ... Read more »

24 évesen visszavonult az evezős, akit kétszer válaszottak meg az év legjobbjának

Gadányi Zoltána 24 évesen bejelentette, hogy visszavonul a profi sporttól, és csak az amatőrök között evez a jövőben. A Magyar Evezős Szövetség 2018-ban és 2019-ben is az év női evezősének választotta ... Read more »

A FIFA szigorítja a kölcsönadás szabályait

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 10 000 Ft bónusz + 10 000 Ft ingyen fogadás vár Rád! Regisztrálj most! (x)   A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) nyártól ... Read more »

Varga Judit kikéri magának, hogy vizsgálni akarják az áprilisi választások tisztaságát

© Technológia: Index.hu Újabb dörgedelmes hangvételű posztban bírálta Varga Judit azokat az európai parlamenti képviselőket, akik ellenőrizni szeretnék az áprilisi magyar választások tisztaságát. Az európai baloldal be akar avatkozni a ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic