Uenighed om skelgrænse: Hamrer sav i hovedet på savende nabo

uenighed om skelgrænse: hamrer sav i hovedet på savende nabo

Uenighed om skelgrænse: Hamrer sav i hovedet på savende nabo

To naboer var ikke helt enige om skelgrænsen – det endte med et søndags-slagsmål og en anholdt.

Det oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Østjyllands Politi modtog søndag klokken 13.04 en anmeldelse om, at en 48-årig mand i Randers SV var blevet overfaldet med flere slag i hovedet.

Overfaldet var blevet begået af mandens 57-årige nabo, som ifølge anmeldelsen havde slået ham flere gange med en sav.

Saven havde den 48-årige angiveligt kort forinden brugt til at beskære nogle grene med, da den 57-årige dukkede op på de to mænds fælles skelgrænse og tog saven fra den 48-årige, som han efterfølgende brugte til at slå ham flere gange i hovedet med.

Den 57-årige blev anholdt, da politiet ankom til stedet kort tid efter.

Han blev sigtet for at have begået grov vold.

Den 48-årige kom ikke umiddelbart alvorligt til skade, da han havde fået blokeret de fleste af slagene.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World